- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
Hoca transferlerle ilgili bir şey dedi mi ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kalmış mı kalmamış mı daha göreceğiz. İlk geldiği sene 4-4-2'ye dönerek krizi nasıl çözdüyse bu sene de bir değişiklik deneyecektir.
Ama intikal geç, 8-10. Haftalarda gelir değişiklik. Önce 5-6 maç aynı rezalet futbolu seyretmemiz lazım.
bu tff oyle bir fikistur cekmiski fener iki hafta ust usta kendi sahasinda oyunarken bizde 2 hafta deplasmada hemde ligin en zor 2 deplasmani .
Takımın sabit bir frikiksi , penaltıcısı , korner kullanını olur . Bizde kimin canı isterse o topun başında . Fatih Hoca buna bir dur demeli
Beklenti meselesi, ben de dahil herkes geçen seneki takımın devamını bekliyordu. Bir de Emirates-Süper Kupa'yı alınca iyice havaya girdik. Bence haksız da değiliz.
Ama be yazıkki ciddi bir problem var takımda, iç huzur, kazanma hırsı, takım uyumu, hiçbirşey kalmamış. Futbol oynamıyoruz resmen, sahada hafif çakır dolaşıyor futbolcular. Çabucak düzele de bilir, tüm takımı içten içe yiyebilir de bu sıkıntı.
En net gösterge Selçuk, bu kadar ruhsuz, isteksiz ve formsuz hiç görmedim onu.
Mutlaka sabretmek lazım ama bir gerçek var.
Bu takım 2 senedir birlikte. Artık bir sistem, altyapı, oturmuşluk görmek hakkımız. Geçen yıl 2-3 maç futbol oynadık doğru dürüst. Bana anlatırmısın bu adamlar ne zaman futbol oynayacak.
Görüştüğümüz, ilerleme kaydettiğimiz oyuncular var dedi![]()
Ben Chedjou yu beğenmedim hiç
bugun ilk devre takim ne oynadi kim nerde hangi sistemde oynadi biri aciklasin yav.selcuk sag acik engin melonun yaninda,sneijder bazen solda bazen forvet arkasi hatta bi ara burak solda drogba sagda snijder forvetteydi
Valla ben söylüyorum ama Drogbadan ziyade talkıma zarar veren egosuna. Eskiden asist yapmaya çalışır, takım oyununa destek vermek için uğraşırdı maalesef bu sene her topa vuruyor.
Alpay burada senin kadar boş yorum yapıp tribüne oynamaya çalışan ikinci bir adam yok. İşin gücün milleti provake etmek. Takımdaki eksikleri konuşmak, yanlış giden şeyleri söylemek ne zamandan beri bizi Galatasaray düşmanı yaptı.Sen büyük Cimbomlusun biz değiliz.
Valla ben söylüyorum ama Drogbadan ziyade talkıma zarar veren egosuna. Eskiden asist yapmaya çalışır, takım oyununa destek vermek için uğraşırdı maalesef bu sene her topa vuruyor.