Gökhan Kral
10 Numara!
- 23 Ağustos 2012
- 10.598
- 19
- 923
Yapma Arda.Yapma be Arda.
Ilker yasin cok fos bir adam ya.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Valla Alman kanalindan izledim. Spiker "Kirmizi kart sadece Süper kupa icin gecerli" dedi.
Ispanya´da nasil bir uygulama varsa artik
böyle bi can sıkıntısı yok yemin ederim cuma akşamı es es maçınıda izleyemecm yakın arkadaşımın kardeşinin düğünü yüzünden offfffffffffffff:mad-49::mad-49::mad-49:
Büzzzk hareketi yapmış Arda. İspanya'da bilinmiyordur ama![]()
neyini izleyecen ,kanat yok bişey yok..ben 2dir maçları izlemiyorum.kanat alırlarsa bi anlamı olur belki
neyse tesellimiz bu olsun bu maç![]()
tehdit de vardi kirmizi karti yedik den sonra el kol hareketler felan
insallah ispanyolca hakeme ana avrat sallamistir :smile-99:
böyle bi can sıkıntısı yok yemin ederim cuma akşamı es es maçınıda izleyemecm yakın arkadaşımın kardeşinin düğünü yüzünden offfffffffffffff:mad-49::mad-49::mad-49:
Bülent Tulun gitti Galatasaray´in parasiyla Italya´da pizzasini yedi, sokakta kari kiz izledi, döndü, transferi kappatik diyor bide.
Bak sen su danismana. Bu adami acayip dövesim var. Söyle agiz tadiyla, evire cevire.
Bülent Tulun gitti Galatasaray´in parasiyla Italya´da pizzasini yedi, sokakta kari kiz izledi, döndü, transferi kapattik diyor bide.
Bak sen su danismana. Bu adami acayip dövesim var. Söyle agiz tadiyla, evire cevire.