Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu aksamki mac onemli... 3 puan almak moral yukseltir, ustune de transfer aciklandi mi, bomba etkisi yapar :) Burak bu aksam golunu atarsa tarihimizdeki en basarili bireysel performansa da imza atacakmis, ust uste 8 macta skora etki eden forvetimiz umarim bu sezon da bizimle kalir!

Bursaspor deplasmanlarında puan kaybettiğimiz gibi, Eskişehirspor deplasmanında da puan kaybetmeye devam edersek tepkileri azaltmak adına akşam bildirim olabilir belki cidden birşeyler varsa Bruma transferinde.

Jardel Cem Uzan´in hediyesiydi. Onun disinda 10 + Milyonluk bir transfer hatirlamiyorum ben acikcasi.

Ya yeterki oynasin cocuk, ayakta alkislarim. Hep böyle transfer yapsinlar isterim, yemin ederim. Yeterki hata yapmasinlar.

Ama biz milletimizi, taraftarimizi iyi biliriz. Oynadiginda, sence "Daha genc, sabretmek lazim" derler mi?

Yoksa "Yahu 12 Milyon bastik buna, oynadigi futbola bak" mi derler? Benim derdim tek o

Biz Linderethu 2 sene beklemiş adamız. İyileşsin gelsin buraların tozunu attırıacak diye :) Bizim taraftar bu tür oyuncuları sever. Tabiki alışması zaman lazım. Artı kendini burada dahada geliştirirse fenomen olur gider Bruma.

Biz Linderethu 2 sene beklemiş adamız. İyileşsin gelsin buraların tozunu attırıacak diye :) Bizim taraftar bu tür oyuncuları sever. Tabiki alışması zaman lazım. Artı kendini burada dahada geliştirirse fenomen olur gider Bruma.

Insallah kardesim insallah. Keske öyle olsun, hep böyle transfer yapalim. Konusulan paralara bakiyorum (bonservis, yillik), "Lan herhalde cok büyük bir yetenek" kaptik diyorum. Umarim öyledir. Scout degilim sonucta. O kadar cok tanimiyorum cocugu.

Tarihin en pahalı transferi derken Onur? Birde şöyle bişey var bu çock büyük yetenek tamam ama bu yetmez. İyi eğitmek lazım kendisini..

ronaldo da farksiz degildi bruma yasinda yetenek olarak sportingde oynadigi dönemde. ronaldoda birden ronaldo olmadi yani demek istiyorum. kalitesi vardi ayni bruma gibi ama asil bitis egitimi manu ve fergusonda gördü.

Bence Chedjou'yu keser Fatih hoca bu çocuğa yer açmak için..

Aldın genç yetenek kulübede duruyor zor iş..

yok yıllık 15 verelim şnanmıyorum ben brumaya bu parayı cereceğimize kac alıyoduki lizbonda bu çocuk 1.5. en fazla veririz umarım

zaten bazi haberlerde yillik 1.6 deniyor

suandaki parayi dusunme ozaten yillik 25.000 euro :)

o yuzden kavgali Sporting le

Hepsi bir yana Ribery'den sonra ilk defa o tarzda bir transfer yapıyoruz..

Bruma'nın peşinde ki takımlar gerçekten kuvvetli ekonomilerdi ama onlar 11'de oynatmayacağı için bu transferden vazgeçtiler..

Kadrolarında müthiş kanat oyuncuları olan takımlardı..

Bu fırsatı değerlendirip onu biz alıp Şl'de kendini gösterirse taraftarın gönlünde taht kurabilir..

Kısacası büyük oyuncu olmak istiyorsa elinden gelenin fazlasını vermeli 19 yaşında ve büyük paralar kazanabiliriz..

Adamın çünkü Portekiz pasaportu var para eder..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt