Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca bence HSV li Hakan'i bugün aday kadroya cagiracak.

Amrabat ne yapabilir ki atakları kötü bitirmekten başka?

Bruma ise tam soru işareti.

Amrabat´in defansif katkisi, presi önemli. Asist, gol olarak düsünmemek lazim.

Madrid macinda Drogba´ya yaptigi asisti de unutmamak lazim tabi :) Belli olmaz Amrabat´in isi :)

Ama defansif katkisi cok önemli olacak CL´de. Cok kosuyor, savasiyor Aslanim

52973.png
Lazio(ITA)

52731.png
Trabzonspor(TUR)

50146.png
Legia(POL)

52741.png
Apollon(CYP)

bu gruptan cikamazsa Trabzon yuhh vallah

Lazio ile beraber çıkarlar. Ben trabzonun başarılı olmasını isterim.

Bu adam bizde olsaydı Allahtan başka hiçbir şey istemezdim.

vallah iyi formda selcuk ile arasinda fazla büyük fark oldugunu zanetmiyorum acikcasi. ikiside ayni pass ceklini kunlaniyor.

pirlo biraz daha hizli hareket ediyor belki . selcuk türk oldugu icin kücük görüyoruz maalesef. selcukunda pirlonun uzun pass cekileri var. back spinn. top adamin önüne pat diye cufal gibi iniyor fazla ileri ziplamadan yada gitmeden. bunu dünyada kac oyuncu yapa biliyor ?!

Fenerist ‏@Feneristcom2u

Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın Avrupa kupalarından men edilmesiyle birlikte ülkemizi Avrupa'da temsil edecek Türk takımı kalmadı.

Neremizle gulsek acaba :)

fb Türk takımı mıymış? Ayrı Cumhuriyetleri yok muydu bu hrboların?

Hadi uzakla havlasın sizi gidi mağlukatlar. (Tamam, sakinim)

riera gönderilmezse 2.transfer imkansız bence riera kapa bildirilirse anca o zaman heveslenmeliyiz

Alves, Kuyt, Cristian, Emenike ve Webo gibi önemli isimler ( vay beeee ne isimler oyle ) ile yola devam edilecek.

Ancak bu oyunculardan ayrılmak isteyen olursa ve önemli bir teklif gelirse takım menfaatleri için satılacak.

Şimdiye kadar bu oyunculardan böyle bir talep gelmezken, sadece Meireles ve Sow'un ayrılmak istediği belirtildi. Kadlec'i ise yönetim gözden çıkardı. Yobo'nun da takım bulması halinde gitmesine izin verileceği ifade edildi.

vallah iyi formda selcuk ile arasinda fazla büyük fark oldugunu zanetmiyorum acikcasi. ikiside ayni pass ceklini kunlaniyor.

pirlo biraz daha hizli hareket ediyor belki . selcuk türk oldugu icin kücük görüyoruz maalesef. selcukunda pirlonun uzun pass cekileri var. back spinn. top adamin önüne pat diye cufal gibi iniyor fazla ileri ziplamadan yada gitmeden. bunu dünyada kac oyuncu yapa biliyor ?!

Yapma be abi. Bari biz objektif bakalım. Pirlo Selçuk'u cebinden çıkarır. Selçuk iyi oyuncu ama ağır oyuncu. Hızlı hareket etmeyi geçtim, hızlı düşünemiyor + Yumuşak bir oyuncu Selçuk. Pirlo sadece bu özelliğiyle bile Selçuktan çok daha iyi. Hem de bu yaşına rağmen..

eboue amrabat sağda iyi anlaşıyor

solda da bruma-coentrao/alvaro/carlinhos

olsa hakkaten işler değişir ama hakan baltayla olmaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt