Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
unutmayalım ki 150 bin dolar yüzünden elimizden kaçırdığımız ribery bugün messi ve Ronaldo nun önünde en iyi oyuncu seçilmiştir.

Bernard için 10-15m istemişlerdi galiba pahalı bulmuştuk şimdi Shaktar aldı 25'e.

Bruma'yı biz almazsak Porto,Benfica vs. alır sonra 30'a okuturlar sonra burada ah vah çekeriz.

Bir kerede biz alalım be.

Shaqiri'yi istiyorum diye aglayacakti Fatih Terim hatirlayin gecen seneyi.

Baskan cikip isvicre ve belcika gibi 3. sinif liglerden oyunculara o kadar para veremeyiz deyip almamisti Shaqiri'yi..

Simdi tas gibi oynuyor avrupa'nin en iyi takimindan .. zaman zaman Robben'i klubede oturtuyor..

LA

SİZE BİDAHA YAZIYORUM..

İTALYAN BASINANA KONUŞAN MOROTTİ (JUVE BAŞKANI )

NANİ İÇİN MANU İLE GÖRÜŞTÜK AMA, DAHA SONRA NANİ SÖZLEŞME UZATACAĞI İÇİN VAZGEÇTİK..

NANİ MANU DA KALIYORMUŞ...

Yahu anlatamazsin Kardesim bunlar laf söyleyimde ne olursa olsun tribinde parayi verince hemen aliniyor zannediyolar nani ne der oynamak ister mi bizde yillik kaç para istemiş hic önemli değil. brumaya on iki vermişler bak gene muhasebe başladı iki gün önce alayi baskan cimri çift haneli bonservis vermedik falan diyordu simdi o kadar para verilir mi sana ne la deyince de kiziyor paşam sanki o veriyor .bruma gelecek vadeden iyi bir topcu bosbeles adam olsa anlayacam bir nebze.ondan sonra sende bu kafaya laf anlatmaya calisiyon ne diyeyim kolay gelsin

U-20 Dünya Kupasından evvel adını dahi bilmiyorduk bu adamın.Evet kaliteli topçu ama 12 milyon € cidden risk.Neyse,hayırlısı artık.

burda izleyen oldumu bilmiyorum kumaşı ii adam olabilir ama o yaşta ne olacağı belirsiz bir adama 12 çok bence.yani gelecek vaat eden yaşı genç bir adama 12 vereceğiz tutarsa kaça satarızki tr den arda bile 12 ye gitti anca tr liginden oyuncuya fazla para vemiyorlar işte burak bile 18 veren olsa yollacak yönetim misal o kadar gol attı,bence o para yanlış gibi beklemek lazım ama sanmıyorum o yaşta bir adama 12 vereceklerini,ben direkt 11 de oynayacağınıda sanmıyorum esasen bruma nın.

Ardanın pasaportu portekiz olsaydı 30a giderdi hocam

merak etme bruma tutarsa 30dan aşağı satmazsın öyle bi adam

Takimin yas ortalamasi 28-29 Melo Sneijder Dorgba varya iste :D

Biraz su Ortalamayi dusurmeliyiz.. 2. yarilarda oyundan kopmamizin nedeni de aslinda bu..

Yetmez kardeşim... ki yetmeyeceğini CL grup maçlarında bariz bir şekilde anlayacağız.

Hedef kupayı almak olarak koyulur ama gerçek hedef her zaman yani her sene gruplara kalmak ve en iyisini denemek.

Kendimizi kabul ettirdikten sonra zaten otomatikman kupayı alırız.Bunun için hem günü kurtarıcaz hemde geleceği kurtaracak hamleler yapmalıyız.

Tabi biz her zman ki gibi tersten başladık işe.

Bruma transfer edilirse düşüneceğim ilk şey kimi kesip oynatacaz olur verilen para umrumda bile değil.

bruma transferi olursa belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum bir drogba ve bir sneijder transferinden daha önemli olacaktır.

Bruma'ya ne idugu belirsiz demek :D....

Ingilizceniz ne seviyede bilmiyorum ama 2 senedir Ajax ve PSV scoutlarin raporlarini kaydetmistim... Eger bulabilirsem paylasiyim ?

Bruma hakkinda neler yaziyorlar.. hep beraber okuyun..

yav parasi ne olacak millet bernardlara 20 milyon veriyor bizde verecegiz ki kadro kalitesi tam yerine gelsin.

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Coentrão

Melo - Selçuk

Nani - Sneijder - Bruma

Doumbia

Yabancı sınırı olmasa bu takım rüya takım olur.

​

Burağı 20 milyona satsak seneye 5 trabzona gitse 13 milyon euro gibi bir rakama Doumbia'yı alsak onun yerine. birde nani ve coentraoyu alsak tamamdır. tabi bunlar için yabancı sınırı olmaması lazım.

Yetmez kardeşim... ki yetmeyeceğini CL grup maçlarında bariz bir şekilde anlayacağız.

Hedef kupayı almak olarak koyulur ama gerçek hedef her zaman yani her sene gruplara kalmak ve en iyisini denemek.

Kendimizi kabul ettirdikten sonra zaten otomatikman kupayı alırız.Bunun için hem günü kurtarıcaz hemde geleceği kurtaracak hamleler yapmalıyız.

Tabi biz her zman ki gibi tersten başladık işe.

Drogba ayrilir seneye .. Yerine ARda alinir birde sol bek buldukmu... :d

Yabanci kararlarina gore sol bek ve Hamit yerine de transfer yapabilirsek ...

Muslera

Eboue - Semih - Chedjou - Coentrão

Melo - Selçuk

Nani - Sneijder - Bruma

Doumbia

Yabancı sınırı olmasa bu takım rüya takım olur.

​

Burağı 20 milyona satsak seneye 5 trabzona gitse 13 milyon euro gibi bir rakama Doumbia'yı alsak onun yerine. birde nani ve coentraoyu alsak tamamdır. tabi bunlar için yabancı sınırı olmaması lazım.

Drogba'dan sonra Doumbia'yı bu takımda görmeyi çok isterim. Hayalimdir.

bruma transferi olursa belki abarttığımı düşünebilirsiniz ama ben böyle düşünüyorum bir drogba ve bir sneijder transferinden daha önemli olacaktır.

brumo harika tobcu ama hicbir transfer sneijder'den daha onemli olamaz. schneider kulub adina bir cagdir alimallah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt