Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk öncelik sisteme göre olmalı

4-3-1-2 oynayacaksak bekler önemli Coentrao alınmalı

4-2-3-1 oynayacaksak kanat oyuncusu önemli arda veya nani alınmalı

Coentrao ile iki sistemi de iyi oynarız ama dediğin gibi 4-3-1-2 için en iyi tercih olur çünkü hücumu ve savunması birbirine bu kadar yakın az bulunan beklerden. 4-2-3-1 oynarsakta açığa koyup arkasına Hakan Balta'yı bile koysak sorun yaşamayız çünkü defansı çok rahatlatır. Eğer çok pahalıysa yatırım amaçlı Bruma daha iyi bir tercihtir ama maliyetleri hemen hemen aynıysa ve olabiliri varsa ilk tercih Coentrao olabilirdi. Hocamızın ve yönetimimizin vereceğe kararlara güveniyorum ben sadece Coentrao'yu izleyip Bruma'yı izlemediğim için yorum yapıyorum.

10 yabancı

muslera-eboue-chedjou-dany-alvaro-melo-sneijder-amrabat-bruma-drogba

selçuk u koy araya güzel 11 olur

ligde çok rotasyon gerekir

Champs kadro :

812996_Galatasaray_SK.jpg

Ikinci yari Amrabat Cikip Burak girer ! hemen hoplayip ziplamayin !

Ligde anca Eboue kesilip !!

812995_Galatasaray_SK.jpg

ilk kadro çok iyi...

ligdeki kadro bir o kadar kötü defansif acıdan cok sıkıntılı..bruma yerine engin,emre,erman, olabilir yada burak yerine bunlar olur yine tek forvet oynarız

Bruma olursa dua edin siz, birde Bruma olmasa da su olsun diyenler 2 gun kaldigini unutuyor herhalde.

Bu gidisde ne Bruma ne Nani alinir, ismini duymadigimiz son dakika kazığı bile yiyebiliriz, o yuzden Bruma ya burun kivirmayin.

♧tapatalk♧

Coentrao ile iki sistemi de iyi oynarız ama dediğin gibi 4-3-1-2 için en iyi tercih olur çünkü hücumu ve savunması birbirine bu kadar yakın az bulunan beklerden. 4-2-3-1 oynarsakta açığa koyup arkasına Hakan Balta'yı bile koysak sorun yaşamayız çünkü defansı çok rahatlatır. Eğer çok pahalıysa yatırım amaçlı Bruma daha iyi bir tercihtir ama maliyetleri hemen hemen aynıysa ve olabiliri varsa ilk tercih Coentrao olabilirdi. Hocamızın ve yönetimimizin vereceğe kararlara güveniyorum ben sadece Coentrao'yu izleyip Bruma'yı izlemediğim için yorum yapıyorum.

Coentrao daha faydalı olur bizim şu an ki sistemimize...brumada patlama yapması beklenen bir isim....riera gönderilirse alınabilir belki bir yabancı daha en güzeli ne olurdu biliyomusun

arda+coentrao ama hayal oldu:(

tam düşündüğüm gibi sporx sallıyor sende işine gelene inanıp gelmeyene inanmamaya devam ediyorsun

İnanıp inanmamak değil ki tahmin ediyorum, düşünüyorum, tavırlara bakıyorum, başkanın konuşmasına bakıyorum "Tahmin ediyorum ki eksiğimizi kapatacağız" demesine bakıyorum, Tulun'un Roma'ya gitmesine bakıyorum, kanat oyuncularıyla ilgilenmiştik ama beğenmedik... gibi laflara bakıyorum.

Bruma bitti de sallama olabilir bu haber de, ama hangisi daha mantıklı sence ? Oraya buraya saldırıyor olma ihtimalimiz mi yoksa Bruma transferinin son aşamasında hatta bitirildiği ihtimali mi ?

Coentrao gelse seneye kanatlı sisteme daha rahat geçeriz

Di maria gelse takım seviye atlar hücum adına

Nani gelse adı yeter her türlü yardırır

Bruma gelse bizde shaqiri etkisi yapar potansiyeli yüksek

Arda gelse yabancı sol bek olayı da olur takım tamamlanır

Şunlardan kim gelirse bize katkısı kağıt üzerinde tartışılmaz gerçi futbolda kağıt üzerinde tartışmak bizim işimiz

Mesela İngiliz basınının da kafası güzel, Di Maria için 25 Milyon Euro'nun üzerinde bir teklif yaptığımızı iddia ediyorlar. Fotospor'dan falan beter bunlar.

vay be.. fenerin yerine rum takimini aldilar resmen :) bukadar retilik-utan bunlara ömür boyu yeter vallahi

Bizim taraftari anlamak güc. Transfer olasiligi yükselir (Bruma) ama bonservisiyle ugrasir. Sonra alinmazsa, küplere biner niye alinmadi diye.

Coentrao daha faydalı olur bizim şu an ki sistemimize...brumada patlama yapması beklenen bir isim....riera gönderilirse alınabilir belki bir yabancı daha en güzeli ne olurdu biliyomusun

arda+coentrao ama hayal oldu:(

Bu sezon tek Coentrao bile yeterdi aslında Arda için seneye şartları zorlardık iyi de olurdu. Lig için zaten Burak-Sneijder-Drogba olduğu sürece 4-3-1-2'nin dışına çıkamayız gibi duruyor. Takımda kanatsız iş yapamıyor ama Eboue her ileri çıkışında tehlikeli olabiliyordu sola da her çıkışı tehlikeli savunması da iyi alabileceğimiz en iyi adam Coentrao'yu alsak bu sene oturmuş bir sistemle devam edebilirdik ama dediğim gibi belki Bruma'nın yapacaklarının yapabileceklerinin farkında olan bir scout ekibi teknik direktör ve yönetimimiz var ilk defa bugüne değil yarına yatırım yapılıyor bu da destek olunası bir şey ama benim ilk tercihim Coentrao olurdu çünkü Real Madrid ve Juventus'a karşı sol bek ya Hakan Balta ya da Riera olacak gibi ki Riera'yı hiç düşünmüyor hoca şuan bana aklında bir plan varmış gibi geliyor ama bakalım Bruma gelirse sol bekte de Carlinhos'u görebilriz. Riera gönderilirse hem Bruma hem de en azından kiralık Coentrao şuan en iyi senaryo gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt