- 12 Haziran 2011
- 72.247
- 21.773
- 2.893
Arda'yı unutun... Gil vermemiş ...
Ben olsam ben de vermem. Arda gibi bir oyuncuyu kimse vermez. Arda olmuş artık, olmuş..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda'yı unutun... Gil vermemiş ...
Amrabat-Drogba-Nani arkada Sneijder çok iş yapar CL´de.Burak yerine Amrabat´ın oynamasını tercih ederim CL´de.Birçok kişi beğenmese de,dengesizde olsa geçen sene az katkısı olmadı Amrabat´ın özellikle Avrupa´da.
la artık sinirlenecem ya hiçmi kulaklara düşen bir isim yok ya :mad-49:
Ben olsam ben de vermem. Arda gibi bir oyuncuyu kimse vermez. Arda olmuş artık, olmuş..
Amrabat SL'de iyi bir futbolcudur. Acik takimlara karsi her zaman iyi oynamistir (lig ile kiyaslarsak). Lig de böyle bir takim mevcut olmadigi icin lig'de pek parlayamiyor.
![]()
Al sana isim. Bir yerde duydum. Kampl gelebilir diyolla..
yarin transfer belli olur, yarin birsey yoksa bilin ki transfer donemi kapanmistir bizim icin, cunku hafta sonu bizimkiler zaten transfer yapmiyor,
kaliyor pazartesi , pazartesi ye kalirsa Es es ten veya antep ten birini alirlar gelirler
o yuzden yarin netlesir
inanılmaz birşey bu ya transfer olacak deniliyor ortada isim yok lan
bu mu yani kanat yiim böyle kanadı ya
Başkan çok güven verdi ama "Tahminimce eksiğimizi tamamlayacağız" dedi.
Ortada isim yok çünkü oturup düşünecekler, son birkaç gün olabileceklerden hangilerini almayı deneyelim diye.