Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada juventus forumlarına şöyle bir göz attımda genel olarak adamlar bizi baya küçümsüyor iyi bir ders vermek gerekir juventus maçlarını iple çekiyorum.Adamlar hala kendilerini 2000 lerin edgar davids li nedvedli del piero lu juventusu sanıyor.

2 eylül kesin son gün uefa icin. kaynak da schalke menajeri horst held ! schalke menerinemi inanayim yoksa

lig tv ye mi ?!

Bu arada juventus forumlarına şöyle bir göz attımda genel olarak adamlar bizi baya küçümsüyor iyi bir ders vermek gerekir juventus maçlarını iple çekiyorum.Adamlar hala kendilerini 2000 lerin edgar davids li nedvedli del piero lu juventusu sanıyor.

Biz 96 - 2000 jenerasyonuna ne kadar yakınsak onlarda o kadar yakın. Hatta bizden bir adım daha yakınlar o dönemlerine. Bu grubun favorisi eğer Real Baleyi almazsa Juvedir. Birinci bitirirlerse asla şaşırmam.

Biz 96 - 2000 jenerasyonuna ne kadar yakınsak onlarda o kadar yakın. Hatta bizden bir adım daha yakınlar o dönemlerine. Bu grubun favorisi eğer Real Baleyi almazsa Juvedir. Birinci bitirirlerse asla şaşırmam.

ben juve yi o kadar büyütmüyorum gözümde onlardada bizim gibi yaşlı oyuncular var bence biz juveyi istanbulda rahat yeneriz ordaki maçta da bir beraberlik bizi gruplardan çıkarır.ancak 2 kalite transfer şart bize gereğinde ebue chedju veya melo kesilecek başka yol görünmüyor.

shaktarin gecen sene 2 macda da deklase ettigi juve mi realaden daha favori olacak ?! skor olarakda demiyorum. adamlar resmen juveyi param parca etmisdi iki macda da oyun olarak.

real balesizde cok daha üstün bir takim juveye göre bence.

Şöyle yazıyor Uefanın sitesinde,

List A has to be submitted by the following fixed deadlines:

a) 24 June 2013 (24.00 CET) for all matches in the first qualifying round;

b) 11 July 2013 (24.00 CET) for all matches in the second qualifying round;

c) 25 July 2013 (24.00 CET) for all matches in the third qualifying round; d) 12 August 2013 (24.00 CET) for all matches in the play-offs;

e) 2 September 2013 (24.00 CET) for all further matches from the first match

in the group stage up to and including the final.

ben bruma´yi ronaldo´dan daha cok bi ara besiktasda kiralik oynayan Bebe´ye benzetiyorum.

bildigin hali saha topcusu. hizli, topla oynamayi seviyor, baska bi artisi yok. 20 mac oynamis bruma, ondan önce altyapi liglerde 25 macda 6 gol atmis.

5 milyon ödersek büyük kazik yemis oluruz, bizimkiler gidip 12 milyon veriyorlar. allahtan kapimizim önünde bi u20 dünya kupasi vardi, millet scout olmus anasini satayim. sportingin maddi sorunlari olmasaydi oynarmidi bilmiyorum, heralde oynamazdi.

hayirlisi

ben juve yi o kadar büyütmüyorum gözümde onlardada bizim gibi yaşlı oyuncular var bence biz juveyi istanbulda rahat yeneriz ordaki maçta da bir beraberlik bizi gruplardan çıkarır.ancak 2 kalite transfer şart bize gereğinde ebue chedju veya melo kesilecek başka yol görünmüyor.

İtalyanlara tıklamayı başarabiliriz bence de.en azından onlarda insanüstü yetenekli ronaldo yok bu daha da yenilebilir kılıyor onları.ayrıca mourinho yok diye juve daha baskın diyenler var.form tuttuktan sonra bale de gelince real finali görebilir bu sene net bence

Şu kadarını söyleyeyim. Eğer Juvenin karşısına bu kadromuz, atak futbol parolası ve çift forvet + Sneijder olarak çıkarsak, elek yaparlar. Özellikle sol tarafı düşünmek bile istemiyorum. Juventus çıkmaması gereken bir rakipti. PSG'yi bile tercih edebilirdim. En azından oturmamış bir kadroları ve sistemleri vardı. Juventus öyle değil. makine gibi işliyorlar.

Sag taraf'da Hamit'den Bruma'Ya gecmek, hiz acisindan

Tofas'dan Bugatti'ye gecmekdir :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt