Hakan Delikanli
Ulubatlı Souness
- 20 Ocak 2011
- 39.467
- 998
- 1.598
Bu arada Soner, sen ölmedin mi ya? Eh biz senin cenazene gelmistik forum da uzun süre gözükmüyordun diye?!
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juve bizi Zidane ile yememedi.. Pirlo dan çekinmeyintevez i almasalar iyiymiş ama
![]()
levent tuzemen ntv de brumayla galatasarayın % 99 anlastıgını soyledi.
ne zaman dedi linki videoyu koyar mısın ya o adama güvenirim işte ben
Bu arada Soner, sen ölmedin mi ya? Eh biz senin cenazene gelmistik forum da uzun süre gözükmüyordun diye?!

ne zaman dedi linki videoyu koyar mısın ya o adama güvenirim işte ben
üstad adamın en güzel özelliği topla beraber hızlanırken ne yaptığını bilmesidir. bizde bu eksik zaten..
adam olanların hepsinde bu özellik var anide hızlanma. hızlı futbol için bu önemli.
dün neymarı izliyorum topu alıyor mal mal bakıyor..
amrabat ta hızlı ama sağ-sol yapıp kendini yavaşlatıyor topu ayağında değil koşu alanında durduruyor..
ntv de hala yorum yapıyo.geriye alabilip izleyebilecegin bi yer varmı bilmiyorum ama duydum ben aynen yoneticiyle aksam yemekteydık brumayla 12 milyon euroya yakıun bi paraya anlastık demiş 5 yılda sozlesme imzalayacakmıs.
Seni bile gömerim rahat ol bu arada birşey dikkatimi çekti imla kurallarına çok dikkat ediyorsun, like lardan sorumlu mod olma çabasımı bu![]()
ntv de hala yorum yapıyo.geriye alabilip izleyebilecegin bi yer varmı bilmiyorum ama duydum ben aynen yoneticiyle aksam yemekteydık brumayla 12 milyon euroya yakıun bi paraya anlastık demiş 5 yılda sozlesme imzalayacakmıs.