Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
biraz mantikli düsündüm ve olay belli

buraki satmak icin gitti bülent tulun

hatte 10-15 arasi bir fiyata satacaklardi herhalde taraftarin tepkisini görünce vazgecildi

"yok aslinda biz buraki zaten satmiyacaktik perinyo ve stinkividicious mu dur nedir icin görüstük"

biri sag bek biri stoper...töbe töbeeee neyse simdi

lazio davet etmiş burak için bu adamları önermişler teknik ekip de oyuncuları inceleyip olmaz dedi iste ünal aysal sandığınız kadar aptal değil taraftar tepkisi olacağını bülent tulunu italyaya göndermeden önce de tahmin edebilir

bruma ? da kim ozaman 5 den fazla izlememissindir o kücümsediklerini .

ha bruma genç bunlar ona göre hertürlü yaşlı ama

hamitin 40 maç oynadğı takıma bunlara çapsız derken git maçlarını seyret 1 sezon
Fener macinda gorduk , dunyadaki butun oyunculari izleyecek halim de yok

evet capsizlar , baskan hedef Avrupa'da ilk 10 diyor

senin yabanci hakkin kisitli ve ilgilendigin adamlara bak

Bu saatten sonra gelecek isimler hickimse tarafindan tercih edilmemis ve kendi kuluplerinde de kolayca gozden cikarilabilecek oyuncular olur.

Bu yuzden iyi oyuncu falan beklemeyin.

2 yildir solbek ve kanat oyuncumuz yok, hala daha transferin son gunlerindeyiz baskan su oyuncuya bakiyoruz, bu oyuncuya bakiyoruz diyor.

Baskan beceremedi bu isi.

Ben seni anladim. Bu 2 oyuncu Burak icin önerdikleri 2 dandik futbolcu. Orda anlastik.

Ama Baskan diyor ki: "Biz Burak icin gitmedik, 2 kanat istedigimiz icin gittik. Görüsmenin sebebi buydu" diyor.

Yemedik acikcasi. Burak icin ayaklarina gittiniz iste.

o senin inancın ,senin bakış açındır..burağı satmaya gittiklerini düşünmüyorum ben.sadece burak için görüşülmüştür bu oyuncular önerilirken..bu olabilir

umarim riera yeniden takima monte edilir vallahi billahi h. balta'ya güvenilip 1cm yola cikilmaz

gerekirse riera lig maclarinda tribünde otursun, cl de oynasin

adam her daim kendini hazir tutuyor, yedek otursa bile sorun cikarmiyor, tam bir profesyonel

bizimkiler burak'i satip, arda'yi almaya calisiyor olabilirler

örnegin burak iicn 15m cash alip, bu parayi arda transferi icin kullanmak istemis olabilirler

Cana'nin acisinimi cikarmaya calisiyor bu Lazio.

Dedem yaşındaki adami Burak takasinda kullanmak istiyorlar. Ne sanıyor bunlar bizi...

♧tapatalk♧

yabanci kisitlamasi olan bir ülkede avrupa da ilk 10'a girmek vizyon degil, illüzyon olur anca

GECINIZ

o senin inancın ,senin bakış açındır..burağı satmaya gittiklerini düşünmüyorum ben.sadece burak için görüşülmüştür bu oyuncular önerilirken..bu olabilir

Olabilir mi böyle birsey sence?

Lazio: "Ya Tulun sen bi gel, ben sana 2 oyuncu önercem"

Tulun: "Tamam canim hemen geliyorum"

Böyle mi oldu yani sence?

Aklıma jardel in gidişi geliyor hovart lar falan neydi o öyle,

Allah tan yabancı sınırı var.

Ya bu aysal alaymı ediyor laziodan ilgilendiğimiz isimler ne öyle ya leş bu ayarda oyuncuyalmı kapatacak transferi

bu belayi saranlara bizim yoneticilerimiz de ortak oldu , bu suc herkesin

Öztürk: “Yabancı sayısı 3 olsun” | GSCimbom Galatasaray Portalı

iste o haberden bir bolum

”Türkiye’de aldıkları paranın 3′te 1′ini Avrupa’da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olsam hemen gereğini yapar ve yabancı sayısını 3′e indiririm. Hatta bu 3 içerisinde bile transferle ilgili çok önemli kriterler koyarım. Türk futbolunda bazı arkadaşlar yabancı sayısını serbest bırakalım derken ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Türk futbolcular pahalı diyorlar. Eğer böyleyse biz yetiştiremiyorz demektir. Ben federasyon başkanı olsam alt yapıdan oyuncu oynatan takımlara ekstra primler veririm” diyrek sözlerine devam etti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt