Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
pazartesi ye kadar aldik aldik birisini yoksa transfer falan istemiyoruz

Bizimkiler belki Candreva'yı istediler ama bonservisinin yarısının Udinese'de olduğunu bilmiyorlardı onlar da Perreirinha'yı verelim falan dediler.

Böyle olmuş da olabilir, şu kısma inanırım.

Lazio'da işe yarar 2 tane kanat oyuncusu var biri Lulic diğeri Candreva ne diye abuk subuk isimlerle ilgilenmişiz anlamadım

Bi Shakthar var. Dinamo Kiev ile 10 kere oynasak 10 kere ezerek yeneriz capsizlari. Ama onlar da saglam paraya oyuncu satabiliyor.

Bi biz beceremiyoruz. Satma kardesim. Burak´tan sadece 4 Milyon kar edeceksen, oynatma zarar et daha iyi. Kadron zengin gözüksün en azindan.

Yedek kalınca trip atmayacaksa kalsın tabi :D Biz beceremiyoruz değil.Direk düşük tekliflerle geliyorlar.Şimdiye kadar en fazla 13 milyon euroya adam sattık o da Arda.Millet alışık 30a 40a satmaya

demirc3b6ren.jpg

Sen ne beyinsiz adamsın ya, şu 6-0-4 nedir ya BE-YİN-SİZ!!

Lazio'da işe yarar 2 tane kanat oyuncusu var biri Lulic diğeri Candreva ne diye abuk subuk isimlerle ilgilenmişiz anlamadım

Belki Candreva demişizdir, bonservisinin yarısının Udinese'de olduğunu bilmeden (olur valla beklerim)

Onlar da bizi hala küçük takım olarak gördükleri için Perreirinha'yı falan verelim demiştir.

ben başkana inanmıyorum ne derseniz diyin yahu..

söylediği işe bak..

taraftarın yüzünü güldürcek 1-2 kanat transferi yapacak diyor???? lazio da raporları iyi gelmeyen kanat oyuncuları için transfere gitmişler..

biz transfer için gittik diyor, burak mevzusunda oyuncu + biraz para teklif ettiler diyor.. biz kabul etmedik. ben bu işin içinden çıkamadım. inanmıyorum kimsye...

6+0+4 bizim bahanemiz oldu, arkadaş bas parayı al o zaman bu kadar ağlayacaksan, İnler için bastırsaydın, Alper için bastırsaydın, Arda için daha önceden başlasaydın, uğraşsaydın, Kerim'i deneseydin...

Sadece TFF'ye bok atmakla olmaz bu iş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt