Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ligde çok puan kaybetmemek için şampiyonlar ligi maçları öncesinde rotasyon yapmalıyız çünkü genelde düşük konsantrasyon yüzünden puanlar kaybediyoruz ligde

bu rotasyonda muslera-riera-dany-amrabat-bruma lı 11lerle başlayıp drogbayı klübeye koyabiliriz olası bir ters durum için, böylece sabri-engin-ceyhun gibi oyuncularımız da çürümemiş olur

Fifa Manager Mode da bende öle yapıyorum

Real Madrid´i Arena´da yenebiliriz. Imkansiz degil. Öyle bir galibiyetle baslarsak Juventus´a da kaybetmeyiz.

Zaten Arena performansimiz herseyi belirleyecek. Galatasaray isterse basarir. Biz baski yaptigimiz zaman alayini yenebiliriz Arena´da.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SLGOW48rwOA[/media]

Selamın Aleyküm Dostlar !... :triumphant: Hayırlı Cumalar herkese....

CL maçlarımızı biraz kafa yordum...Ve ihtimal hesapları yaptığımda bazı ince ayarlar dikkatimi çekti..

MAÇ:.............................................Sonuç Tahmini................Muhtemel Puan

17 Eylül 2013

Galatasaray-Real Madrid.......................- B / G - ....................... 1 / 3

2 Ekim 2013

Juventus-Galatasaray....................... - M / B / G - ................... 0 / 1 / 3

23 Ekim 2013

Galatasaray-Kopenhag......................... - G - ......................... 3

5 Kasım 2013

Kopenhag-Galatasaray......................... - G - ......................... 3

27 Kasım 2013

Real Madrid-Galatasaray................. - M / B / G - ..................... 0 / 1 / 3

10 Aralık 2013

Galatasaray-Juventus........................ - B / G - ....................... 1 / 3

Maçlar bu tahminlerle biterse 8 ile 18 arası bir puan aralığı içinde oynarız grupları..

FAKAAAT ; ilk maçımızda evimizde R.Madrid e yenilirsek tek rakibimiz Juventus kalır ki o zaman işler değişir ve 2 Ekim ve 10 Aralıktaki Juve maçlarına daha fazla asılarak en az 4 puan çıkartarak juveye 3 puan fark atmamaız lazım .Juve ile RM arasındaki maçların da eşit puanlarla bittiğini varsayarsak bile gruptan rahat çıkarız..

RM nin bizi iki maçta da yendiğini varsayarak; RM in Juve ile İtalya da berabere kalırsa, Juve ile yaptığımız maçlarda eşit puan çıkararak, ( Yani, 1-0 yenilip 2-0 yenerek veya orada 2-2 berabere kalıp arena da 1-1 berabere kalarak ) elde edilen bu ikili averaj avantajı bize yaramaz ve RM Juveyi italyada da yenmediği sürece bizi gruptan çıkarmaz...

Bu durumda olmazsa olmazlarımız; RM ve Juve gibi Kopenhag dan 6 puan almamız;

ve RM nin italya da juve ile berabere kalma ihtimaline karşılık, RM den burada en az 1 puan alarak Juve den de en azından ikili averaj avantajını mutlaka kazanmaya çalışmaktır....

1098342_585708368142606_1111923335_n.jpg

Real Madrid´i Arena´da yenebiliriz. Imkansiz degil. Öyle bir galibiyetle baslarsak Juventus´a da kaybetmeyiz.

Zaten Arena performansimiz herseyi belirleyecek. Galatasaray isterse basarir. Biz baski yaptigimiz zaman alayini yenebiliriz Arena´da.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=SLGOW48rwOA[/media]

bencede yene biliriz ikisinide. yeterki tempolu oyun oynaya bilirim. onun icinde az cok iyi bir bruma ve az cok iyi amrabata gerekli. ilerde de drogbayi monte ettik mi arkasinda sneijder ile... gelsinler :) Taraftar destegi ile ve iyi günümüzde yeneriz

Tek istegim AB konusunda somut bir karar !! Ozaman ligi yeriz cigneriz zaten Champs gelecek 3 sene de bizde sayilir .. Fb/Bjk cezali oldugundan iyi para akacak bize .. paraya kiyma vakti geldi tek sorun AB Yabanci siniri

Şükrü Ergün, Beyaz Tv'ye yaptığı açıklamada, " "Bruma transferi henüz bitmedi. Pazartesi gününe kadar sonlandırmak istiyoruz." ifadelerini kullandı.

Bruma ile birlikte bide Arda´yi alabilsek var ya, Juventus Muventus takmam ben.

Ama duyumcularin cogu, Carlinhos ve Coentrao ikilisinden birinin mutlaka alinacagini söylüyor.

Ama o kadar para cikmaz bizden bence. Bruma 10-12, Coentrao 13-15 :) Imkansiz bence

para cıksa kımı kesip 2si oynatacaksın bence fatih terim karşılıgında yabancı kontenjanına müdahale ettirecek ünal başkan :)

ali naci küçük ‏@nkucukk1 dk

Ünal Aysal : " Bruma transferi için şu anda hayırlı olsun diyemeyiz. Ancak iyi yolda gidiyoruz. Genel mutabakat sağlamaya çok yakınız"

Bunlardan hiçbir şey olmaz çok net söylüyorum. Bruma zaten bugün gelse bile Real maçında oynayamaz. u20 maçlarından beridir ne maç kondisyonu var ne de sezon öncesi hazırlık kampına katıldı.

Fenerbahce 2 sene ceza almisken yabanci sinirini duzeltmezler. Yoksa fark cok acilir. Seneye 5 + 3 e hazir olalim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Bunlardan hiçbir şey olmaz çok net söylüyorum. Bruma zaten bugün gelse bile Real maçında oynayamaz. u20 maçlarından beridir ne maç kondisyonu var ne de sezon öncesi hazırlık kampına katıldı.

yanılmıyorsam portekizde sürekli antrenman yaptı ama maç kondisyonu farklı şey bunu da 4-5 maçta halledeceğini düşünüyorum

bencede yene biliriz ikisinide. yeterki tempolu oyun oynaya bilirim. onun icinde az cok iyi bir bruma ve az cok iyi amrabata gerekli. ilerde de drogbayi monte ettik mi arkasinda sneijder ile... gelsinler :) Taraftar destegi ile ve iyi günümüzde yeneriz

Zaten dün cok abarttiklarini da söylemistim. Galatasaray´in seviyesini ne saniyor bazilari merak ediyorum.

Öyle oyuncularimiz var ki, kazanma özellikleri olan cok kaliteli isimler. Ucurum yok aramizda. Artik Sarp, Özbek yok.

Inanacaksin ve müthis oynayacaksin. Baska yolu yok bunun. Dortmund da böyle cikti ölüm grubundan. Mücadele, pres, baski vs.

Fatih Terim sever böyle takimlari, zoru basarmayi da sever ve basarir da. Ben cok güveniyorum.

3. olursak da herkesin takdiriyle 3. oluruz, hic süphem yok. Madrid deplasmani disinda her maci basa bas oynayacagimizi düsünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt