Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1-Sadece genç oyuncu alalım,

2-Cok kaliteli kanat oyuncusu alalım ve gerekirse 15-20 m Euro verelim.

Bu takıma bir daha Amrabat-Hamit gibi kanatlar alınırsa,YÖNETİM ve HOCA İSTİFA diye bağırmak en doğal hakkımdır.

drogbanin sorunu gol atamamasi halen ligde bence biraz. bide 3-4 metreden bos kaleye kafasi ile tuturmadi ya. orda surat bin bir karisdi. drogba orda bitti resmen bu mac icin.

fatih takmissin drogbaya,iki kelimede burak icin et.adam ne kosar ne top tutar ne ofsyattan cikar ne pres yapar ne defansa gelir sen tutturmussun bi drogba gidiyosun

Götü boklu fenerin hocasi Aykut fenerin kiytirik futbolcularina kornerde nereye ve nasil aticaklarini ögretebiliyorsa,bizimde Fatih hocadan birazcik beklentimiz olsun be arkadas.Futbolun temel kurallarina müdahale edemiyorsa hoca ,misal eboueye uzun taclarinin hic birisi tehlikeli olmadigini anlatamiyorsa yada frikikcisini penalticisini beliliyemiyorsa ben sucu hocada ararim.demek hoca bazi seyleri yterince calistirmiyor.

Sanki mükemmel ortalar yapılıyorda Selçuk kullanıyor aynı Sneijder aynı. Ayrıca uzun taç atışı neden tehlikeli olmasın yeri gelir arkaya indiridiğin top gol olur pozisyon olur.

Penaltıcın belli melo, bir maç burak kullanmak istedi kullandı bu kadar büyütecek ne var,

Frikikler de belli ama drogba gibi bir idol var onada bişey diyemezsin bir ara sırayla kullanıyorlardı biraz daha yakın olsa selçuk vururdu son topa.

temel kural nedir, burada o kadar saçma sapan yorum yazanlar varki midem bulanıyor valla.

öncelikle su kondisyon antrenörünü scott piri midir nedir göndermek lazim.

takim gecen seneden beri yerlerde geziyor.

hangi son 4-5 gün transferinden hayır gördük de bu gelen veya gelecek adamlardan görücez kızmayın ama sol beke kimseyi alamıyorlarsa yolladığımız insuayı geri alsınlar

Bu hengamede forumda yorum okunmaz.Her kafadan bi ses.En iyisi yarın okumak.Cümletten iyi geceler.

yav bursa / eskisehir deplasmani bizim icin her sene ölum degisik birsey degil bu sene sadece sezon basina denk geldi no panic no stress !! Bir iki Champs maci bizim seviyemizi yukseltir !! Bruma da gelir tmmdir

Yaw dostlar geçen senede lig de pek çok puan kaybettik niye heyecan yapıyorsunuz ki tamam kadromuz cok iyi bendee bu kadro ile zorlu deplasmanlarda bile 3 puanı kaparız diye umut ediyordum fakat takımda bazı oyuncular hazır değil selçuk bitik bi kere burak ın kafa karışık drogba pek hazır görünmedi bana sneijder bence fizik kondisyon bakımından hazır fakat takım onun oyununa alışamadı defansımız afedersiniz ama biraz anadolu takımı defansı gibi olduğu için takım her takıma zorluk çekiyor...Yabancı kuralı bizim takımı biraz kötü etkiledi.

Gecen seneyle karsilastirma. Rakipler gerizekaliydi da ondan sampiyon olduk.

Puan kaybede kaybede bi hal olduk, hala liderlikten inmiyorduk :)

Bu sene öyle olmayacak. Gecen sene gibi olacagini umut edenler cok yaniliyor.

bu yorumumdan alıntı yapıp yazmıssın....bu yorumumda soyle bakalım sen ne diyeceksin...bos konusuyorsun deyip isin icinden cıkma yorumum bu idi

drogbaya bile laf vuran renktaslarımız var....burak gitsin diyenler var...bunların cimbomlu oldugundn eminmisiniz

bunlari diyenler simdi bana saldıracak bekleyin gorun

sen ne d,yeceksin...soyle herkes okusun

Ben senin genel tavrından bahsediyorum. Dün de yazdım. Her girdiğimde tek gördüğüm senin sürekli büyük harflerle yazarak kendi düşüncenin doğruluğunu insanlara kabul ettirmeye çalışman, sürekli bilmiş bilmiş her şeyi iddia etmen. Rahatsız oluyorum senden.

Ben bu takımda Burak ı istemiyorum, Drogbanın kendine çeki düzen vermesi gerektiğini düşünüyorum. Saygı duy geç.

Bu benim kendi fikrim. Bu beni ne Galatasaray düşmanı yapar, ne de aksini savunduğun için seni en iyi Cim bom lu. Herkesin kendi fikri.

Bu tavrın devam edecekse valla bayıltana kadar üzerine giderim senin bilesin. İnsan gibi yaz sonra da bas git.

Takımın sabit bir frikiksi , penaltıcısı , korner kullanını olur . Bizde kimin canı isterse o topun başında . Fatih Hoca buna bir dur demeli

Geçen sene vardı ama artık yok.

Drogba dünya yıldızı her frikikte topun başına geçiyor.

Madem dünya yıldızı o zaman rakip korner kullanırken kaleye geçsin. Yıldız değil mi?

Drogba gibi efsane bir futbolcuyu bile eleştirtiyorlar bize.. Bunun sorumlusu biraz da teknik heyet ve yönetim.

fatih takmissin drogbaya,iki kelimede burak icin et.adam ne kosar ne top tutar ne ofsyattan cikar ne pres yapar ne defansa gelir sen tutturmussun bi drogba gidiyosun

merak etme teoman. burakida az elestirmedim. oyun icinde buraki bende begenmiyorum. eksikleri var burakin bence ama cocuk gol atiyor hemde tonca gol atiyor. ee takimin forveti gol atiyorsa fazla elestirmem ben o adami acikcasi.

ha daha iyisi alina biliniyorsa mesela lewandowski gibisi ki biz herhalde bunun gibi komple bir forvet istiyoruz o zaman burak satsin gitsin.

ama öyle imkanimiz varmi ?! yooook .. e o zaman buraka sarilacaksin arkadas. gecen sene 30un üzerinde gol atmis bu adam hemde 8i sampionlar liginde.

hangi son 4-5 gün transferinden hayır gördük de bu gelen veya gelecek adamlardan görücez kızmayın ama sol beke kimseyi alamıyorlarsa yolladığımız insuayı geri alsınlar

Baros'tan gördük.

Bizim son gün transferlerinin çoğundan fayda görmeme sebebimiz bitik adamları almamızdı. Yoksa Barcelona, Chelsea, Manu herkes transfer peşinde son dakikaya kadar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt