Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat-Drogba-Nani arkada Sneijder çok iş yapar CL´de.Burak yerine Amrabat´ın oynamasını tercih ederim CL´de.Birçok kişi beğenmese de,dengesizde olsa geçen sene az katkısı olmadı Amrabat´ın özellikle Avrupa´da.

o degilde su nani gelse bizde robben etkisi yapabilir, adam bayerne geldi sakatliklarla bogusuyordu sonra olurmu olmazmi

CLi kazandi bayern ile. hem en önemli oyuncusu oldu. nani bizde ayni etkiyi yapabilir.

yahu ben seni anladım eldeki kadrodan dolayı 4 3 3 daha uygun diyorsun sneijderide orta sahaya çekiyorsun anlamayacak birşey yok benim demek istediğimide sen anlamışsın akıcı kanatlar ile 4 2 3 1 akarız diyorum işte niye sorun yaratıyorsun ?

Senin önerin de bir seçenek ancak transfer döneminin bitmesine 2 gün kala 2 kanat almamız imkansız. Bir kanat alsak dahi bence 4-3-3 daha iyi bir seçenek. Ancak Arda+Nani yapabilsek 4-2-3-1 düşünülmeli bence.

bence fikstür çok iyi. geçen sene ki manu maçı gibi olacak ilk maç realle.

real forum tutmadan oynamak iyidir. en azından galibiyet oranımız daha fazla olur bence.

real ilk maç olduğu için çok iyi oynamaz bence.

ilk 3 maçta 6 puan hedefi gruptan çıkmak için veya 4 puan bizi 3.lüğümüzü garantiler.

real-juve 3 ve 4 maçlarda birbirilerini yerler.. juve içerde olması çok iyi bence. sonuçta müthiş ofans yapan bir takım değil, her iki takımada galibiyet gerekirse o maçta, maç ortada olur. aventaj sahamızda olmasıdır..

Hayirlisi Murat. ManU garantilemis olarak gelmisti zaten. Keske Madrid de öyle gelseydi diyorum ben.

Neyse belki Arena´nin gaziyla, müthis de bir oyunla kazaniriz ama cok zor. Onlar da ilk macta iyi bir sonuc almak isteyeceklerdir.

2.5 hafta var maca. Transfer gelecek de alisacak da. Hadi artik ya.

tromsönün de sülalesi rahat. nasıl olsa turu bi geçecez diye bakıyorlar olaya herhalde

Real form tutmadan oynamak mantığı güzel fakat ya bizim form durumumuz ne olcak

biz rezilde oynasak ligde? avrupa maçı olunca herşey ogünkü hocanın vereceği taktik ve oyuncuları hazırlamasına bakar.

unutmayalım ki şu 3 takımın hocası fatih terimden üstün değiller, bence taraftar ateşlemesi olarakda..

ve son olarak onlarda drogba yok bizde var..

---------DROGBA---------

-ARDA------------NANİ-------

----------SNEJDER-------

----SELÇUK------MELO------

-H.BALTA-----SEMİH---CHEDJOU---EBOUE----

------------MUSLERA-----

ŞÖYLE BİR TAKIM olsa şu gruptan 2 çıkmazsak daha ne yahu?

nani-arda gelirse ligi süpürür- şpl 2.tur görürüz. açıkcası burak kusuruma bakmasın şöyle bir grupta ancak burak kopenhang maçlarında oynar ve etkili olur...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt