Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hocam sizi yermek için söylemedim zaten.

Ama herkes bazı şeyleri karısdırıyor.

Ribery olayı büyük bir yaradır ve istisnadır. başkanın ahtasıdır.

Elimizdeyken giden bir oyuncudur.

Ve Ribery bize geldiğinde takımında banko oynayan harikalar yaratan bir topçuydu.

Bakın piyasaya yeni çıkmıs daha takımında 15 maç bile oynamamaış ligde kendini ispat edecek hiçbirşey yapmamıs bir topçudan bahsediyoruz biz burda.

Ben size olayı söylim. U20 nin burada yapılmasını fırsat bilen menejerler verdiler parayı yaptırdılar haberi abarttılarda abartılar sonrada bize kakaladılar.

bruma gelsin şöyle 4-5 maça çıksın Fatih terim onu bir yıl boyunca yedekde oturtup bir daha da kadroya alırsa bende fenerbahçe formasıyla gezecem 1 hafta.

Bu transfer inşallah ama inşallah gerçekleşmez.

Ünal AYsal gelince salak salak topçulara etmicek paralar vermeyi bırakıyoruz artık die seviniodum ama galiba grupları görünce oda korkdu .

En çokda şaşırdıgım.

Juventus ve REale karşı herkesin brumadan medet umması .

Adamın dizleri titremekden top süremez valla..

dediğine hak veriyorum. zira hiç bir Galatasaray taraftarı kulübünün 1 lirasının boşa gitmesine razı olmaz . tıpkı senin benim ve tüm Galatasaray taraftarı gibi.. ama şunu bilki bruma yı bir taraftar gözüyle izledim ve bizim istediğimize uygun biri olarak gördüm.

Bruma'nın parasına puluna bakmayın Sneijder/Drogba bi yana Bruma gibi wonderkidleri alabiliyo olmamız 2-3 senede ne kadar kademe kaydettiğimizin en büyük ispatı olur.İnsallah olur bu transfer Bruma çok büyük yetenek işleyebilirsek bonservisini 3e 4e katlar

la fatih adam aylardır oynamadı diyen senmiydin kardeş yuhh diyorumm??

adam u-20 ye katıldı yazın?? şimdide antrenma yapıyor kendi..

zaten milli maç araları var. piri reis halleder onu 19 yaşındaki velet göbek yaapcak hali yok, zıpkın gibidir..

3 ay olacak isde :) kendisi antrenman yapsa bile nereye kadar. hic hazirli maci ve saire oynamamis ki. sneijderi unutunuz herhalde. mac kondisyonu cok farkli bir sey.

Juan Quintero var mesela ayrıca dünya üzerinde eminim Bruma'dan çok daha yetenekli futbolcular vardır o yaş kategorisinde sadece şu an adını duymadığımız için yok gibi geliyor ama sonra karşına bir yerde çıkıyor o oyuncu "biz niye görmedik bunu yeaaa" oluyor u-20 dünya kupasına kadar kim tanıyordu sanki burda Bruma'yı ?

Ha unutmuşum mesela PSV'nin genç yetenekleri en az Bruma kadar var şu an fazlası olanlarıda mevcut olabilir.

PSV'yi bana anlatma UGUR :d Egitimi mi Amsterdam'da devam ettiryorum :D

Ben kanat oyuncularindan bahsetmistim ya neyse..

2 senedir Ajax ve PSV BURMA'yi almaya calisiyor..

Bakkali var birde Memphis Depay var Psv'de arada bir Jozefzoon giriyor..

Istersen PSV forumlarina gir sor Bruma 11'de oynar mi diye.. :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt