Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bruma iyi bir futbolcu ancak bizim bu grupdan cıkmamızı sağlayacak tecrübe ve yeteneğe ulaşmasına daha var.Bence nani daha doğru bir tercih olurdu şu aşamada.

Haklısın bu gruptan çıkmamızı sağlamayabilir ama Nani'nin de bizi gruptan çıkarma garantisi yok. O yüzden gelecek adına iyi bir transfer olur.

Ben zaten Nani yede Bruma'ya da fitim valla:) hangisi gelirse gelsin.

12'ye Nani alınırdı ama yıllık ücretleri ve tribünde bekleme durumu da etkili olmuştur.

Nani için 3,5-4,5m arasında yıllık ücret vermek lazım.Bruma'nın yıllık ücreti 1,5 milyonu geçmez.18 yaşında daha.

bruma iyi bir futbolcu ancak bizim bu grupdan cıkmamızı sağlayacak tecrübe ve yeteneğe ulaşmasına daha var.Bence nani daha doğru bir tercih olurdu şu aşamada.

Kisa vadede icin evet ama Shakthar gibi bir takim olup her sezon ceyrek final ve sampiyonluk hayali kurmak istiyorsak Bruma transferi en isabetli transfer olacaktir.

Bruma gelsin CL'de 3. luge bile raziyim... Cok ciddiyim bu konuda..

Shakthar ve Dortmund bunlarin en guzel ornegi.. Dortmund olamayiz belki ama eger Drogba gibi 35-36 yasindaki bir oyuncuyu 1,5 seneligine 10 milyon euro odemektense Bruma gibi, Willian gibi ( 12 ye alindi zamaninda ) oyunculari tercih edip o gipta ile izledigimiz Dortmund ,Shakthar olabiliriz..

Zaten olumlu yada olumsuz yarın ve cumartesi sıcak saatler yaşanmazsa transferi unutalım biz:(

Sergen Dağ benim niye Ödül puanım sıfır, ayrıca ödül puanı ne demek? :)

Avrupa maçlarında Amrabat ve Bruma ile kanatlarda başarılı olabiliriz aslında:)

Bruma eyvallah güzel hoşta şu durumda direk kadroya girecek adam lazımdı.

Kendini ispatlamış bir adam daha lazım.Nani olur Arda olur Coentrao olur veya başka bir sol bek...

Eğer bu çocuktan direk katkı beklersek hem çocuğa haksızlık olur hemde yönetime.

Bu transferler gelecek için çok önemli...

Karar verecegiz o zaman sadece kisa vadeli hedeflerle gunu mu kurataracagiz yoksa Gelecegin takimini kurup uzun soluklu yarisin sonunda kupaya mi uzanacagiz..

Nani Drogba fln eyvallah soz yok ama bu oyuncularla CL'yi kazanamayiz...

Kendimi birkac mesajdir cok tekrarladim galiba :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt