Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ancak bizim gibi kerizler 12.5 milyona verir

Öyle demmiyelim de, o zamanki durum da farklıydı. Arda kafasında bitirmişti bizi. Onun için vermek zorunda kaldı Başkan.

Yoksa biraz daha koparabilirdi. Gerçi daha bonservisin tamamını bile ödememişler galiba.

Bitirmek üzereyiz dedi NTVSpor'da. Bence eskiden beri devam eden bir süreçte sona gelindi. Ben Nani ya da Bruma'dır diye düşünüyorum, ama inşallah Ardadır

Ezbere, taraftarı rahatlatmak için zorla söyledi o belli bir yerdeyiz çalışmalarımızda kısmını. Konuşmasından belliydi.

Eminim belli bir yer falan yok, bu akşam oturup konuşurlar kimlere teklif götürelim son 2-3 günde diye.

kerim frei alamadık, kaliteli bi kanat oyuncusu nasıl alacağız gerçekten çok merak ediyorum

kerim frei alamadık değil almadık, adam sakat. 1-2 ay daha yok benim bildiğim.,

arda-nani-bruma bu 3 için tamam derim (1 ide olsa yeter) en azından topu ayağına aldığında bişey yaapr umudumuz olur. şu 3 isme yakın birileri olmadıktan sonra transferde istemem yabancı oyuncu olarak..

nani 12 verip alamıyorsan

bruma 6-7 verip almıyorsan

hangi oyuncuya 7-8 vereceksinde gelecekte , takıma adepte olup real maçında oynayabilecek..

Öyle demmiyelim de, o zamanki durum da farklıydı. Arda kafasında bitirmişti bizi. Onun için vermek zorunda kaldı Başkan.

Yoksa biraz daha koparabilirdi. Gerçi daha bonservisin tamamını bile ödememişler galiba.

fatih hoca demedi mi arda galatasaraya dönmeyi çok istiyor diye. arda gidip gil marine gitmek istiyorum dese bile adamlar istediğimiz parayı vermezlerse hiç biyere gidemezsin der,adım gibi eminim. arda efendi istedi diye ucuza göndermek kerizliktir kusura bakmayın

fatih hoca demedi mi arda galatasaraya dönmeyi çok istiyor diye. arda gidip gil marine gitmek istiyorum dese bile adamlar istediğimiz parayı vermezlerse hiç biyere gidemezsin der,adım gibi eminim. arda efendi istedi diye ucuza göndermek kerizliktir kusura bakmayın

Kendi düşüncendir saygı duyarım. Fatih hoca, "Arda da dönmeyi çok istiyor" dedi. Ben de buna inanmak istiyorum.

Ama Arda'nın Türkiye'ye dönmek isteyeceğini düşünmüyorum.

Dün Arda'nın maçını izliyorum da, gelmesini çok istiyorum cidden ama bir yandan da onu öyle görünce haydi Aslan'ım devam et Avrupa'da sahne almaya, Aslan'lar gibi oynamaya diyorum.

Şuan için Avrupa'da kalması onun için en yararlısı.

Di Maria'ya falan gerek yok aslinda..

Suan sadece genc ve iyi bir kanat oyuncusu ama oyle 2.3 sinif kanat oyunculardan bahsetmiyorum(Stoch vs) bizim isimizi bu sezon gorecektir.

Su Bruma'yi alabilseydik keske..

Seneye de Drogba yerine Arda veya baska bir kanat( yabanci sinirlamasi) ve bir sol bek bize yeter..

Eger alabilirsek Bursa'nin alt yapisindan 2 forvet daha almaliyiz...

fatih hoca burak drogba sneijder üçlüsünden kimi keser bilmiyorum ama bu takım kanatsız futbol oynamaya devam ederse hiç bi halt oynayamayız.

Olay kanat veya kanatsiz oynamak degil. Orta 3lu cok agir. Melo'yu biraz ayirirsak, Selcuk ve Hamit gibi kalas ve agir 2 orta saha ile olmuyor. Keske Alper Potuk gibi genc dikine gidip, dinamik oyun oynayabilen birini monte etsek Hamit'in yerine, o zaman cok daha farkli bir oyun ortaya koyacagimizdan suphe duymuyorum..

Ah Engin ah...

Olay kanat veya kanatsiz oynamak degil. Orta 3lu cok agir. Melo'yu biraz ayirirsak, Selcuk ve Hamit gibi kalas ve agir 2 orta saha ile olmuyor. Keske Alper Potuk gibi genc dikine gidip, dinamik oyun oynayabilen birini monte etsek Hamit'in yerine, o zaman cok daha farkli bir oyun ortaya koyacagimizdan suphe duymuyorum..

Ah Engin ah...

Orta sahamızın ağır olmasına amenna, ama Selçuk'a da kalas dedin ya helal olsun. Ağır de ama kalas da değil yani...

Ah Engin ah...

Hadi ağır neyse de Selçuk ve kalas ne alaka

Hadi ağır neyse de Selçuk ve kalas ne alaka

Selcuk'un kalitesine laf etmiyorum ama topu daha hizli kullanmasi lazim, agir kaliyor..

handlingssnelheid deniliyor yanilmiyorsam bu olaya.. Cok oynuyor topla biraz daha hizli oynamasi gerektigini kac kez yazdim Selcuk basligina...

Dortmund'de oynayan Ilkay veya Atli. Koke'ye bakin biraz veya bizde Sneijder'e.. Iste Selcuk bu oyuncularin yaptigi gibi topu hizli kullanamiyor. Hizli karar veremiyor.

Biraz gerceklerden bahsedelim..

Ah Engin ah...

bence sorun tamamen kanatsızlık. oyunumuz ilerde tıkanıyor geniş alana yayamıyoruz oyunu

bjk eledi tromsöyü ite kaka. neyse bjk in önüne bititriz umarim ligi bu sene. kanat alsa cok fark yapariz ligde ama tempo yok resmen kanatsiz oyunumuzda baski yapamiyoruz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt