- 4 Temmuz 2009
- 10.571
- 1
- 1.363
Amrabat-Drogba-Nani arkada Sneijder çok iş yapar CL´de.Burak yerine Amrabat´ın oynamasını tercih ederim CL´de.Birçok kişi beğenmese de,dengesizde olsa geçen sene az katkısı olmadı Amrabat´ın özellikle Avrupa´da.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şimdi biz bu Real ve Juve gibi takımları yenemiyorsak ne işimiz var Şampiyonlar Ligi'nde.
Maçlar oynanmadan teslim olmuşuz gibi bir hava var.
Amkspor @Amkspor 1 dk
SON DAKİKA...UEFA'dan kara haber geldi... Beşiktaş Kulübüne, "Kura çekimine gelmeyin, bizden haber bekleyin" faksı ulaştı
bj
bjk şuan boşuna mı maç yapıyor yani![]()
yahu ben seni anladım eldeki kadrodan dolayı 4 3 3 daha uygun diyorsun sneijderide orta sahaya çekiyorsun anlamayacak birşey yok benim demek istediğimide sen anlamışsın akıcı kanatlar ile 4 2 3 1 akarız diyorum işte niye sorun yaratıyorsun ?
bj
bj
bence fikstür çok iyi. geçen sene ki manu maçı gibi olacak ilk maç realle.
real forum tutmadan oynamak iyidir. en azından galibiyet oranımız daha fazla olur bence.
real ilk maç olduğu için çok iyi oynamaz bence.
ilk 3 maçta 6 puan hedefi gruptan çıkmak için veya 4 puan bizi 3.lüğümüzü garantiler.
real-juve 3 ve 4 maçlarda birbirilerini yerler.. juve içerde olması çok iyi bence. sonuçta müthiş ofans yapan bir takım değil, her iki takımada galibiyet gerekirse o maçta, maç ortada olur. aventaj sahamızda olmasıdır..
real baleyi alirsa eli yuzu biraz duzgun hale gelir.real bu hali ile cok kotu biraz takip et adamlarin maclarini
Real form tutmadan oynamak mantığı güzel fakat ya bizim form durumumuz ne olcak
He bi sen takip ediyorsun. 2 maçta çözdün hemen Real i
la artık sinirlenecem ya hiçmi kulaklara düşen bir isim yok ya :mad-49: