Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bernard için 10-15m istemişlerdi galiba pahalı bulmuştuk şimdi Shaktar aldı 25'e.
Bruma'yı biz almazsak Porto,Benfica vs. alır sonra 30'a okuturlar sonra burada ah vah çekeriz.
Bir kerede biz alalım be.
LA
SİZE BİDAHA YAZIYORUM..
İTALYAN BASINANA KONUŞAN MOROTTİ (JUVE BAŞKANI )
NANİ İÇİN MANU İLE GÖRÜŞTÜK AMA, DAHA SONRA NANİ SÖZLEŞME UZATACAĞI İÇİN VAZGEÇTİK..
NANİ MANU DA KALIYORMUŞ...
burda izleyen oldumu bilmiyorum kumaşı ii adam olabilir ama o yaşta ne olacağı belirsiz bir adama 12 çok bence.yani gelecek vaat eden yaşı genç bir adama 12 vereceğiz tutarsa kaça satarızki tr den arda bile 12 ye gitti anca tr liginden oyuncuya fazla para vemiyorlar işte burak bile 18 veren olsa yollacak yönetim misal o kadar gol attı,bence o para yanlış gibi beklemek lazım ama sanmıyorum o yaşta bir adama 12 vereceklerini,ben direkt 11 de oynayacağınıda sanmıyorum esasen bruma nın.
Takimin yas ortalamasi 28-29 Melo Sneijder Dorgba varya iste
Biraz su Ortalamayi dusurmeliyiz.. 2. yarilarda oyundan kopmamizin nedeni de aslinda bu..

U-20 Dünya Kupasından evvel adını dahi bilmiyorduk bu adamın.Evet kaliteli topçu ama 12 milyon € cidden risk.Neyse,hayırlısı artık.
u20den önce adam 16 yaşındaydı![]()
Yetmez kardeşim... ki yetmeyeceğini CL grup maçlarında bariz bir şekilde anlayacağız.
Hedef kupayı almak olarak koyulur ama gerçek hedef her zaman yani her sene gruplara kalmak ve en iyisini denemek.
Kendimizi kabul ettirdikten sonra zaten otomatikman kupayı alırız.Bunun için hem günü kurtarıcaz hemde geleceği kurtaracak hamleler yapmalıyız.
Tabi biz her zman ki gibi tersten başladık işe.
Muslera
Eboue - Semih - Chedjou - Coentrão
Melo - Selçuk
Nani - Sneijder - Bruma
Doumbia
Yabancı sınırı olmasa bu takım rüya takım olur.
Burağı 20 milyona satsak seneye 5 trabzona gitse 13 milyon euro gibi bir rakama Doumbia'yı alsak onun yerine. birde nani ve coentraoyu alsak tamamdır. tabi bunlar için yabancı sınırı olmaması lazım.
bruma transferi olursa belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum bir drogba ve bir sneijder transferinden daha önemli olacaktır.