Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6,5 verdik aldık diye 8,5 verdigimiz amrabatı hiç mi kadroya almayalım oynatmayalım ? Basit düşünüyorsunuz bunun cl si var kupası var ilerleyen haftalarda sakatlıgı var. Bi durun arkadaş hemen hocaya yakınmaya basladınız

ya cl de defansin gobegi cok onemli orda ched-semih ikilisini oturtmamiz lazim 5-6 mac bi yan yana oynasinlar,nedir bu bir hafta zan bir hafta ched.kulubede yedek stoperin yok,en azindan zan orda oturuyodu.amrabat varligi yoklugu bir ne halta yariyo

Ahahahaa

Turk futbolunun kalitesini arttirmak icin yapilan yabanci siniri nedeniyle milyon €'lar verilen oyuncular maci evlerinden cips kola izliyorlar.

Yerli oyuncunun en berbati bile 3 milyondan basliyor, kimse oyuncu alip satamiyor, kural nedeniyle yabanci da alinamiyor, alinsa da oynatilamiyor.

Transfer ihtimali bile birakmadilar, piyasanin da icine ettiler.

s36xj.jpg

:trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif::trollfacce.gif:

Bu türkiyedeki bu yabanci kanununu savunan Rte .... versin deyim sana. tüpcü müpcü ye kimse salamasin bu konuda. ülkenin basbakani istemiyor bunu. tüpcü serbest kalsin diye diyordu daha düne kadar. zaten tv de birisi demisdi ridvanmiydi hatirlamiyorum tam simdi . basbakan istemiyor diye.

Umarim hoca bir cekilde ayarlar bu konuyu en kisa zamanda cünkü bu konuda ciddi ciddi duyumlar var camia icinde.

devre arasina kadar cözülecek bu konu büyük ihtimalde. AB serbest kalacak araya bir sey girmezse. sakin basbakana hukumete bilmem stadlarda isliklamayin. ultraslan zaten bundan dolayida sesini cikartmiyoruz maclarda gezi konusu ve saire icin. hata protesto edenleri islikiyorlar bundan dolayi.

ben bile elestirmisdim UA yi burda ama dogruyu ögrendikden sonra biraz hakli vermek zorunda kaldim.

hem stad hemde yabanci konusu icin ciddi operasyonumuz var perde arkasinda.

ben burda genelikle hic duyum vermem vermedimde ama bu bilgiler dogru kesinlikle.

sildim mesaji...

rte ye salamadan bidaha yazarim belki macdan sonra. gören görmüsdür 10 dk icinde zaten.

O kadar şans verildi Amrabat'a oyuna hiçbir etki gösteremiyor.Aldığın bir futbolcu tutmadıysa ısrar etmeyeceksin.Chedjou'nun kesilmesi büyük bir hata.Şampiyonlar ligi maçları yaklaşıyor oyuncunun oynayıp takıma alışması lazım ancak Amrabat sevdası yüzünden 2 haftada bir kesik yiyor.:mad:

......Habertürk'ün haberine göre yöneticiler Tolga Deniz Aytöre ve Şekip Mosturoğlu bu toplantıda çarpıcıaçıklamalar yaptılar. Aytöre ve Mosturoğluiçeride ve dışarıda hunharca yargılandıklarını, bu dava 10 yıl sürse bile sonunda aklanacaklarını söylediler.........

:D

Ahahahaa

Turk futbolunun kalitesini arttirmak icin yapilan yabanci siniri nedeniyle milyon €'lar verilen oyuncular maci evlerinden cips kola izliyorlar.

Yerli oyuncunun en berbati bile 3 milyondan basliyor, kimse oyuncu alip satamiyor, kural nedeniyle yabanci da alinamiyor, alinsa da oynatilamiyor.

Transfer ihtimali bile birakmadilar, piyasanin da icine ettiler.

Siyaset, azize ve tüpçü türk futbolun içine ettiler.

Kopenhagen li oyuncular cosmus :D

Grup belli olduktan sonra oyuncu 'Drogba'ya karsi nasil oynayacam' diyor digerine, digeri de 'birde Sneijder var' diyor. :D

Çok berbat bir durumun içindeyiz şuan. Harika bir takımımız var, ama işlemiyor.

Radikal kararlar almamızın zamanı geldi. Satılması gereken satılsın, kesilmesi gereken kesilsin. Başka çare yok..

Allah'ını seven şu Bruma'yı alsın artık Amrabat'dan sonra Messi-Maradona etkisi yapar.

ya abi takıma yerli takviyede şart sol bekte kanatta tek forvet oynamalıyız bruma yerine NANİ be başkan

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt