Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Amrabat-Drogba-Nani arkada Sneijder çok iş yapar CL´de.Burak yerine Amrabat´ın oynamasını tercih ederim CL´de.Birçok kişi beğenmese de,dengesizde olsa geçen sene az katkısı olmadı Amrabat´ın özellikle Avrupa´da.

Amrabat SL'de iyi bir futbolcudur. Acik takimlara karsi her zaman iyi oynamistir (lig ile kiyaslarsak). Lig de böyle bir takim mevcut olmadigi icin lig'de pek parlayamiyor.

yarin transfer belli olur, yarin birsey yoksa bilin ki transfer donemi kapanmistir bizim icin, cunku hafta sonu bizimkiler zaten transfer yapmiyor,

kaliyor pazartesi , pazartesi ye kalirsa Es es ten veya antep ten birini alirlar gelirler

o yuzden yarin netlesir

la artık sinirlenecem ya hiçmi kulaklara düşen bir isim yok ya :mad-49:

97372.jpg

Al sana isim. Bir yerde duydum. Kampl gelebilir diyolla..

elensek bile , böyle takimlarla oynamak güzel olacak .. tecrübe acisindan , tt arena cehennemini tanitmak acisindan ..

heycanimiz .. maclari ayri zevkle izliyecegiz ... porto , marseille felan gelse ne yazar .. ne güzel iste avrupanin top class takimlarina karsi mücadele edecegiz ..

1. GS-Madrid 1-1

2. Juve - GS 2-1

3. GS - Kopenh. 2-0

4. Kopenh. - GS 1-3

5. Real - GS 3-1

6. GS - Juve 3-1

real'in ardindan 10 puanla ikinci olup cikacagiz insallah :)

bjk ligde baya zorlar. fener hikaye. bjk az cok kaliteli ayaklari avr ama daha önemlisi ac oyunculari var.

yarin transfer belli olur, yarin birsey yoksa bilin ki transfer donemi kapanmistir bizim icin, cunku hafta sonu bizimkiler zaten transfer yapmiyor,

kaliyor pazartesi , pazartesi ye kalirsa Es es ten veya antep ten birini alirlar gelirler

o yuzden yarin netlesir

Aynen. Bence gelecek isim eğer yabancı olacaksa Kampl, yerli olacaksa Ahmet İlhan falan olur gibin.

inanılmaz birşey bu ya transfer olacak deniliyor ortada isim yok lan

Başkan çok güven verdi ama "Tahminimce eksiğimizi tamamlayacağız" dedi.

Ortada isim yok çünkü oturup düşünecekler, son birkaç gün olabileceklerden hangilerini almayı deneyelim diye.

Oraya buraya saldıracağız hangisi tutarsa.

Başkan çok güven verdi ama "Tahminimce eksiğimizi tamamlayacağız" dedi.

Ortada isim yok çünkü oturup düşünecekler, son birkaç gün olabileceklerden hangilerini almayı deneyelim diye.

Bitirmek üzereyiz dedi NTVSpor'da. Bence eskiden beri devam eden bir süreçte sona gelindi. Ben Nani ya da Bruma'dır diye düşünüyorum, ama inşallah Ardadır

hakan baltaya güvenerek yola çıkıyoruz, hala daha gruptan çıkarız diyenler var

bjk-trömsö ilemi oynuyor yoksa roma-liverpoollamı? ne övüyosunuz yahu.

dişe diş rakiplerler oynasınlarda görürüz bakalım ne ayaklar...

kerim frei alamadık, kaliteli bi kanat oyuncusu nasıl alacağız gerçekten çok merak ediyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt