Gökhan Sakarya
10 Numara!
- 9 Temmuz 2009
- 14.322
- 0
- 1.361
Bu Lazio yöneticileri tam dayaklık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya sikecilerin resmi yayin organi ntv ye inanip baskana sallamayin.2 yil oncesine kadar hayal edilemeyecek.kadroyu kuran bu adam biraz kadir kiymet bilin arkadas.f.teriminde burakinda yeri dolar ama u.aysalin yeri biraz zor dolar.sirada bekleyen baskan adaylarina baktiginiz zaman neden yerinin dolmayacagini anlarsiniz
Ya bu aysal alaymı ediyor laziodan ilgilendiğimiz isimler ne öyle ya leş bu ayarda oyuncuyalmı kapatacak transferi
Ünal Aysal: Burak Yılmaz konusu benim için 2 gün önce kapandı. Lazio istediğimiz fiyatlara çıkamadı. Bir ya da iki kanat oyuncusu transfer etmek istiyoruz. Bugünkü görüşmenin sebebi buydu. Lazio'dan Stankevicius ve Pereirinha ile ilgilendik. Fakat raporlar olumsuz geldiği için transferlerinden vazgeçtik. Transfer döneminin sonuna kadar bir ya da iki kanat oyuncusu transfer etmek istiyoruz.
CL'de ki maçları hangi kanalların verdiğine görmek için bi site vardı, hangi siteydi o beyler acil lazımda
Gencolar transfer dönemi ne zaman bitiyor, biri bana cevap veriebilir mi
Averaj bir oyuncu alacaktir, tepki olmasin diye once bu isimleri soyler, ardindan alacagi oyuncuyu aldiginda bize Messi gibi gelir bu isimlerden sonra.
neyse fazla üstüne gitmemek gerekir yoksa burda bazilari ant aysal baskanci zanedecek...
bu aciklamasinda ilk cümlesinde yalan söylendigi acikca belli. 2 gün önce burak meselesi kapandi demis..burakin menajeri bugün aciklamasini dinleyin o zaman sadece. kapanmis olsaydi menajeri cikip öyle aciklama yapa bilirmi ?! muslera transferinde oldugu gibi tepkilere kulak astilar bence.
Uefa ya liste eylül 1 de veriliyor.
bu belayi saranlara bizim yoneticilerimiz de ortak oldu , bu suc herkesin
Öztürk: “Yabancı sayısı 3 olsun” | GSCimbom Galatasaray Portalı
iste o haberden bir bolum
”Türkiye’de aldıkları paranın 3′te 1′ini Avrupa’da alamayacak oyuncular bizim ülkemizde büyük ilgi görüyor. Ben Türkiye Futbol Federasyonu başkanı olsam hemen gereğini yapar ve yabancı sayısını 3′e indiririm. Hatta bu 3 içerisinde bile transferle ilgili çok önemli kriterler koyarım. Türk futbolunda bazı arkadaşlar yabancı sayısını serbest bırakalım derken ne amaçlıyorlar anlamıyorum. Türk futbolcular pahalı diyorlar. Eğer böyleyse biz yetiştiremiyorz demektir. Ben federasyon başkanı olsam alt yapıdan oyuncu oynatan takımlara ekstra primler veririm” diyrek sözlerine devam etti.
Alakası yok. Burak ı elden çıkartmak için İtalya ya adam yolladı, iş olmayınca çevir kazı yanmasın muhabbeti.
Bizim başkan herşeyi öğrandide Aziz gibi yalan söylemeyi beceremiyor
Adamlara attığımız kazıkta öyle böyle değilmiş hani.Cana'nin acisinimi cikarmaya calisiyor bu Lazio.
Dedem yaşındaki adami Burak takasinda kullanmak istiyorlar. Ne sanıyor bunlar bizi...
♧tapatalk♧
Adamlara attığımız kazıkta öyle böyle değilmiş hani.
Cana gibi bir kazığı bunlar 100 yıl geçse de unutamazlar.