Murat Oktay
Tecrübeli Üye
- 11 Ocak 2013
- 6.517
- 0
- 751
Colman bunu sakatlamadı mı geçen hafta.
Benim bildiğim sakattı ama şimdi durumu ne bilmiyorum açıkcası.
doğrudur bizimkiler ilgileniyor diyolar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Colman bunu sakatlamadı mı geçen hafta.
Benim bildiğim sakattı ama şimdi durumu ne bilmiyorum açıkcası.
Valla bu grubun zorluğuyla birlikte lige de konsantrasyonumuz bir hayli düşecektir, geçen sene o Braga'lı Cluj'lu grupta bile bu kadar odaklanma zorluğu yaşadıysak bu sene ki grup ve ayrıca gereksiz Milli Takım mesaisi ile işimiz çok ama çok zorlaştı.
Bak o ayri iste. Ligde bencede baya puan kaybedebiliriz. CL´deki bu maclar baya konsantrasyon kaybina yol acabilir ligde.
ne uçurur kanatları değilmi???
4-2-3-1'e geçince takım birden uçuşa geçecek zannediyor bütün forum sanırım. Çok garip bir durum.
Bak o ayri iste. Ligde bencede baya puan kaybedebiliriz. CL´deki bu maclar baya konsantrasyon kaybina yol acabilir ligde.
işte transfer transfer transfer şart geniş kadro şart
Bide biz kredileri erken tüketiyoruz, daha 2.haftadan öne geçtiğimiz maçta puanları verdik, daha da Eskişehir, Antalya, Beşiktaş serisi var, bunlar artık çok önem kazandı. Bunlardan 9 çıkarsak o zaman krediyi yeniden toparlarız ama çok da olası görünmüyor benim gözüme.
Bide biz kredileri erken tüketiyoruz, daha 2.haftadan öne geçtiğimiz maçta puanları verdik, daha da Eskişehir, Antalya, Beşiktaş serisi var, bunlar artık çok önem kazandı. Bunlardan 9 çıkarsak o zaman krediyi yeniden toparlarız ama çok da olası görünmüyor benim gözüme.
Yaparlar merak etme. Bu 2-3 gün baya hareketli gecer. Alacagimiz kanat oyuncusu büyük oyuncu olmali ama. Kesinlikle büyük olmali
Antalya Gekas ı almıs,Gekas-Baros enteresan 2'li,hayırlı olsun...
umutu 3e katlar