Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla bu grubun zorluğuyla birlikte lige de konsantrasyonumuz bir hayli düşecektir, geçen sene o Braga'lı Cluj'lu grupta bile bu kadar odaklanma zorluğu yaşadıysak bu sene ki grup ve ayrıca gereksiz Milli Takım mesaisi ile işimiz çok ama çok zorlaştı.

Bak o ayri iste. Ligde bencede baya puan kaybedebiliriz. CL´deki bu maclar baya konsantrasyon kaybina yol acabilir ligde.

Kağıt üzerinde 3. olma ihtimalimiz yüksek gözükebilir ama sahada ne olacağı belli olmaz.

Şimdiden 3. olmayı kabullenmek hiç yakışmıyor bence.

Anzhi butun takimi satmis, onlarda Carcela vardi kanat oyuncusu, o nasil?

Kura çekiminden sonra UEFA kupası hayırlısı olsun diyebilirmiyiz ? Bence UEFA'ya kalırsak sağlam motivasyon ve 2 takviyeyle rahat alırız.

Bak o ayri iste. Ligde bencede baya puan kaybedebiliriz. CL´deki bu maclar baya konsantrasyon kaybina yol acabilir ligde.

sorun zaten şpl değil.. 2 veya 3 oluruz sonuçta 6 maç. ama o 6 maç ligde 12 maçı etkiler. sorun bu.. birde üst üste geliyor şpl fikstürü ve zor maçlar.

şu 6 maçtan 15 filan alsak. 1-2 maç idare edilir rotasyon ile..

vallah onu bunu bilmem.. gerçekten hedeg var ise yönetimde getirir 2 kanat. devre arasıda duruma göre sol bek alınır..

arda-nani gelse %25 artar şpl de, ligde %70 seviyelere gelir devre arasına kadar.

şu taraftarın çekindiği iyi top oynamadığımız kanatlardan tıkandığımız içindir yoksa, kanat olsa iyi top oynasak kimse ağzını açamaz..

Bide biz kredileri erken tüketiyoruz, daha 2.haftadan öne geçtiğimiz maçta puanları verdik, daha da Eskişehir, Antalya, Beşiktaş serisi var, bunlar artık çok önem kazandı. Bunlardan 9 çıkarsak o zaman krediyi yeniden toparlarız ama çok da olası görünmüyor benim gözüme.

Bu gruba ragmen transfer beklemiyorum ben. Bu gruptan cikmak cok büyük basari olur vallah!

Bide biz kredileri erken tüketiyoruz, daha 2.haftadan öne geçtiğimiz maçta puanları verdik, daha da Eskişehir, Antalya, Beşiktaş serisi var, bunlar artık çok önem kazandı. Bunlardan 9 çıkarsak o zaman krediyi yeniden toparlarız ama çok da olası görünmüyor benim gözüme.

bursa deplasmanina hangi sampiyonluk adayinin 3 puan garantisi var.daha 2.hafta kredi falan ne oluyoruz

Avantaj olarak görmek lazim. En azindan CL baslayana kadar bu 5 maclik cok zorlu fikstürü atlatmis olacagiz.

Sonra rahatliyoruz biraz. Ama gecen sene de cok kötü bir Karabük´e evimizde 3-1 yenildigimizi de unutmayalim tabiki.

selcuk-inan-fb.jpg

VS

12280130_7b6e1.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt