- 30 Mayıs 2011
- 22.037
- 1.189
- 1.653
Sol bekte olsaydı
Olsaydı iyi olurdu ama ben Nani yada Bruma transferlerine fitim valla
Şurda 2 gün kalmış Bruma alınırsa öpüpde başımıza koyalım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekte olsaydı
büyük takım olmak istiyorsak artık gelecek vadeden oyuncular almalıyız. kulüplerinde yer bulamayanları değil.
bruma 12 m €?
fazla ama porto shaktardan bahsediyoruz .
HELAL YÖNETİME![]()
Yonetim pinti davranmasaydi Shaqiri'yi almistik Amrabat yerine neyse.. Umarim Bruma gerceklesir..
Bernard elimizden kacti bari su Bruma'yi alsinlar..
Karar verecegiz o zaman sadece kisa vadeli hedeflerle gunu mu kurataracagiz yoksa Gelecegin takimini kurup uzun soluklu yarisin sonunda kupaya mi uzanacagiz..
Nani Drogba fln eyvallah soz yok ama bu oyuncularla CL'yi kazanamayiz...
Kendimi birkac mesajdir cok tekrarladim galiba![]()
Bende diyom ki her ikisinide yapmalıyız hep günümüze hem geleceğe...
Yani bir adam daha şart.Alırdın Nani'yi veya bir başkasını sonra bu çocuğun davası bitince bunuda alırdın.
Transferde çok geç kaldık çok.CL grubuda fena![]()
Bende diyom ki her ikisinide yapmalıyız hep günümüze hem geleceğe...
Yani bir adam daha şart.Alırdın Nani'yi veya bir başkasını sonra bu çocuğun davası bitince bunuda alırdın.
Transferde çok geç kaldık çok.CL grubuda fena![]()
Olsaydı iyi olurdu ama ben Nani yada Bruma transferlerine fitim valla
Şurda 2 gün kalmış Bruma alınırsa öpüpde başımıza koyalım![]()
burda izleyen oldumu bilmiyorum kumaşı ii adam olabilir ama o yaşta ne olacağı belirsiz bir adama 12 çok bence.yani gelecek vaat eden yaşı genç bir adama 12 vereceğiz tutarsa kaça satarızki tr den arda bile 12 ye gitti anca tr liginden oyuncuya fazla para vemiyorlar işte burak bile 18 veren olsa yollacak yönetim misal o kadar gol attı,bence o para yanlış gibi beklemek lazım ama sanmıyorum o yaşta bir adama 12 vereceklerini,ben direkt 11 de oynayacağınıda sanmıyorum esasen bruma nın.