Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haa bu arada şikebahçe yarın olağanüstü toplanıyormuş. Aziz kesin istifa eder sonra geri döner.

Hacıosmanoğlu tahminim üzere Başbakan'ın adamı çıktı haberlerde gördüm şimdi ispatını.

Ben CV'mi atsam mı acep Başkan'a ? Bir iki yalakalık içeren cümle falan belki tutar :) Canım çekti de; sen Italya, pizza ve karı-kız aynı cümlede kullandın.

Hayat buna güzel zaten. Baskani nerden tanidiysa artik, sirtindan geciniyor, hayatini yasiyor.

Adam satmak icin yurtdisina cikiyor herif. Ögle yemegini orda yiyor, evine dönüyor. Oh valla.

Güya 2 kanat oyuncusu Stankevicyüs ve Pererarofanho icin gitmis :) Bizde angutuz zaten.

Birisinin 300.000 Euro´luk dandik bir stoper, digerinin de 1 Milyonluk dandik bir sag bek oldugunu bilmiyoruz :)

iyi geceler millet. sayfa 530 dan beri okuyorumm..

sıfır duyum ile tek eğlence fenerbahçe ile zaman geçirmişssiniz yine..

duyum filan yok..

başkanın o lazio lu oyuncular için söylediği doğrumu???

eğer doğru ise kusuruma bakmayında, 1-2 kanat oyuncusu alacağız diyip stoper ve sağ bek ismini niye veriyorsun??

bu saatten sonra cacık olmaz...

ya bişey soracam Onur sen askerliğini yaptın mı ?

ciddi soruyorum ben askerde bir arkadaşın adı da onur yılmazdı

Yok kardes yapmadim maalesef. Alman vatandasi oldugum icin burda sosyal hizmet yaptim.

Almanya icin askerlik yapmayi reddettim, ama Türkiye icin cikis izni alamadim.

duyum filan yok..

eğer doğru ise kusuruma bakmayında, 1-2 kanat oyuncusu alacağız diyip stoper ve sağ bek ismini niye veriyorsun??

yalandır o ya.. çok saçma isimler

Bence Arda sol bek oynar. Defansif yönü iyi. Yanlış hatırlamıyorsam manisadayken fenere 5 attıklarında sağbek mi solbek mi ne oynamıştı :D

duyum filan yok..

hicmi yokluk gormedin gurban

bende inanamadım yahu.. öyle bir açıklaması varmı? haber linki filan..

bir daha diyorum eeğr öyle bişey varsa, yönetim taraftar ile maytapmı geçiyor...

Ben fanatikte gördüm.. Başkanın eski bi fotosunu koymuşlar altina haberi dosemisler.. İsimlere bi baktim yuuhh dedim.. Eger dogru ise iyi ki olmamis

Haa bu arada şikebahçe yarın olağanüstü toplanıyormuş. Aziz kesin istifa eder sonra geri döner.

Hacıosmanoğlu tahminim üzere Başbakan'ın adamı çıktı haberlerde gördüm şimdi ispatını.

abi söylediğin kişinin adamı olmayan var mı onu söyle önce :D

Arda´nin hareketleri Türk kültüründe farkli anlamlar iceriyor. Hakem yanlis anlamis. Demirören´i yollayalim, halleder.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt