Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Soner, sen ölmedin mi ya? Eh biz senin cenazene gelmistik forum da uzun süre gözükmüyordun diye?!

Aynı haftalarda oynayacağımız 2 maçta da Real Juveyi yenerken bizde Kopenhagı götürsek siz şenliğe bakın.

Bruma vs Nani derken ciddimisiniz

Bruma yı genç diye istiyorsak Nani de daha 26 felan

bide biz öyle futbolcu yağlayıp cilalayıp paketleyecek bi takım değiliz Bruma hayal kırıklığına uğratabilir

ne zaman dedi linki videoyu koyar mısın ya o adama güvenirim işte ben

ntv de hala yorum yapıyo.geriye alabilip izleyebilecegin bi yer varmı bilmiyorum ama duydum ben aynen yoneticiyle aksam yemekteydık brumayla 12 milyon euroya yakıun bi paraya anlastık demiş 5 yılda sozlesme imzalayacakmıs.

üstad adamın en güzel özelliği topla beraber hızlanırken ne yaptığını bilmesidir. bizde bu eksik zaten..

adam olanların hepsinde bu özellik var anide hızlanma. hızlı futbol için bu önemli.

dün neymarı izliyorum topu alıyor mal mal bakıyor..

amrabat ta hızlı ama sağ-sol yapıp kendini yavaşlatıyor topu ayağında değil koşu alanında durduruyor..

bide gecen senedeki benfica-sporting macini izlemeni tafsiye ede bilirim. fener ile oynadiklari macdan önceki lig maclariydi.

cocuk 90 dk muthis yukardan asgaya bindirmeler yapti. sportingin forveti ayiptir söylemesi mal olmasaydi cok gol atirirdi. cocuk daha 17-18 yasindaydi yani bide. cok büyük potansiyel var brumada. daha tam bitmedi gelisimi üstelik.

Arda buradan giderken gitmek istiyorum diye tutturmuştu şimdi de dönmek istiyorum diye kulübüne baskı yapsa ya... 17-18 milyona inse Atletico bu transfer olurdu bence.

Riera da giderse carlin yada başka birini alabilirmiyiz acaba ? dany i de kiralayalım ..

ntv de hala yorum yapıyo.geriye alabilip izleyebilecegin bi yer varmı bilmiyorum ama duydum ben aynen yoneticiyle aksam yemekteydık brumayla 12 milyon euroya yakıun bi paraya anlastık demiş 5 yılda sozlesme imzalayacakmıs.

Bilmem dogru bilmem yanlis bruma11 die bi tweettem tweet atilmis deal complate... im coming diye hesap feyk degil gibi duruyo

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt