Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kalmış mı kalmamış mı daha göreceğiz. İlk geldiği sene 4-4-2'ye dönerek krizi nasıl çözdüyse bu sene de bir değişiklik deneyecektir.

Ama intikal geç, 8-10. Haftalarda gelir değişiklik. Önce 5-6 maç aynı rezalet futbolu seyretmemiz lazım.

Burak drogba ve sneijderle 4-3-1-2 sistemi devam ederse zorlanmaya devam eder bu takım 3-5-2 sistemi daha verimli olmaz mı ligde

Sent from my iPhone using Tapatalk

Beklenti meselesi, ben de dahil herkes geçen seneki takımın devamını bekliyordu. Bir de Emirates-Süper Kupa'yı alınca iyice havaya girdik. Bence haksız da değiliz.

Ama be yazıkki ciddi bir problem var takımda, iç huzur, kazanma hırsı, takım uyumu, hiçbirşey kalmamış. Futbol oynamıyoruz resmen, sahada hafif çakır dolaşıyor futbolcular. Çabucak düzele de bilir, tüm takımı içten içe yiyebilir de bu sıkıntı.

En net gösterge Selçuk, bu kadar ruhsuz, isteksiz ve formsuz hiç görmedim onu.

Reis,Selçuk geçen sene de böyle başlamıştı sezona.Hatta ondan önce ki sezon da.Bende beklenti içindeydim ama görünen ki takım daha hazır değil.Bi başıboşluk,bi doymuşluk var gibi.Uyarı da şart muhakak.Buda olacaktır.Beklemekte fayda var.

Mutlaka sabretmek lazım ama bir gerçek var.

Bu takım 2 senedir birlikte. Artık bir sistem, altyapı, oturmuşluk görmek hakkımız. Geçen yıl 2-3 maç futbol oynadık doğru dürüst. Bana anlatırmısın bu adamlar ne zaman futbol oynayacak.

bugun ilk devre takim ne oynadi kim nerde hangi sistemde oynadi biri aciklasin yav.selcuk sag acik engin melonun yaninda,sneijder bazen solda bazen forvet arkasi hatta bi ara burak solda drogba sagda snijder forvetteydi

Transferde Agustos böceği misali hareket ettik. İnsallah son günlerde yüzümüz güler

bugun ilk devre takim ne oynadi kim nerde hangi sistemde oynadi biri aciklasin yav.selcuk sag acik engin melonun yaninda,sneijder bazen solda bazen forvet arkasi hatta bi ara burak solda drogba sagda snijder forvetteydi

biz daha bu filmi çok izleriz snejder burak kesinlikle geri gelmiyorlar drogba biraz olsun geliyor biz bu sistemle nasıl buyuk maç alıcaz

Valla ben söylüyorum ama Drogbadan ziyade talkıma zarar veren egosuna. Eskiden asist yapmaya çalışır, takım oyununa destek vermek için uğraşırdı maalesef bu sene her topa vuruyor.

Ben aylar önce yazdigimda beni muhasebeci ,fenerli yada futbolu bilmiyor diye cevaplar aliyordum milleten.

Bu kadar abartmayin arkadaslar ,adam yaslandi eski chelsea verimini alamayiz dedigimde.Bu drogba seni bellinde tasir yaziyorlardi.

Alpay burada senin kadar boş yorum yapıp tribüne oynamaya çalışan ikinci bir adam yok. İşin gücün milleti provake etmek. Takımdaki eksikleri konuşmak, yanlış giden şeyleri söylemek ne zamandan beri bizi Galatasaray düşmanı yaptı.Sen büyük Cimbomlusun biz değiliz.

bu yorumumdan alıntı yapıp yazmıssın....bu yorumumda soyle bakalım sen ne diyeceksin...bos konusuyorsun deyip isin icinden cıkma yorumum bu idi

drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz

bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun

sen ne d,yeceksin bu yoruma cevap ver...soyle herkes okusun

Valla ben söylüyorum ama Drogbadan ziyade talkıma zarar veren egosuna. Eskiden asist yapmaya çalışır, takım oyununa destek vermek için uğraşırdı maalesef bu sene her topa vuruyor.

drogbanin sorunu gol atamamasi halen ligde bence biraz. bide 3-4 metreden bos kaleye kafasi ile tuturmadi ya. orda surat bin bir karisdi. drogba orda bitti resmen bu mac icin.

SERDAR TAŞÇI S.Moskova'ya transfer oldu. Biz kontenjan diye yırtınalım Chedjou-Dany tribünde otursun sen iş görebilecek bi adamı daha kaçır...

Drogbayı çok seviyoruz ama zaman zaman takıma zarar veriyor.

Biz Drogba'dan gol bekliyoruz Drogba gol atamıyor. Burak ve Umut da kızağa çekilince bu takımda kim gol atacak.

Muslera mı?

Semih mi?

Melo mu?

...

Drogba padişah değil, büyücü değil. Oyunu 35 yaşındaki Drogba'nın üstüne kurmak çok yanlış.

Çatır çatır goller atan Umut ve Burak'a hakettiği formayı vermezsen sonuçları ağır olur.

Drogba her maç 90 dakika oynamak zorunda değil.

Madem tek forvetli sisteme geçeceksin o zaman satılsaydı Burak en başında.Burak yedek filan oturmaz bu saatten sonra tripte yapar sıkıntıda çıkarır.

Çok kötü bir transfer dönemi geçirdik.Tüpçünün sözüne güvenip işe kalkarsan olacağı bu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt