Serdar Cengiz
10 Numara!
- 29 Ekim 2009
- 11.119
- 0
- 1.201
Tamam renktas neden alindin hemen ters ters cevab veriyorsun takildik sadece.
ok, pardon
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam renktas neden alindin hemen ters ters cevab veriyorsun takildik sadece.
2008 de Futbol otoriteleri Milli takimizin futbol sistemini cözmeye calistilar.Tabi bulamadilar/cözemediler.2013 de gscimbom ahalisi komik bir sekilde cözmeye calisiyor.Tabi olmayan bir seyi cözemezsin/cözemeyiz.Iki senden beri bana bir tane calisilmis korner golümüzü göstersinler, ben bir daha fatih terimi elestirisem serefsizim.Siz halen en büyük sorunumuzu kanatsizlik zannedin.
milletin sinirlerini bozmuş bu takım
fransada en güçlü takım kim PSG dolayısıyla en güçlü şampiyonluk adayı ilk 3 haftada 5 puan topladılar tıpkı bizim gibi o yüzden sıkıntı yapmayın ( beyin bedava)
Evet haklısın ama avrupa maçlarında çift forvet oynayacağımızı düşünmüyorüm şu yaşında drogba bile buraktan daha fazla koşuyordur
Sent from my iPhone using Tapatalk
yarin feneri'in puan kayibinden sonra hersey duzelir![]()
Bu dediklerinin tamamı gerçekleşmeden Fatih Hoca kovulup, yerine ilginç bir yabancı hoca gelir.Tarih tekerrür ederse biz sene sonu onu da kovarız sonra da yönetim değişikliği olur.
fatih hoca 1996 senesinde kalmis.Hakana sisirin ,hagide 30 metreden caksin.Okan, Suat ve Emrede pres yapsin.
Tabi Hagi gibi profesör her zaman gelmez hoca, böyle bir piyango bir daha cikmaz sana.
Sneijder 30 cakamzsa ,drogba toplari indiremezse hocanin sistemi cözülmüs demektir.
Mesele sadece 3 puan değil arkadaş, sen hala anlamadın mı?
5 sayfa okudum da olm biz bitmişiz lan.Takım ölmüş,oyuncular geberik.Delik deşik ettiniz takımı.Biraz sabredin be kardeşim.Her sene aynı şeyleri okuyoruz.Sonra sezon sonun da ne mükemmel takımız.İyiki oyuncular burayı okumuyor.
Bruma sart