Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten dün cok abarttiklarini da söylemistim. Galatasaray´in seviyesini ne saniyor bazilari merak ediyorum.

Öyle oyuncularimiz var ki, kazanma özellikleri olan cok kaliteli isimler. Ucurum yok aramizda. Artik Sarp, Özbek yok.

Inanacaksin ve müthis oynayacaksin. Baska yolu yok bunun. Dortmund da böyle cikti ölüm grubundan. Mücadele, pres, baski vs.

Fatih Terim sever böyle takimlari, zoru basarmayi da sever ve basarir da. Ben cok güveniyorum.

3. olursak da herkesin takdiriyle 3. oluruz, hic süphem yok. Madrid deplasmani disinda her maci basa bas oynayacagimizi düsünüyorum.

sen çift forvet + sneijder Reali geçtim, juvenin karşısına çık bakalım başa baş nasıl oynuyoruz. elek yaparlar elek.

Zaten dün cok abarttiklarini da söylemistim. Galatasaray´in seviyesini ne saniyor bazilari merak ediyorum.

Öyle oyuncularimiz var ki, kazanma özellikleri olan cok kaliteli isimler. Ucurum yok aramizda. Artik Sarp, Özbek yok.

Inanacaksin ve müthis oynayacaksin. Baska yolu yok bunun. Dortmund da böyle cikti ölüm grubundan. Mücadele, pres, baski vs.

Fatih Terim sever böyle takimlari, zoru basarmayi da sever ve basarir da. Ben cok güveniyorum.

3. olursak da herkesin takdiriyle 3. oluruz, hic süphem yok. Madrid deplasmani disinda her maci basa bas oynayacagimizi düsünüyorum.

ama sunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor. bizde hazir degiliz maalesef. tam takim olamadik nedense bu sene.

bide yeni systeme gecilecek büyük ihtimalde bruma gelince.

yabanci kontenjani yüzünden de bu systemi devamli oynata bilirmiyiz oda büyük soru isareti.

yabanci olayi olmasa bile ortalikda bence bu sene takim takim olma yolunda katilirdi bu sampionlar ligine. seneyede oturmus kadro ile dagitirdik orayi.

ali naci küçük‏@nkucukk7m

BİLGİ:Bruma için Sporting Lizbon Kulübü'ne anlaşılması halinde ödenecek rakam 10 milyon Euro. Ve bu para 2 sene içinde taksit halinde ödenck

ali naci küçük ‏@nkucukk2 dk

BİLGİ:Bruma için Sporting Lizbon Kulübü'ne anlaşılması halinde ödenecek rakam 10 milyon Euro. Ve bu para 2 sene içinde taksit halinde ödenck

ali naci küçük ‏@nkucukk56 sn

Bruma'nın Galatasaray Kulübü ile uzlaşmaya vardığı kesin rakam ise 1.3 milyon Euro..kulüp adına çok iyi bir rakama ikna edilmiş Bruma

Bruma adına da çok iyi bir rakam bu.Lizbon'dan aldığı paranın 10 katını alacak neredeyse.

ama sunuda göz önünde bulundurmak gerekiyor. bizde hazir degiliz maalesef. tam takim olamadik nedense bu sene.

bide yeni systeme gecilecek büyük ihtimalde bruma gelince.

yabanci kontenjani yüzünden de bu systemi devamli oynata bilirmiyiz oda büyük soru isareti.

yabanci olayi olmasa bile ortalikda bence bu sene takim takim olma yolunda katilirdi bu sampionlar ligine. seneyede oturmus kadro ile dagitirdik orayi.

Merak etme, hazir oluruz 2 haftaya kadar. Bursa maci disinda gayet memnunduk hepimiz sezon basindan. Almadigimiz kupa kalmadi.

O Bursa maci moralleri bozdu, sinirlendirdi cünkü her sene ayni senaryo oynaniyor. Biktik. Bugün de öyle olur, daha cok sinirleniriz.

Ama Avrupa´da farkli oluruz herzaman. Hic süphem yok. Olmadi Uefa kupasini aliriz anasini satayim. Sorun degil.

Arda Arda Arda...6+0+4 te yerli transfer gerekiyordu bize ancak yapmadık niyeyse...bugun erman hamit yok emre oynar kenardan girecek adam yok

iyide tevezi kim durduracak. gökhani sirtina alip öyle gol atar tevez hiz bakimindan.

Juvenin sistemini bir oyuncunun olmayışı bozar. O da Pirlo. Umarım sakatlanır bizim maça kadar. o adamın yerini juvede doldurabilecek kimse yok. bir genç oyuncu var alternatif olarak. Zenci. uzun boylu. adını unuttum. Onu oynatırlar.

Fenerbahce 2 sene ceza almisken yabanci sinirini duzeltmezler. Yoksa fark cok acilir. Seneye 5 + 3 e hazir olalim.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Seneye Rieranin kontrati bitiyor ve büyük ihtimal Dany ve belki Amrabat da gider.

Kaliyor 8 yabanci - Drogba (uzatacaktir bir sene muhtemelen) ,Sneijder, Melo, Eboue, Muslera (insallah hic birakmaz bizi) Chedjou, Amrabat(?), Bruma.

Bruma 'dan hic beklentim yok .. Supriz olsun yapacagi hersey gorelim bakalim .. boylece baski da olusmaz

Kac gol Kac asist Kac calim atar bakip gorecegiz ..

Juvenin sistemini bir oyuncunun olmayışı bozar. O da Pirlo. Umarım sakatlanır bizim maça kadar. o adamın yerini juvede doldurabilecek kimse yok. bir genç oyuncu var alternatif olarak. Zenci. uzun boylu. adını unuttum. Onu oynatırlar.

pirlo konusunda ama bizim adimiza bir avantajimiz var oda melo. melo az cok juveda oynamisligi var ve pirloyu kilitleye bilecek sevieyede bir oyuncu.

hem onlarin pirlosu varsa bizimde selcugumuz var :)...gercigi oda formsuz ya neyse :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt