Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Burak Sanki aylarca parasını alamamış futbolcular gibi ... Sanki Takımın vazgeçilmezi

Sanki mükemmel ortalar yapılıyorda Selçuk kullanıyor aynı Sneijder aynı. Ayrıca uzun taç atışı neden tehlikeli olmasın yeri gelir arkaya indiridiğin top gol olur pozisyon olur.

Penaltıcın belli melo, bir maç burak kullanmak istedi kullandı bu kadar büyütecek ne var,

Frikikler de belli ama drogba gibi bir idol var onada bişey diyemezsin bir ara sırayla kullanıyorlardı biraz daha yakın olsa selçuk vururdu son topa.

temel kural nedir, burada o kadar saçma sapan yorum yazanlar varki midem bulanıyor valla.

O uzun taclardan bir tanesi tehlikeli olup gol oldugunu göster bana , ben bir daha agzimi acmam ama gösteremzsen bir daha bilmedigin konullar hakinda konusma derim sana .Hangi profesionel takimda futbolcusu Idol oldugu icin frikikleri heba etmesine izin veriyor onuda yazda/gösterde bilelim.

Mide bulantisina gelince öglen yedigin kuru fasulye yüzündendir.

ha bunlara verecek görüntülü belgeli cevabin yoksa bos yere daha fazla kendini zorlama derim.

merak etme teoman. burakida az elestirmedim. oyun icinde buraki bende begenmiyorum. eksikleri var burakin bence ama cocuk gol atiyor hemde tonca gol atiyor. ee takimin forveti gol atiyorsa fazla elestirmem ben o adami acikcasi.

ha daha iyisi alina biliniyorsa mesela lewandowski gibisi ki biz herhalde bunun gibi komple bir forvet istiyoruz o zaman burak satsin gitsin.

ama öyle imkanimiz varmi ?! yooook .. e o zaman buraka sarilacaksin arkadas. gecen sene 30un üzerinde gol atmis bu adam hemde 8i sampionlar liginde.

burakin su anki formundan ziyade adamin sahadaki hareketleri triplerine uyuz olduk o yuzden sinirlerimizi bozuyor.elinden geleni yapti gol olmadi bir turlu diyecek bir hali tavri yok saha icinde.sanki babasinin ciftligi mesele bu.yoks yine bu yil cikar 20 tane yazabilir o ayri ama su anki durum burak taraftari kendine uyuz etmeye basladi

Daha Fatih Terim´in ne dedigini bile izlemedim. Puan kaybinda izleyemiyorum birsey. 1 haftamin icine ettiniz. Moral sifir

O uzun taclardan bir tanesi tehlikeli olup gol oldugunu göster bana , ben bir daha agzimi acmam ama gösteremzsen bir daha bilmedigin konullar hakinda konusma derim sana .Hangi profesionel takimda futbolcusu Idol oldugu icin frikikleri heba etmesine izin veriyor onuda yazda/gösterde bilelim.

Mide bulantisina gelince öglen yedigin kuru fasulye yüzündendir.

Yahu Drogba chealse serbest vuruş kullanıyordu biliyorsun değilmi yok bilmiyorsan burada gelip artistlik yapma.

2 yari taikim kanatli sisteme döndü biraz canlandi ama eksik iste orda sagalam kanat olmali.

ozaman her deplasman macini rahat götürürüz !

birde fatih terim selcugu bastan niye sag tarafta engini ortada oynatiyor.

ne yapmaya calisiyor anlasilmiyor, acaba engin parlar sag taraftada hamit

konusunda haksiz cikar diye bi sournumu var ?

engin ilk geldigi senesindeki gibi sag taraftan gelse cok daha iyi olmaz mi ?

hem engini hem selcugu ilk yarda etkisiz hale getirdi !!!

Guilherme Siqueira Real Madrid le anlasti

Marca

Şu chelsea munich maçı da çok etkiledi beni adamlar nasıl koşuyorlar :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt