Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Selcuk'un kalitesine laf etmiyorum ama topu daha hizli kullanmasi lazim, agir kaliyor..

handlingssnelheid deniliyor yanilmiyorsam bu olaya.. Cok oynuyor topla biraz daha hizli oynamasi gerektigini kac kez yazdim Selcuk basligina...

Dortmund'de oynayan Ilkay veya Atli. Koke'ye bakin biraz veya bizde Sneijder'e.. Iste Selcuk bu oyuncularin yaptigi gibi topu hizli kullanamiyor. Hizli karar veremiyor.

Biraz gerceklerden bahsedelim..

Onu hepimiz kabul ediyoruz zaten. Ama topu çabuk kullanmamak kalaslık değildir. Kalas Mustafa Sarp'tır, Bülent Akın'dır, bariş'tır..... Neyi nereye bağladın....

emenike 13 ediyorsa, bruma da 12 eder. burda okadar para verilirmi diyenler olacak..

merak etmeyin 12 nin yarısı fenerden geliyor, bu saatte oyuncu almak istersen böyle olur :)

bruma-1372685966.jpg

10 milyon euro'dan fazla bonservis verdiğimiz adam var mı ben hiç hatırlamıyorum yakın tarihte. Bir tek Jardel gelmişti onu da Cem Uzan almıştı yanlış hatırlamıyorsam Bruma bir ilk olacak doğruysa.

OFICIAL:Bruma não se apresenta amanhã em Alcochete. Está triste, não foi considerado o melhor jogador UEFA 2013/2014

Direk oynayamayacak bir oyuncuya 12 veremeyiz, zaten çoğu maçta kontenjana takılır gelse bile.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt