- 16 Haziran 2010
- 208.782
- 162.460
- 6.838
yillik 1.6 diyorlar 2.2 degil bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
heyecan olsun .. Araya kulupler girsin diye :tan:
Neden pazartesi
Neden pazartesi
Aziz Üstel @aziz_ustell3m
Portekiz Basını bu sabah: Bruma Galatasaray'da. GS'yle S. Lisbon anlaştı. Bruma'ya yıllık 2.2m euro ödenecek.
Jardel Cem Uzan´in hediyesiydi. Onun disinda 10 + Milyonluk bir transfer hatirlamiyorum ben acikcasi.
Ya yeterki oynasin cocuk, ayakta alkislarim. Hep böyle transfer yapsinlar isterim, yemin ederim. Yeterki hata yapmasinlar.
Ama biz milletimizi, taraftarimizi iyi biliriz. Oynadiginda, sence "Daha genc, sabretmek lazim" derler mi?
Yoksa "Yahu 12 Milyon bastik buna, oynadigi futbola bak" mi derler? Benim derdim tek o
rengi iyice açılmıştır şimdi. bir resim at PMden. burdan atma nazar değmesin lan![]()
resim hiç çekmiyom la 6 aylık olana kadar öle kalsın
Neden pazartesi
Biz Linderethu 2 sene beklemiş adamız. İyileşsin gelsin buraların tozunu attırıacak diyeBizim taraftar bu tür oyuncuları sever. Tabiki alışması zaman lazım. Artı kendini burada dahada geliştirirse fenomen olur gider Bruma.
Tarihin en pahalı transferi derken Onur? Birde şöyle bişey var bu çock büyük yetenek tamam ama bu yetmez. İyi eğitmek lazım kendisini..
yok yıllık 15 verelim şnanmıyorum ben brumaya bu parayı cereceğimize kac alıyoduki lizbonda bu çocuk 1.5. en fazla veririz umarım
zaten bazi haberlerde yillik 1.6 deniyor
suandaki parayi dusunme ozaten yillik 25.000 euro
o yuzden kavgali Sporting le