- 23 Temmuz 2011
- 75.741
- 50.640
- 4.843
transfer olacak dedi mesafe kisaldi ama yapmaya calisirz gibisinden dedi.
Bunlar kayda değer kimseyi alamaz. Ne bur rahatlık anlamıyorum ki.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transfer olacak dedi mesafe kisaldi ama yapmaya calisirz gibisinden dedi.
drogbanin sorunu gol atamamasi halen ligde bence biraz. bide 3-4 metreden bos kaleye kafasi ile tuturmadi ya. orda surat bin bir karisdi. drogba orda bitti resmen bu mac icin.
isim ?
Götü boklu fenerin hocasi Aykut fenerin kiytirik futbolcularina kornerde nereye ve nasil aticaklarini ögretebiliyorsa,bizimde Fatih hocadan birazcik beklentimiz olsun be arkadas.Futbolun temel kurallarina müdahale edemiyorsa hoca ,misal eboueye uzun taclarinin hic birisi tehlikeli olmadigini anlatamiyorsa yada frikikcisini penalticisini beliliyemiyorsa ben sucu hocada ararim.demek hoca bazi seyleri yterince calistirmiyor.
Bunlar kayda değer kimseyi alamaz. Ne bur rahatlık anlamıyorum ki.
öncelikle su kondisyon antrenörünü scott piri midir nedir göndermek lazim.
takim gecen seneden beri yerlerde geziyor.
Yaw dostlar geçen senede lig de pek çok puan kaybettik niye heyecan yapıyorsunuz ki tamam kadromuz cok iyi bendee bu kadro ile zorlu deplasmanlarda bile 3 puanı kaparız diye umut ediyordum fakat takımda bazı oyuncular hazır değil selçuk bitik bi kere burak ın kafa karışık drogba pek hazır görünmedi bana sneijder bence fizik kondisyon bakımından hazır fakat takım onun oyununa alışamadı defansımız afedersiniz ama biraz anadolu takımı defansı gibi olduğu için takım her takıma zorluk çekiyor...Yabancı kuralı bizim takımı biraz kötü etkiledi.
bu yorumumdan alıntı yapıp yazmıssın....bu yorumumda soyle bakalım sen ne diyeceksin...bos konusuyorsun deyip isin icinden cıkma yorumum bu idi
drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz
bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun
sen ne d,yeceksin...soyle herkes okusun
Takımın sabit bir frikiksi , penaltıcısı , korner kullanını olur . Bizde kimin canı isterse o topun başında . Fatih Hoca buna bir dur demeli
yok daha neler bunudami gorecektik
fatih takmissin drogbaya,iki kelimede burak icin et.adam ne kosar ne top tutar ne ofsyattan cikar ne pres yapar ne defansa gelir sen tutturmussun bi drogba gidiyosun
hangi son 4-5 gün transferinden hayır gördük de bu gelen veya gelecek adamlardan görücez kızmayın ama sol beke kimseyi alamıyorlarsa yolladığımız insuayı geri alsınlar