Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Göğsünde topu kontrol edip paso rövaşata veya vole falan atabiliyordun, yağmurda falan oynuyordu aynı oyun bende de vardı ps1'de, çok keyifliydi, lisanslı olmasıyla zaten fark yaratıyordu.

Hatta bir önceki sezonun mu, eski sezonlarını mı ne maçlarını oynayabiliyordun, belli dakikalarından sonra, bir nevi challenge gibi.

Aynen benim hatırladığım kadarıyla efsane kadrolarda vardı. Bendekilerden biri işte 98-99 sezonunundu oyun çok zordu gol atamıyordum attığım zamanda sanki gerçekte gol atmış gibi seviniyordum Fifa gibi zorluk seviyesi seçilmiyordu. Çalım atamıyordum sonradan çözmüştüm oynamayı ama ikinci oyun basitti şov yapıyordum. Birde 4. takımı hatırlamamıştım da galiba o sezonki grubumuz Juventus-Athletic Bilbao ve Olympiakos'tu. Oyunda birde uzatma dakikaları vardı Injury Time diye geçiyordu o ne ola ki diyordum hep bir oyuncu sakatlandı zannediyordum.:D

Fransa'da baya makbul Mevlüt. Sercan hızıyla iş yapardı takımda kalsaydı ki aldığı sürede asist-gol performansı iyiydi hoca Kazım'a ve hamit'e verdiği şansın 5te birini vermedi Sercan'a, Sercan'la 4-3-3 oynanırdı.

19 maçta şans vermiş 1 gol 2 asist. Harbiden istatistikleri çok iyimiş.

En iyi sezonun da 6 gol atan forvetten bahsediyoruz.Sercan artık top sürmeyi bile unutmuştu.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli

Bruma, 12.2 milyon euro artı bir sonraki satıştan yüzde 15 pay. Kontrat 4 yıl, senelik ücret 1.9 milyon euro.

Tek İhtimali Olan ‏@tekihtimalli

Riera pazartesi giderse akşama doğru iki Portekizli den biri UEFA listesine girebilir. Biri Ingiltere den, öteki Ispanya.

İngiltere'de portekizli yok, Nani olamaz çunku Nani + Bruma olmaz.

ispanya'dan gelecek olan Contrerao olur mantıklı Riera yerine

Muslera

Eboue

Chedjou

Kolarov

Melo

Nani

Sneijder

Drogba

su 8 yabanciyi istiyorum!!

gerisini gönderin gitsin :)

Aynen benim hatırladığım kadarıyla efsane kadrolarda vardı. Bendekilerden biri işte 98-99 sezonunundu oyun çok zordu gol atamıyordum attığım zamanda sanki gerçekte gol atmış gibi seviniyordum Fifa gibi zorluk seviyesi seçilmiyordu. Çalım atamıyordum sonradan çözmüştüm oynamayı ama ikinci oyun basitti şov yapıyordum. Birde 4. takımı hatırlamamıştım da galiba o sezonki grubumuz Juventus-Athletic Bilbao ve Olympiakos'tu. Oyunda birde uzatma dakikaları vardı Injury Time diye geçiyordu o ne ola ki diyordum hep bir oyuncu sakatlandı zannediyordum.:D

Olympiakos değil Rosenborg'tu. Mesaj attım sana videosunu buldum, nostali yaparsın :)

ünal aysal havuzu filan bozamaz öyle bir yetkisi yok aziz de bozamaz anca boş tehdit sallıyor aziz yok havuzu bozarım filan yapta görelim o kadar kolaysa..

Havuzu zaten kimse bozamaz. biri hariç. Kim olduğunu biliyorsundur isim vermeme gerek yok. Hatta bir kaç ay önce lig maçlarının şifresiz olarak yayınlanmasını falan teklif etmişti. böyle bir şey için teklif sunan biri, havuzuda bozar. Bu devlet TFF'i niye satmıyor acaba. Bir özerkliği kalmadı zaten. yabancı bir şirkete satılsa daha iyi. Yılda 400 trilyon para akıtılıyormuş Federasyona devletten. Bunu da öğrenmiş olduk.

İngiltere'de portekizli yok, Nani olamaz çunku Nani + Bruma olmaz.

ispanya'dan gelecek olan Contrerao olur mantıklı Riera yerine

Bence Contrerao'yu alma ihtimalimiz yok.Geçen sene 30 m euro verdikleri adamı 20'den aşağı bırakmazlar.

Bruma mruma ne olursa olsun bir tane transfer olsun yeter.Gerçi oynatmak sorun olucak ama insan doğru dürüst bir transfer istiyor

Yabanci siniri olmasa emin olun iki kanat ve bir sol bek almistik %100!

Geçen yaz ve ara transfer dönemleri neydi be efsanevi. Bu sene çok zayıf kaldık.Hayır geçen ara dönemde ve yaz döneminde hem sağlam transferler vardı hem her dakika duyum.

Şimdi bırak transferi duyumcuk bile yok.Valla sahte duyumculara bile hasret kaldık.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt