Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bazı arkadaşlar Burak Yılmaza atıp tutuyor.

Geçen sene 40 gol atmış adam yedek kulübesine çekilince trip yapması çok doğal.

2 maç kötü oynayan futbolcuyu yerin dibine sokan taraftarlar 1 sezonda yaklaşık 40 gol atmış bir adamın yedek kalınca trip yapmasını anlayamaz.

maçta oynarken de mi yedekti burak bey maçın içinde de triplere devam etti neyin tripini yapıyor anlamadım ki

ulan bu adi federasyonun yüzünden ya ambrabat yada chedjou yedek kaliyor riera bile araniyor bu hakan balta varken.

oyuncular elinde varken sen gelde yedek olarak bile kullanama.

adi herifler nasilsa CASi kayipedeceklerini biliyordular ve yabancilarin ondan sonra tek tek kacacagina, o yüzden bu kurali kendi

basina ciarkdilar kendi basina yürütüyorlar bukdadar sikenin altinda bogusurken hale tff de düdügu caliyorlar !

fatih terim bu yüzden bunlarin teklifini kabul etmeyecekti !

ulan elmanderi cokmu erken yolladik diyecem ama oda resmen sahada yurumeye baslamisti.tüpcü senin ben sifatini ....

2 maç kötü oynayan futbolcuyu yerin dibine sokan taraftarlar 1 sezonda yaklaşık 40 gol atmış bir adamın yedek kalınca trip yapmasını anlayamaz.

Profesyonel oyuncu maç sırasında trip atmaz atarsa taraftar 40 gol değil Ronaldo olsa bile tepki gösterir. Her pozisyonda trip atıp elleri sağa sola açmanın manası yok. Nerdeyse ' ben oynamıyom ya' diyecek beyefendi.

Arda Turan(17 m Euro)

Bruma(10 m Euro)

artık kıy paraya Baskan.Aksi takdirde Şampiyonluk Hayal.

Baskada birsey demiyorum

Ben defans oyuncularina hicbirsey demem bugün. Ne Hakan´a, Ne Gökhan´a. Ne yapmislar kì?

1 pozisyon verdik Eskisehir´e sadece. Sorun cok baska. Sorun su anda defans filan degil yani.

Takim halinde birsey oynadigimiz yok. Ayrica belirli deplasman fobimizden de biktik artik. Komik olmaya basladi.

okumamış olayım :)

niye ki. hatasiz oynadi bence. hucuma katkisi zaten pek yok hakanin. yani elinde olan imkanlari ile iyidi hakan bence. savunma anlaminda güven verdi ki sol bekin ilk görevi savunmasidir . sampionlar liginde hizli kanat oyuncu cikarsa karsisina hayvayi yer büyük ihtimalde ama o baska konu :)

sen trip yapmasini anladigina gore seninde eskiden 1 sezonda 40 gol atip yedek kalmisligin var.baksan biz burakin ruh halini cozememisiz

Ben sorularimin cevabini alamadim.Kacak güresme.Chelseda ayni problemi yasiyordu/yasatiyordu,o zamanki drogba ile bugünkü drogba bir mi?Hem orda da ayni benciligi yapiyordu diye bizdede aynisi yapma hakki yok .Nice kavgalar oldu frikik yüzünden chelsea zamani,burda millet saygi veya cekindiginden agzini acmiyor.

Yanliz sorduklarima cevab vermiyeceksen uzatma derim.

Yahu neyine cevap vereyim ben sana olabilir diyorum olup olmadığını bilmiyorum hatırlamıyorum yoksa yoktur ama taçtan pozisyon neden olmasın diyorum.

Bir gün gol olamazmı kuralmı bu neyin kafasını yaşıyorsun anlamıyorum. cevap alamadım diyorsun.

2. sorunun cevabını verdim Chealse ve Drogba yani aynı sorun o takım yaşadı daha ne diyeyim.

kendin onaylıyorsun kendin cevap veriyorsun hala cevap diyorsun.

Ben defans oyuncularina hicbirsey demem bugün. Ne Hakan´a, Ne Gökhan´a. Ne yapmislar kì?

1 pozisyon verdik Eskisehir´e sadece. Sorun cok baska. Sorun su anda defans filan degil yani.

Takim halinde birsey oynadigimiz yok. Ayrica belirli deplasman fobimizden de biktik artik. Komik olmaya basladi.

ne sistem var ne birsey sifiri oynuyor takim hele deplasmanda o gecen seneden beri var.

ic sahada taraftar zaten yetiyor maci kazanmaya.

Ortasaha denilen birşey yok ki selçuk da formsuz

Sent from my iPhone using Tapatalk

cok basit aslinda dedigin gibi yada demek istedigin gibi. Takim degiliz. sanki bugün birbiriyle ilk defa oynayan 11 adam gördüm sahada.

kalite desen var ama takim oyunu sifira yakin :(

defans yapmasini iyi biliyoruz ama en azindan. hucum konusunda hic bir sey yok hemen hemen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt