Ne Burak ne Drogba nın yedeğe geçme ihtimali yok kendimizi kandırmayalım.Burak tan kanat forvet yaratmaya çalışmaktansa Drogba o bölgede daha verimli olur.
yedeğe geçme ihtimalleri yoksa hiç transfer yapmayım başarı ihtimali olduğunu düşünmüyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne Burak ne Drogba nın yedeğe geçme ihtimali yok kendimizi kandırmayalım.Burak tan kanat forvet yaratmaya çalışmaktansa Drogba o bölgede daha verimli olur.
Seni gördüm daha iyi oldum panpa.
![]()

Erkanım naber ya?![]()
Vay Soner abi,sende mi buradaydın? 
Asaletin Yeter @uA1905od 57 dk
Bruma resmi olarak açıklansın inşallah sonra bir transfer daha olucak !!!!
Vay,Tuna na'ber yaa?![]()
Bruma süper olacak olmasına da, 12m€'yu Ahmed Musa'ya versek alamaz mıydık acep?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=4v8REInmBq8[/media]
RM 15
Gs 9
juve 9
kobehavn 1
son mac juveyle arenada
boyle olsun aga![]()
Quintero
bruma .
Farkları biri digerinden daha daha daha iyi bi takımda oynadı .
O ülkede çok yıldız çıkıyor , digerinde ona nazaran çok az
digeri 5 e bu 12 .
nedir bu tantana![]()
Deulofeu ve Draxler haricinde ayni yas kategorisinde daha iyi olan kac oyuncu var?
Quintero 10 milyona gitmedi mi ?
Hocam sizi yermek için söylemedim zaten.
Ama herkes bazı şeyleri karısdırıyor.
Ribery olayı büyük bir yaradır ve istisnadır. başkanın ahtasıdır.
Elimizdeyken giden bir oyuncudur.
Ve Ribery bize geldiğinde takımında banko oynayan harikalar yaratan bir topçuydu.
Bakın piyasaya yeni çıkmıs daha takımında 15 maç bile oynamamaış ligde kendini ispat edecek hiçbirşey yapmamıs bir topçudan bahsediyoruz biz burda.
Ben size olayı söylim. U20 nin burada yapılmasını fırsat bilen menejerler verdiler parayı yaptırdılar haberi abarttılarda abartılar sonrada bize kakaladılar.
bruma gelsin şöyle 4-5 maça çıksın Fatih terim onu bir yıl boyunca yedekde oturtup bir daha da kadroya alırsa bende fenerbahçe formasıyla gezecem 1 hafta.
Bu transfer inşallah ama inşallah gerçekleşmez.
Ünal AYsal gelince salak salak topçulara etmicek paralar vermeyi bırakıyoruz artık die seviniodum ama galiba grupları görünce oda korkdu .
En çokda şaşırdıgım.
Juventus ve REale karşı herkesin brumadan medet umması .
Adamın dizleri titremekden top süremez valla..
Erkan naber yaaa

Vay,Tuna na'ber yaa?![]()

la fatih adam aylardır oynamadı diyen senmiydin kardeş yuhh diyorumm??
adam u-20 ye katıldı yazın?? şimdide antrenma yapıyor kendi..
zaten milli maç araları var. piri reis halleder onu 19 yaşındaki velet göbek yaapcak hali yok, zıpkın gibidir..
Juan Quintero var mesela ayrıca dünya üzerinde eminim Bruma'dan çok daha yetenekli futbolcular vardır o yaş kategorisinde sadece şu an adını duymadığımız için yok gibi geliyor ama sonra karşına bir yerde çıkıyor o oyuncu "biz niye görmedik bunu yeaaa" oluyor u-20 dünya kupasına kadar kim tanıyordu sanki burda Bruma'yı ?
Ha unutmuşum mesela PSV'nin genç yetenekleri en az Bruma kadar var şu an fazlası olanlarıda mevcut olabilir.