Soner Özay
Aslan Üye
- 19 Temmuz 2010
- 9.927
- 44
- 1.183
İçine doğuran bişey varmı kanka
yok hafız tıkandım bnde
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçine doğuran bişey varmı kanka
ancak bizim gibi kerizler 12.5 milyona verir
Bitirmek üzereyiz dedi NTVSpor'da. Bence eskiden beri devam eden bir süreçte sona gelindi. Ben Nani ya da Bruma'dır diye düşünüyorum, ama inşallah Ardadır
kerim frei alamadık, kaliteli bi kanat oyuncusu nasıl alacağız gerçekten çok merak ediyorum
Öyle demmiyelim de, o zamanki durum da farklıydı. Arda kafasında bitirmişti bizi. Onun için vermek zorunda kaldı Başkan.
Yoksa biraz daha koparabilirdi. Gerçi daha bonservisin tamamını bile ödememişler galiba.
Kim ne oynuyor bilmem ama biz hiçbişey oynamıyoruz.
fatih hoca demedi mi arda galatasaraya dönmeyi çok istiyor diye. arda gidip gil marine gitmek istiyorum dese bile adamlar istediğimiz parayı vermezlerse hiç biyere gidemezsin der,adım gibi eminim. arda efendi istedi diye ucuza göndermek kerizliktir kusura bakmayın
fatih hoca burak drogba sneijder üçlüsünden kimi keser bilmiyorum ama bu takım kanatsız futbol oynamaya devam ederse hiç bi halt oynayamayız.
Olay kanat veya kanatsiz oynamak degil. Orta 3lu cok agir. Melo'yu biraz ayirirsak, Selcuk ve Hamit gibi kalas ve agir 2 orta saha ile olmuyor. Keske Alper Potuk gibi genc dikine gidip, dinamik oyun oynayabilen birini monte etsek Hamit'in yerine, o zaman cok daha farkli bir oyun ortaya koyacagimizdan suphe duymuyorum..
Ah Engin ah...
Olay kanat veya kanatsiz oynamak degil. Orta 3lu cok agir. Melo'yu biraz ayirirsak, Selcuk ve Hamit gibi kalas ve agir 2 orta saha ile olmuyor. Keske Alper Potuk gibi genc dikine gidip, dinamik oyun oynayabilen birini monte etsek Hamit'in yerine, o zaman cok daha farkli bir oyun ortaya koyacagimizdan suphe duymuyorum..
Ah Engin ah...
Mücahit SARNIK @mucahitsarnik
G.Saray'ın grubundaki 4 takım da kendi liginde en çok şampiyonluk yaşamış kulüpler #UCL
Hadi ağır neyse de Selçuk ve kalas ne alaka
Ah Engin ah...