Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Karar verecegiz o zaman sadece kisa vadeli hedeflerle gunu mu kurataracagiz yoksa Gelecegin takimini kurup uzun soluklu yarisin sonunda kupaya mi uzanacagiz..

Nani Drogba fln eyvallah soz yok ama bu oyuncularla CL'yi kazanamayiz...

Kendimi birkac mesajdir cok tekrarladim galiba :D

Bende diyom ki her ikisinide yapmalıyız hep günümüze hem geleceğe...

Yani bir adam daha şart.Alırdın Nani'yi veya bir başkasını sonra bu çocuğun davası bitince bunuda alırdın.

Transferde çok geç kaldık çok.CL grubuda fena :mad:

eğer grup geçen yılki gibi olsaydı bruma hamlesi bu paraya bu yıl olmasaydı derdim podolski gibi biri olsaydı derdim ama şu halde muazzam hamle

brumanın yanına direk katkı verecek biri daha geliyor olabilir. tek başına geliyorsa 12 daha verip ardayı alsınlar :)

Bruma kesin mi? Adamı ilk izlediğimde "keşke bize gelse" demiştim harbi harbi geliyor heralde adam.

Bernard için 10-15m istemişlerdi galiba pahalı bulmuştuk şimdi Shaktar aldı 25'e.

Bruma'yı biz almazsak Porto,Benfica vs. alır sonra 30'a okuturlar sonra burada ah vah çekeriz.

Bir kerede biz alalım be.

Bende diyom ki her ikisinide yapmalıyız hep günümüze hem geleceğe...

Yani bir adam daha şart.Alırdın Nani'yi veya bir başkasını sonra bu çocuğun davası bitince bunuda alırdın.

Transferde çok geç kaldık çok.CL grubuda fena :mad:

Takimin yas ortalamasi 28-29 Melo Sneijder Dorgba varya iste :D

Biraz su Ortalamayi dusurmeliyiz.. 2. yarilarda oyundan kopmamizin nedeni de aslinda bu..

burda izleyen oldumu bilmiyorum kumaşı ii adam olabilir ama o yaşta ne olacağı belirsiz bir adama 12 çok bence.yani gelecek vaat eden yaşı genç bir adama 12 vereceğiz tutarsa kaça satarızki tr den arda bile 12 ye gitti anca tr liginden oyuncuya fazla para vemiyorlar işte burak bile 18 veren olsa yollacak yönetim misal o kadar gol attı,bence o para yanlış gibi beklemek lazım ama sanmıyorum o yaşta bir adama 12 vereceklerini,ben direkt 11 de oynayacağınıda sanmıyorum esasen bruma nın.

Yarın mübarek gün Bruma transferi iyi giderdi hani:)

TÜRKİYE LİGİ KADROSU : ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU :

-------------------MUSLERA-------------------- ---------------------MUSLERA------------------------

HAMİT-------SEMİH-----------ZAN-------COENTRAO EBOUE-------SEMİH---------CHEDJOU------COENTRAO

SELÇUK----MELO SELÇUK-------MELO

BURAK-----------SNEİJDER-----------------BRUMA BRUMA---------------SNEİJDER--------------AMRABAT

DROGBA DROGBA

Bruma bitmiş beyler anasını ağlatacak kanatların Sneijde ve Drogba performansıda çok artacak.

burda izleyen oldumu bilmiyorum kumaşı ii adam olabilir ama o yaşta ne olacağı belirsiz bir adama 12 çok bence.yani gelecek vaat eden yaşı genç bir adama 12 vereceğiz tutarsa kaça satarızki tr den arda bile 12 ye gitti anca tr liginden oyuncuya fazla para vemiyorlar işte burak bile 18 veren olsa yollacak yönetim misal o kadar gol attı,bence o para yanlış gibi beklemek lazım ama sanmıyorum o yaşta bir adama 12 vereceklerini,ben direkt 11 de oynayacağınıda sanmıyorum esasen bruma nın.

Ne olduğu belirsiz adam 16 yaşında falan olur. Bu tarz transferlerde çok para değil 12m€. Sonuçta gidip Di Maria'yı bile alsan sakatlanıp elde patlama imkanı var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt