Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Valla ben Selçuk'un, Semih'in, Burak'ın yerinde olsam Brumaya verilen o para doğruysa kazan kaldırırım. Drogba'ya, Sneijder'e verilen parayı kabullenebilirsiniz ama Brumaya verilen o para ne öyle yaw! B takımından gelen oyuncuya o kadar para verilir mi? Akıl var fikir var..

[attachment=3277:ImageUploadedByTapatalk1377861482.933327.jpg]

hakan baltanın içine chiellini kaçsa da sola coentrao alıp biz de böle oynasak aslında :( selçuk-pirlo, vidal-melo , marchisio-sneijder hem burak drogba oynardı beraber

Ekli dosyalar

• ImageUploadedByTapatalk1377861482.933327.webp
    ImageUploadedByTapatalk1377861482.933327.webp
    32,1 KB · Görüntüleme: 201
Bruma 'dan hic beklentim yok .. Supriz olsun yapacagi hersey gorelim bakalim .. boylece baski da olusmaz

Kac gol Kac asist Kac calim atar bakip gorecegiz ..

ben tek bir sey bekliyorum ondan . ne asist nede gol... takimin temposunu yüksege tasisin yeterli benim icin vallahi ilk olarak.

bunun icinde uygun bir oyuncu bence. gerisi zaten gelir zamanla

Atila Turan Ligue 1 den Stade Reims'e transfer olmus.

Juve'nin sol tarafi cok iyi degil. Asamoah zaten oranin adami degil. Oraya adam almazlarsa oradan faydalanmak gerek. Defanslari da hayvan-i. Ama bizde de Drogba var, olmadi Yilmaz. Orta sahalari dinamik, forvetler de iyi.

Beni nedense Juve maclari daha cok cekiyor. Cok merak ediyorum nasil oynuyacagiz onlara.Real kisisel becerileri ile yener bizi ancak ki cok buyuk ihtimal yenecektir.

Son dakika!

Abdullah Kiğılı:Galatasaray gruptan çıkamaz.Kendi sahasında Kopenhag'tan alacağı 1 puanla 4.olur.

Juventus'da Pirlonun rolünü ya Pogba ya da Vidal üstlenebilir sadece. Ve ikisi de bir Pirlo etkisi yaratamaz.

vidal da okeyim. az cok boslugunu doldurur belki ama pogba ?! pogba oyun kuramaz pirlo gibi ama muthis kesici. yaparsa vidal yapar oda farkli oynar tabiki dedigin gibi verim olarak.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt