Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.

Türk futbolcusu futbolcu olmadığı için toplasan 3-5 adamla ancak bu oluyor.

Fatih Hoca ya saydırıyonda ne oldu hiddink geldi bişey yapabildimi yada Fatih Hoca dan daha başarılı varmı biri.

Bizim futbolcuların kapasitesi belli futbol zekasıda ve bunlar sistemi anlatsan ne olacak. Sanki Türkiye de mükemmel futbol oynanıyorda bir biz kötüyüz.

Takımındaki yabancılar da ruhsuz oynarsa bugünkü gibi bir maç çıkıyor taktik olsa ne olacak.

Evet haklısın ama avrupa maçlarında çift forvet oynayacağımızı düşünmüyorüm şu yaşında drogba bile buraktan daha fazla koşuyordur

Sent from my iPhone using Tapatalk

Drogbanın gole ihtiyacı var yani bi maç bi atsın adam silkelenecek kendine gelecek. Hiç olmazsa başkaları gbi ben koşuyorum önüme at gol atıyım demiyor drogba

5 sayfa okudum da olm biz bitmişiz lan.Takım ölmüş,oyuncular geberik.Delik deşik ettiniz takımı.Biraz sabredin be kardeşim.Her sene aynı şeyleri okuyoruz.Sonra sezon sonun da ne mükemmel takımız.İyiki oyuncular burayı okumuyor.

drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz

bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun

Bu dediklerinin tamamı gerçekleşmeden Fatih Hoca kovulup, yerine ilginç bir yabancı hoca gelir.Tarih tekerrür ederse biz sene sonu onu da kovarız sonra da yönetim değişikliği olur.

1. Görende sanacak Ş.Liginde sürekli gruptan çıkan bir takımdık, Fatih hoca tarihinde ilk kez geçen sene gruplardan çıkabildi. R.Madrid ve Juventus varsa grubunda bu futbolla 3.luk iyi sonuç.

2. Avrupa liginde feldkamp'la kolay gruptan zorla çıktık Leverkusen'den 3.turda fark yedik, Ardalı, Lincolnlü, Baroslu, Kewell'lı benfica'yı yendiğimiz yıl 4.turda Hamburg'a elendik. Rijkaardlı K.Lviv'i yazmayayım. Avrupa Liginde 4.turda elenmek G.Saray ortalamasına göre fena başarı değildir, geçmişe bakın Gören her sene Türk takımları Avrupa liginde çeyrek final oynuyor sanır :)

3. Türkiye Kupasında son 7-8 seneye bakın gruba kalamadan elendik, gruptan çıkıp elendik, çeyrek finalde elendik, hatırladığım yarı finalimiz bile yok son 5-6 yıldır.

Fatih hocaya birisi 2013 de oldugumuzu söylesin ,1996 lar geldi gecti.

hagoi hakanda yok artik,zaten öyle katkiyi ömür billah bulamaz hoca.

fatih hoca 1996 senesinde kalmis.Hakana sisirin ,hagide 30 metreden caksin.Okan, Suat ve Emrede pres yapsin.

Tabi Hagi gibi profesör her zaman gelmez hoca, böyle bir piyango bir daha cikmaz sana.

Sneijder 30 cakamzsa ,drogba toplari indiremezse hocanin sistemi cözülmüs demektir.

Kalmış mı kalmamış mı daha göreceğiz. İlk geldiği sene 4-4-2'ye dönerek krizi nasıl çözdüyse bu sene de bir değişiklik deneyecektir.

Ama intikal geç, 8-10. Haftalarda gelir değişiklik. Önce 5-6 maç aynı rezalet futbolu seyretmemiz lazım.

Takımın beyni Selçuk artık eski formunda değil. Bunun 2 nedeni var.

Birincisi önünde dikine koşu yapacak futbolcu yok. Burak yedeğe çekildi, eski formunu kaybetti. Burak olmayınca Selçuk'tan alıştığımız öldürücü ara pasları göremiyoruz. Drogba bu yapıya ters geliyor.

İkincisi de ölü toplarda Selçuk dışında herkes topun başına geçiyor.. Adam ölü top ustası ama Drogba ve Sneijder popüler olduğu için Selçuk ikinci plana atılıyor. Bu da takıma zarar veriyor.

Yıllarca yerli oyuncu transferinde pasif kaldık . Malesef bunun acılarını çekiyoruz şimdilerde

5 sayfa okudum da olm biz bitmişiz lan.Takım ölmüş,oyuncular geberik.Delik deşik ettiniz takımı.Biraz sabredin be kardeşim.Her sene aynı şeyleri okuyoruz.Sonra sezon sonun da ne mükemmel takımız.İyiki oyuncular burayı okumuyor.

Mutlaka sabretmek lazım ama bir gerçek var.

Bu takım 2 senedir birlikte. Artık bir sistem, altyapı, oturmuşluk görmek hakkımız. Geçen yıl 2-3 maç futbol oynadık doğru dürüst. Bana anlatırmısın bu adamlar ne zaman futbol oynayacak.

Hocanın bu rahatlığının sebebi 3.hafta olması tabikide, ama banada anlamsız geliyor. Çünkü takım hiç ışık vermiyor. Zaten kanat oyuncularımız olmadığı için rakip savunmada ortayı rahatça kapatıyor, birde ileride coğalamayınca tamamen denize dökülüyoruz. Bu takım bu sene kanatsız zor şampiyon olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt