Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca,Hakan Colhanoglu'nu A Milli Takıma davet etmiş,hayırlı olsun diyebiliriz bence..:cigara:

Arsene wenger : transfer için aceleci davranmıcaz.kıhkıhkıh

Adamın sülalesi her daim raad

Başka şeylere takıyorsun. Stilden çok şu özellikten bahsediyorum. Sağdan gidip sol una çekip şut çeken ve sene içerisinde gol istatistiği yüksek olan 4-3-3 kanat forveti demek istiyorum. Sol ayaklı sağda oynama derken.

iyide di maria okadar fazla skorer degil ki. yani icere kat ederek skor üreten oyuncu degil pek fazla. stoch biel daha etkilidir bu konuda belkide.

di marianin muthis asist özeligi var.

ama ne demek istedigini anladim simdi. bruma da öyle sayilir aslinda ama son vuruslari daha iyi olmaszi gerekir bu konuda. oda daha cok asistci olur di maria tarzinda ama gelisimi daha tamamlanmamis oyuncu icin simdi ne desek bos aslinda.

james rodriguez

messi

shaqiri

david silva ispanya milli takiminda

de bruyne

adam johnson

arjen robben

hursut

aklima gelenler, vardir daha tonla

David Silva yı geç City de orta sahada oynuyor. Mata hadi bi nebzede. Robben ve Messi dışında çok büyük isimler yok gördüğün gibi. Shaqiri bence o neslin en büyük yıldız adayı bence.

iyide di maria okadar fazla skorer degil ki. yani icere kat ederek skor üreten oyuncu degil pek fazla. stoch biel daha etkilidir bu konuda belkide.

di marianin muthis asist özeligi var.

ama ne demek istedigini anladim simdi. bruma da öyle sayilir aslinda ama son vuruslari daha iyi olmaszi gerekir bu konuda. oda daha cok asistci olur di maria tarzinda ama gelisimi daha tamamlanmamis oyuncu icin simdi ne desek bos aslinda.

Hacı sende bi Di Maria nefret i görüyorum hayırdıro_O

Hacı sende bi Di Maria nefret i görüyorum hayırdıro_O

olurmu yahu. di maria dünyanin en iyi sag kanat oyuncularindan. ama öyle icere kat eden gol ata bilen birisi degil okadar demek istiyorum sadece. adam asist krali sadece. 100 tane asist yapmis 300 küsür macda ama sadece 50 gol ata bilmis.

yani sezon basina ortalama 5 gol...

robben mesela 150 gol atmis 400 macda.. hemen hemen 3 kati yani. messi saymiyorum bile simdi :)

Sübyan sevdası ve pintiliği yüzünden kendi kurduğu bi ekolü yedi bitirdi wenger.yeni bir henry ve viera bulana kadar gün yüzü yok arsenal'e

ya franziz genc olacak yada bildigi dilden birisi olacak galiba. baska yolu yok.

arsenal da ayiptir söylmesi bok gibi para olmaszi lazim. mezara mi getirecek ne ?!

ya franziz genc olacak yada bildigi dilden birisi olacak galiba. baska yolu yok.

arsenal da ayiptir söylmesi bok gibi para olmaszi lazim. mezara mi getirecek ne ?!

Henry den sonra adebayor gitti adebayordan sonra van persie gitti.takım da demirbaş oyuncu bırakmadı.cazorla arteta gibi adamlar çırpınıyor orda

Henry den sonra adebayor gitti adebayordan sonra van persie gitti.takım da demirbaş oyuncu bırakmadı.cazorla arteta gibi adamlar çırpınıyor orda

ya bide hepsinden de iyi para kazandilar. bu arsenalin stadida az bucuk stad degil. emirates ile sponsorluk anlasmasinda da büyük para kazaniyorlar. ligden yayin gelirleri desen oha derecede...

ciddiden bunlara niye bukadar pinti anlam veremiyorum. neyse kendileri bilir bize ne :)

benim bildiğim arsenal stadı yaparken baya borçlandı, emirates yaptırmadı anca bitti borçlar

Kopeanhaglı futbolcuların Real Madrid, Juventus ve Galatasaray ile aynı gruba düştükleri andaki tepkileri;

1150417_10153224911835164_2065721978_n.jpg

FM bilenler için gelsin.

4-2-3-1

GK - Muslera

FB(Destek) - Sabri DC(Koruma) - Semih DC(Top Kullanan) - Chedjou FB(Destek) - Hakan Balta

MC(Top Kazanan Defans) - Melo MC(Geriye Dönük Oyun Kurucu Destek) - Selçuk

Inside Forward(Atak) - Burak AMC(Destek) - Sneijder Inside Forward(Atak) - Bruma

Target Man(Atak) - Drogba

Yedekler : Ufuk Ceylan, Gökhan Zan, Ceyhun Gülselam, Engin Baytar, Erman Kılıç, Umut Bulut

valla bende böyle düşünüyorum ama Burak sağ açık olmaz diye forumda sövüyorlar :D hatta ben hamiti koyarım sabri yerine

Arsenal gitsin adam akıllı 1 santrafor alsın önce.Forvet rotasyonu Giroud-Sanogo olan takımın şampiyonlar ligi ya da premier ligde başarılı olma imkanı yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt