Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zaten öyle bir viraja girecegiz ki simdi, elimizde 10 iyi yabancinin olmasina sükredecegiz.

Genis kadro sart. Herkesi memnun ederiz, sorun olmaz. Nerden baskaniz 50-60 mac yapariz bu sene.

Bruma ve Coentrao (Carlinhos) lüks degil, zorunluluk.

Sabri'nin cezası bitti mi?

eğer bittiyse bu akşam kesilecek kişi Eboue olur.

CL başlayana kadar Chedjou - Semih ikilisinin alışması şart.

Evren Göz ‏@evrengoz19m

Galatasaray Hakan Calhanoglu'nu istemisti ancak yuksek maliyet nedeniyle (5 milyon euro) transferde pazarlik dahi yapilmamisti.

Olsaydı keşke benim dün yazdığım 2.takım'ı kurma yolunda adım atmış olurduk :D

TURK futbolcu fazla oluyor yabanciya gelince kesenin agzini aciyoruz halbise yabanci sinirlamasi var mantik bizde nerde cozemedim

Bruma güzel tamam eyvallah.

Ama abi Nani gibi bir fırsatım varken hemde ucuza alabilcekken bence yalnış transfer olur.

Şimdi bruma gelirse tekrardan mı taktik değişecek ?

geçen sene 4 4 2 den 4 1 2 1 2 gibi bi taktiğe geçtik sneijder gelince.Simdi bruma gelince 4 2 3 1 e geçmiş olucaz.Turkiyedeki yabancı sınırını saymıyorum bile.Bilmiyorum.Alper potuk belki o kadar para edicek bi adam değildi ama su yabancı sınırında hamitin yerinde çok iyi olurdu.

52973.png
Lazio(ITA)

52731.png
Trabzonspor(TUR)

50146.png
Legia(POL)

52741.png
Apollon(CYP)

bu gruptan cikamazsa Trabzon yuhh vallah

o kadar da kolay bi grup değil lazio dışında bulunduğu torbaların iyi takımları

Evren Göz ‏@evrengoz19m

Galatasaray Hakan Calhanoglu'nu istemisti ancak yuksek maliyet nedeniyle (5 milyon euro) transferde pazarlik dahi yapilmamisti.

Olsaydı keşke benim dün yazdığım 2.takım'ı kurma yolunda adım atmış olurduk :D

Tamam da küfür Hakan için 5 milyon, yavaş. O kadar da abartmamak lazım.

26 yaşındaki ve Milan'ın Şampiyonlar Ligi'ne 2 gün önce katılmasını sağlayan Boateng için 10 milyon deniyor.

Talip Doğan Karlıbel ‏@TDKARLIBEL19s

FB den kaçan kaçana hiç bir yabancı futbolcu ŞİKE Damgalı bir takımda oynamak istemiyor.:))

CL kadrosu. Hadi gelsin bakalim Juventus. Kim kimden korkuyor görelim.

[attachment=3278:CL.jpg]

Ekli dosyalar

• CL.webp
    CL.webp
    45,5 KB · Görüntüleme: 257
Real Madrid ve Juventus pek memnun değil 3. torbadan bizim gelmemize.Kendimizi çok küçümsemeyelim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt