Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu grupta son maca kimse olayi bitirmis rahat bir sekilde giremez.en kotu ihtimal 1.2.lik cekismesi son maca kadar devam eder.oyle son maci realle icerde oynasak nasil olsa son maca kadar real garantilemis olur falan hikaye gecin o isleri

Bu sene iyi başlamazsak toparlayamayız. Bu yüzden ilk maç inanılmaz kritik. Braga falan tamam deplasmanda yenilecek takım da, Juventus Serie A'da 38 maçta 24 gol yemiş geçen sezon. Adamlar evini bırak deplasmanda bile kolay kolay gol yemiyor. Bu ne ya...

----------Drogba---------

Arda-----Sneijder-----Nani

------Melo-----Selçuk-----

Balta-Chedjou-Semih-Eboue

----------Muslera---------

ligdede eboueyi kes sabriyi oynat nani tek başına yarar zaten o kanadı geriyi sabri idare eder çok mu zordu be başgan :(

Bence en berbat fikstür. 2´de 0 ile baslayip Juventus´un da 6 puan toplama ihtimali cok yüksek.

Sonra yakalayamazsin bi daha. Nereye yakaliyorsun.

Bu 2 mactan bir sekilde 3 puan toplarsak is degisir ama

bence fikstür çok iyi. geçen sene ki manu maçı gibi olacak ilk maç realle.

real forum tutmadan oynamak iyidir. en azından galibiyet oranımız daha fazla olur bence.

real ilk maç olduğu için çok iyi oynamaz bence.

ilk 3 maçta 6 puan hedefi gruptan çıkmak için veya 4 puan bizi 3.lüğümüzü garantiler.

real-juve 3 ve 4 maçlarda birbirilerini yerler.. juve içerde olması çok iyi bence. sonuçta müthiş ofans yapan bir takım değil, her iki takımada galibiyet gerekirse o maçta, maç ortada olur. aventaj sahamızda olmasıdır..

Ah ulan ah! Ne ümitlerle girmiştik şu transfer dönemine.Farfan'lar,Nani'ler havada uçuşuyordu.Allah'ın belası YD yüzünden kanatsızlıktan ağlıyoruz.

umudunuzu kırmak istemem ama nani olsaydı başgan taraftarımızı sevindirecek bir kanat felan derdi :S sadece kanat transferi konusunda ilerleme kaydettik dedi kampl felan o ayarda biridir büyük ihtimal :S

sende beni anlamamışsın 4 3 3 deneyeceğimize alalım adam gibi sağlı sollu 2 kanat 4 2 3 1 aksın işte

Ben seni anlamışım ki, "sen diyorsun ki, Sneijder hızlı ve topla gidebilen kanatlarımız olmadığı için gerçek potansiyelini sergileyemiyor. Ki bu doğru." demişim önceki mesajımda. Daha okuduğunu anlamadan neden cevap yazıyorsun???

Ya olum ne sakat sakat yorum yapıyorsun. Düz adammısın sen. Tabiki bu takımların grubunda kolay fikstür olmaz. Ana stratejik fikstür olur.

Geçen yılki Manu örneğinde olduğu gibi Real ile içerde sona doğru oynamak çok iyi olurdu. Onlar garantiledikten sonra.

bos bos konusma,real nereye garantiliyor grup ciftlikmi garantiliyor.senin dedigin is real grup liderliginide garantilemis olacak juvenin onunde hemde 5 macta.ruyalar alemindesin sen

Arka arkaya Kopenhag'la oynamak çok iyi ve bu arada Juve ve Madridde arka arkaya oynayacak ordan gelecek 2 beraberlik yada 1 Madrid galibiyeti bizim işimizi kolaylaştırır.

Ben seni anlamışım ki, "sen diyorsun ki, Sneijder hızlı ve topla gidebilen kanatlarımız olmadığı için gerçek potansiyelini sergileyemiyor. Ki bu doğru." demişim önceki mesajımda. Daha okuduğunu anlamadan neden cevap yazıyorsun???

yahu ben seni anladım eldeki kadrodan dolayı 4 3 3 daha uygun diyorsun sneijderide orta sahaya çekiyorsun anlamayacak birşey yok benim demek istediğimide sen anlamışsın akıcı kanatlar ile 4 2 3 1 akarız diyorum işte niye sorun yaratıyorsun ?

Bu sene iyi başlamazsak toparlayamayız. Bu yüzden ilk maç inanılmaz kritik. Braga falan tamam deplasmanda yenilecek takım da, Juventus Serie A'da 38 maçta 24 gol yemiş geçen sezon. Adamlar evini bırak deplasmanda bile kolay kolay gol yemiyor. Bu ne ya...

ya juve-real icerde disarda kacinci mac olursa olsun seni yenme olasiligi hic degismez

5.lig takımından evinde 3 yiyen bursaya karşı pozisyona giremeden maç bitirdik bence real form tutmadan oynamamız avantaj lafı saçmalıktan öteye gitmez

Şimdi biz bu Real ve Juve gibi takımları yenemiyorsak ne işimiz var Şampiyonlar Ligi'nde.

Maçlar oynanmadan teslim olmuşuz gibi bir hava var.

Amkspor ‏@Amkspor 1 dk

SON DAKİKA...UEFA'dan kara haber geldi... Beşiktaş Kulübüne, "Kura çekimine gelmeyin, bizden haber bekleyin" faksı ulaştı

bence fikstür gayet iyi. inşallah ilk maç real madridi içerde yenersek herşey daha güzel olur. bi de son maçın juventus ile içerde olması olası bi final maçına dönüşmesi açısından güzel olmuş.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt