Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mert Yaşar ‏@mert_yasar24s

CAS, Fenerbahçe ve Beşiktaş kararlarına son halini veriyor. Gerekçeli kararlar yayınlanacak.

Bakalim aziz'e ye ne yaptirimlar geliyor

Sanırım herkes biliyor artık Sabri'nin Galatasaray'da sonradan oyunu hareketlendirmek ve mücadele etmek için girmekten fazlasını yapamayacağını

Terim de havalara baktığı 4-2'lik Samsun maçından sonra kaç kere Sabri'yi 11'de başlattı sağ bekte Eboue'nin yerine ? Hatırlayan var mı ?

Yabancı sınırı dangalaklığı yüzünden bazen mecbur ilk 11 oynayacak gibi duruyor Sabri. :(

antu'dan:

ok.gif
ersoybulduk - 30.08.2013 11:24

bos.gif

bizim diğer türkiye ligi takımlarının yerine rum takımının gitmesi çok garip olmuş.

sevindim ben‚ kasmpaşa falan gideceğine rumlar gitsin‚ daha iyi.

maçlar başladıktan sonra görürüz neyi doğru izleyip izlemediğimizi.gerçekçi olalım hem real'i hem juventus'u oynayacağımız maçlarda yenemeyiz avrupa ligi de çöp fener gibi takımlar yarı final oynuyor kupayı alsak ne olur.bu sene ligi kazanıp yabancı kuralı ile ilgili sıkı bir lobi yapmamız lazım.yabancı sınırı kalkarsa seneye adam akıllı transferlerle bir şeyler yaparız.

kardeş mesele o değilki ünal aysalda öyle bir yüz ifadesi görmedim ben senaryo yazıyosun hemen

serefsizin biri yabanci siniri koyar,diger taraftan sikeciler turk takimlarinin önünü tikayip yunan takimlarinin avrupaya gitmesine yol acar nedir ulan bu ulkenin sizden cektigi.su mubarek gunde allah sizi bildigi gibi yapsinda tel elden defolup gidin

fft104mm2120760.jpg

bu arkadas bizim SCOUT ekibindeymis , cok merak ediyorum bugune kadar aldigi maas/para karsiliginda kimleri scout etmis acaba ..

Yada hic omrunde danimarka/isvec/norvec gibi ulkelere gidip ( AJAX/CHELSEA/MANU) Gibi takip etmismidir ?

Biz niye herseyi amator kisilere sevk ediyoruz , koy bir profesyonel bir ekip bu ne yahu ..

Avrupa Ligi bu sene çok lesh.TS tarihinde ilk defa katılıyor ama 2.torbada mesela.

Valencia, Tottenham,ve biraz da Psv, Kazan, Fiorentina dışında takım yok doğru düzgün.

CL'den gelecek takım büyük ihtimal alır kupayı da.

fft104mm2120760.jpg

bu arkadas bizim SCOUT ekibindeymis , cok merak ediyorum bugune kadar aldigi maas/para karsiliginda kimleri scout etmis acaba ..

Yada hic omrunde danimarka/isvec/norvec gibi ulkelere gidip ( AJAX/CHELSEA/MANU) Gibi takip etmismidir ?

Biz niye herseyi amator kisilere sevk ediyoruz , koy bir profesyonel bir ekip bu ne yahu ..

Bruma var renktaş :D

fft104mm2120760.jpg

Mert Aydın'ın söylediğine göre Türkiye'de Avrupa liglerini en yakından tanıyan ve takip eden 2-3 adamdan biriymiş. Lig tv'de premier lig maçlarını yorumluyor bazen gerçekten futbol bilgisi falan sağlam.

Oyuncu önermiştir şimdiye kadar da 6+0+4'ün olduğu nereye alıcan, Bruma gibi kendisini göstermiş oyuncuya bile millet burun kıvırıyor Nani'yi alalım ona vereceğimiz parayla diyorlar. Genç oyunculara genel bir tahammülsüzlük ve güvensizlik var yani.

Ben bir ikinci UEFA zaferine raziyim ..

CL'den büyük ihtimal gelecek takımlar

Marsilya/Napoli

Porto/Zenit

Ajax/Celtic

Basel/Schalke

Olympiakos/Anderlecht

Shakhtar/Leverkusen/R.Sociedad

Galataasaray/Kopenhavn

CSKA/V.Plzen

Kalırsak son 32'de Valencia,Tottenham falan çekmez ise sıkıntı olmaz ve orada elenmezsekte son 4'e kadar gider bu takım potansiyel olarak.Ondan sonrası ise biraz şans.

Mert Aydın'ın söylediğine göre Türkiye'de Avrupa liglerini en yakından tanıyan ve takip eden 2-3 adamdan biriymiş. Lig tv'de premier lig maçlarını yorumluyor bazen gerçekten futbol bilgisi falan sağlam.

Oyuncu önermiştir şimdiye kadar da 6+0+4'ün olduğu nereye alıcan, Bruma gibi kendisini göstermiş oyuncuya bile millet burun kıvırıyor Nani'yi alalım ona vereceğimiz parayla diyorlar. Genç oyunculara genel bir tahammülsüzlük ve güvensizlik var yani.

yaw scoutsa ozaman turk liginde / almanyada / fransa / hollanda / belcikada TURK futbolculari arastirsin bulsun .. Yabanciyi YOUTUBE saolsun bizde buluruk artik .

CL'den büyük ihtimal gelecek takımlar

Marsilya/Napoli

Porto/Zenit

Ajax/Celtic

Basel/Schalke

Olympiakos/Anderlecht

Shakhtar/Leverkusen/R.Sociedad

Galataasaray/Kopenhavn

CSKA/V.Plzen

Kalırsak son 32'de Valencia,Tottenham falan çekmez ise sıkıntı olmaz ve orada elenmezsekte son 4'e kadar gider bu takım potansiyel olarak.Ondan sonrası ise biraz şans.

ben gruplardan cikip Barcelona'ya/Bayern e mesela elenmektense .. UEFA kupasini birkez daha almak isterim .. Sikecilere de birkez daha cile bulbulum cile cektiririz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt