Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eboue Semih Chedjou Riera

Sneijder Melo Selçuk

Drogba Burak Amrabat

CL kadromuz bu şekilde olmalı. Muhtemel takviye kanada olacağına göre Arda-Bruma-Nani üçlüsünden biri olur diye tahmin ediyorum. Süpriz bir isim de olabilir tabii, göreceğiz.

Açıkçası bu takımda Sneijder'in olması taktik diziliş esnekliğimizi çok bozuyor. Sneijder'in 2-3 vites attırıp CM pozisyonunda başarılı olmasını umuyorum.

ilk ve son macimiz icerde...

kobehavn maclari 3-4

2 ve 5 hafta juve ve real deplasmanlari

iyimi kotumu sizce ?

galatasaray-real madrid (bence evimizde olması büyük şans. galibeyet olabilir neden olmasın, real sonradan performansı yükselen takım)

juve-galatasaray (beraberlik için belki)

galatasaray-kopenhang (kopenhang o maça sıfır puan ile gelir, biz ilk iki maçtan 3 puan çıkarırsak 6 yı garantileybilieiriz)

kopenhang--galatasaray (deplasmanda dürteriz bunları edir 9 puan)

real-galatarasaray (rea işi garantilemek için asılır maçı alır)

galatasaray-juve( 1 puan bile yetebilir belki bize)

bence çok iyi kura...

ilk 3 maçta 6 puan yabaliriz, sonrası yatışşş.. onlar düşünsün...

Güzel fikstür.

Bir Kopenhag'ı içerde dışarda yenerken diğer iki takım berabere kalırsa süper olur.

fikstür cok güzel daha ne istiyorsunuz ? genelde ilk maclarda sürprizler olur .. orda evimizde reali agirliyacagiz ..

kopenhavn ile iki mac pes pese (6puan) .... sonra son mac juve ile evimizde .. lokum gibi kura

Fikstür zor degil aslinda ama ilk macta Madrid'i kendi evimizde kesinlikle yenmeliyiz. Juve deplasmanında yenilsek bile 3. ve 4. maclarda alacagimiz 2 galibiyet ve bu arada Madrid ve Juve arka arkaya 2 mac yapacak ordan gelen iyi bir sonuçla son 2 haftada illaki birisi garantiler cikmayi. Bizde garantileyeni yenersek olur bu is:)

♧tapatalk♧

Eboue Semih Chedjou Riera

Sneijder Melo Selçuk

Drogba Burak Amrabat

CL kadromuz bu şekilde olmalı. Muhtemel takviye kanada olacağına göre Arda-Bruma-Nani üçlüsünden biri olur diye tahmin ediyorum. Süpriz bir isim de olabilir tabii, göreceğiz.

Açıkçası bu takımda Sneijder'in olması taktik diziliş esnekliğimizi çok bozuyor. Sneijder'in 2-3 vites attırıp CM pozisyonunda başarılı olmasını umuyorum.

alakası yok adam gibi kanat alacaktın sneijderin mükemmel asistlerini gollerini izleyecektin almadın tabiki çift forvetli sistemde bozar heleki beklerinden biri vasatsa ve ortasaha oyuncuların kanat özellikleri taşımıyor olduğu gibi ağır oyuncularsa

real macini ilk önce deplasmanda oynasaydik daha iyi olurdu biraz sanki. ama juventus ile son maci evimizde oynamamiz avantaj gibi.

kopenhagen maclari kilit maclar hem bizim icin hemde juve icin.

Real Madrid ile İstanbul'da beraber kalırız,keza Juventus ile yapacağımız maçında aynı şekilde neticeleceğini düşünüyorum.Kopenhag'ı ise içerde dışarıda vururuz.

realle son maçı oynamak yada ilk macsada delasmanda oynamak iyiydi nasıl beğeniyorsunuz anlamadım

fiksture zor diyenler kolay bir fikstur yazsin bakalim kolayi nasil oluyormus.ben kolay veya zor demiyorum hic farketmez diyorum

SON DAKİKA : UEFA, Şampiyonlar ligi gruplarında ölüm grubu olarak B grubunu gösterdi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt