Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adaylığını açıklamış bugün çanakkale boğazını yüzerek geçtikten sonra bu fizikle başkanlığı geç fb futbol takımı 11 ine koysan oynar :D

sadettin-sar-151605C3.jpg

Azizin gizli ihraç nedeni ortaya çıktı adam kıskanmış

Shaqiri çok özel bir oyuncuydu. Bruma da oldukça iyi ama bunu daha öncede söledim Bruma gibi sağ ayaklı sol açık çok var ama Shaqiri gibi sol ayaklı sağ açık çok az. Ayrıca 4-4-2 yede yatkındı. Bruma da oldukça potansiyelli ama.

İnşallah çok iyi bir transfer olucak

artik onlardanda cok var valla

Ben Ali Adnan dan yanaydım aga. Ben Bruma nın çok sık ilk 11 oynayacağını sanmıyorum ve 4-3-1-2 oynamaya devam edeceğimizi düşünüyorum. Bruma daha çok Sneijder veya Drogba sakatlandığında 4-3-3 dönüp oynayabileceğini düşünüyorum.

O yaşlardaki adamı tribünde tutmak çok zor olmucaktır. Ali Adnan ı da bu sebepten istiyordum.

Millet Nani diyor ama Nani geldimi yada Coentrao 6+0+4 yüzünden bir çok denge bozulacaktır.

Doğru söylüyorsun da elde bir tek Hakan Balta kalırsa çok sıkıntı koca sezon böyle nasıl geçer ki. Ben nedense yabancı konusunda AB muhabbetinden çok umutluyum.

Sent from my iPhone 4S using Tapatalk

Çift ayak muhabbeti ayrı bir mevzu benim bahsettiğim tam olarak bu değil ama.

Messi , Di Maria tarzında oyunculardan bahsediyorum. Çok azlar.

messi ile di maria ayni cümlede kunlanman bir abbas olmus acikcasi :(

bu druma bir di maria ola bilir mesela . messi yi maradonna ile kiyaslarim ancak baskada kimseyle kaiyaslayamayiz.

shaqiri oyuncular senin de dedigin gibi daha cok robben klasmanina giriyor. kisa boylu kivrak sut özelikleri yüksek.

di mari -bruma ise sprinter yirtici olarak tamamlaya biliriz belki.

messi ile di maria ayni cümlede kunlanman bir abbas olmus acikcasi :(

bu druma bir di maria ola bilir mesela . messi yi maradonna ile kiyaslarim ancak baskada kimseyle kaiyaslayamayiz.

shaqiri oyuncular senin de dedigin gibi daha cok robben klasmanina giriyor. kisa boylu kivrak sut özelikleri yüksek.

di mari -bruma ise sprinter yirtici olarak tamamlaya biliriz belki.

Başka şeylere takıyorsun. Stilden çok şu özellikten bahsediyorum. Sağdan gidip sol una çekip şut çeken ve sene içerisinde gol istatistiği yüksek olan 4-3-3 kanat forveti demek istiyorum. Sol ayaklı sağda oynama derken.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt