Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
böyle bi can sıkıntısı yok yemin ederim cuma akşamı es es maçınıda izleyemecm yakın arkadaşımın kardeşinin düğünü yüzünden offfffffffffffff:mad-49::mad-49::mad-49:

böyle bi can sıkıntısı yok yemin ederim cuma akşamı es es maçınıda izleyemecm yakın arkadaşımın kardeşinin düğünü yüzünden offfffffffffffff:mad-49::mad-49::mad-49:

neyini izleyecen ,kanat yok bişey yok..ben 2dir maçları izlemiyorum.kanat alırlarsa bi anlamı olur belki

Holtby kanat degil ama alsak ucarim

PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

tehdit de vardi kirmizi karti yedik den sonra el kol hareketler felan

insallah ispanyolca hakeme ana avrat sallamistir :smile-99:

Yönetimden, Meirelesin hareketinde olduğu gibi ''bu konunun takipçisi olacağız'' bildirisi istiyorum hemen yarın sabaha.

Bülent Tulun gitti Galatasaray´in parasiyla Italya´da pizzasini yedi, sokakta kari kiz izledi, döndü, transferi kapattik diyor bide.

Bak sen su danismana. Bu adami acayip dövesim var. Söyle agiz tadiyla, evire cevire.

Eses maclari iskence gibi oluyor deplasmanda. Belkide izleyebilmemen iyidir senin icin ;) düğünde eğlen arkadaşının yanında ol. 90 dakika boyunca sinirlenip küplere bineceğine orada eğlen renktaş :)

Gesendet von meinem GT-I9001 mit Tapatalk 2

Bülent Tulun gitti Galatasaray´in parasiyla Italya´da pizzasini yedi, sokakta kari kiz izledi, döndü, transferi kappatik diyor bide.

Bak sen su danismana. Bu adami acayip dövesim var. Söyle agiz tadiyla, evire cevire.

Ben CV'mi atsam mı acep Başkan'a ? Bir iki yalakalık içeren cümle falan belki tutar :) Canım çekti de; sen Italya, pizza ve karı-kız aynı cümlede kullandın.

Bülent Tulun gitti Galatasaray´in parasiyla Italya´da pizzasini yedi, sokakta kari kiz izledi, döndü, transferi kapattik diyor bide.

ya bişey soracam Onur sen askerliğini yaptın mı ?

ciddi soruyorum ben askerde bir arkadaşın adı da onur yılmazdı

İspanya futbol federasyonunun adamlığını görcez ardaya 6 maçtan aşağıya verirse karaktersizdirler. +kırmızıdan 2 maç+1 maçta ağresiflikten içeride 1-2 şey tekmelemiştir ohh sana 9 maç işte.

Adam olun cezayı kesin lan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt