Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Diyelim ki Burak'ın satılma olayı doğru

Peki biz bütün sezonu Drogba ve Umut'lamı geçireceğiz ?

Fatih Hoca'nın 2008 yılında prensi olan Semih Şentürk hamlesi gelebilir

bunlara ek olarak Mevlüt Erdinç, Eren Derdiyok ile Muhammet Demir'i ekleyebiliriz...

ben bilmiyordum fenerli oldugunu. sorun mu oldun simdi bana ?! yok degilsin vallahi. ben ciddiye almiyorum fenerlileri genelikle acikcasi.

3 temmuzdan sonra ciddi sorunlariniz var ama o sorunlar daha cok kafada yani. bu hic bir cekilde hakaret olarak algilama lütfen simdi. yani ciddiden kafada var cogunuzda bu 3 temmuzdan dolayi. acioyorum sizlere ama bir yandan da belki anliyorum. kolay degil yani bukadar yanlisi savunarak bide devamli" yahu biz nevde hata yaptik be niye böyle oldu yahu" diyerek tokadi zart zurt yemek.

Ama burasi Galatasaray forumu ruhsal sorunlu kardesim. millete "fenevin" ile milleti sinirlenmenin alemi yok buralarda. git angutuna orda 6s mi yazacaksin bilmem ne mi yazacaksin orda yaz. sen resmen provake ediyorsun milleti burda fener mesajlarin ile.

arkadaş sen neyin derdindesin , koskoca forumda senin dışında herkes geyiği anladı , katılıyor , muhabbet edip eğleniyoruz , sen hala fenerli diyorsun :D

Geçen sene sürekli deneme kura çekimi şeklinde bütün gruplar önceden doğru şeklinde yayınlanıyordu bu sene yok mu? :trollfacce.gif:

yahu inanmayin Burak haberlerine o is kapanmistir, Italyan lar cok dogru konusur ya

alper kardeş. bana bu iş arda turan işine benzeyecek gibi geliyor yalnız??

arda turan da gitmez-etmez-yönetim bırakmaz diyorduk. sonuç son dakikada gönderildi...

burak ile hoca arasında sorun olabilir ?

şimdi akıl mantık var?

hoca izin vermese, başkan bülent tulunu niye lazio ile görüşmek için göndersin????

arkadaş sen neyin derdindesin , koskoca forumda senin dışında herkes geyiği anladı , katılıyor , muhabbet edip eğleniyoruz , sen hala fenerli diyorsun :D

ya Allah belani vermesin... ben geriden geliyorum ya resmen :) simdi gördüm dalgani gectigini :(

neyse umarim eylendin. okadar yorumu bosuna yazdik be...neyse belki uzakdan takip eden fenerliler görmüsdür

Burak´in KAP aciklamasinda %25 ile ilgili birsey yazmiyor?

Profesyonel futbolcu Burak Yılmaz'ın Trabzonspor A.Ş. ile yaptığı sözleşmenin özel hükümleri gereğince Trabzonspor A.Ş.'ye Şirketimiz tarafından 13.07.2012 tarihinde 5.000.000 EUR bonservis/tazminat ödemesi yapılmış ve Burak Yılmaz, Trabzonspor A.Ş. ile sözleşmesini karşılıklı feshetmiştir. Akabinde, futbolcu ile 2012-2013 sezonundan başlamak üzere 4+1 (opsiyonlu) sezon için anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, futbolcuya her bir sezon için 2.300.000 EUR sabit transfer ücreti ve 20.000 EUR maç başı ücreti ödenecektir.

belki lazio'la göstermelik anlasma yapmissizdir .. hani trabzona fazla kaptirmamak icin düsük gösteriyoruz felan ..

yoksa hayatta sanmam buraki 12-13 Mio 'lara vercegimizi .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt