Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu maçı izledikten sonra bana tek sorun kanat gibi gelmedi kanat gelse de doğaçlama oynamaya devam ederiz.

Komple hücumcu olacak,defansıda-hücumuda yapacak.Hücumun her bölgesinde bulunacak,yani temposu cok yüksek ve dinamik iki kanat oyuncusu lazım bize..

Öyle hücumda yatacak kanat oyuncusu gelirse tabi ki sorunlar çözülmez.

Genel olarak takım savunmasında bir sıkıntımız yok ama Hücumda bir türlü çoğalamıyoruz,daha doğrusu rakip savunmayı baskıya sokabilecek hareketlilikte değiliz.

Dedigim özellikte 2 tane komple kanat ile işlem tamamdır,ama yan sanayi falan olmayacak iste.Öyle sırf transfer olsun diye gider Sol Kanatta resmen Emanet oynayan Amrabat gibilerine 7-8 m Euro verirsen olmaz tabi..Adam bası 15-20 m Euro ver abicim,ama komple bir hücumcu al,artık kanatta demiyorum,komple hücumcu diyorum.

O iki sezonun ikisinde de Sampiyonlar ligi oynasaydik daha iyi degerlendirme yapabilirdik bence.Sampiyonlar liginin nasil bir yük olusturdugunu sende biliyorsun,ondan degerlendirme yapabilmek imkansiz bence .

playoffta fenere yenildiğimiz maçtaki futbolu istiyorum ben

sence var mı umut

Geçen hafta Pazar günü oynadıktan sonra bu hafta Cuma günü oynamaya mahkum edilmemizin tek sebebi milli takım için Fatih Terim'e zaman kazandırmak. Zararlarını hemen görmeye başladık bu kepazeliğin ama hoca uyusun daha.

2 senedir bu deplasmanlardan aynı puan alınıyor zaten bu sene tek fark üst üste gelmesi oldu hatta bursa'dan mağlubiyetle döndüğümüz de oldu.

Komple hücumcu olacak,defansıda-hücumuda yapacak.Hücumun her bölgesinde bulunacak,yani temposu cok yüksek ve dinamik iki kanat oyuncusu lazım bize..

Genel olarak takım savunmasında bir sıkıntımız yok ama Hücumda bir türlü çoğalamıyoruz,daha doğrusu rakip savunmayı baskıya sokabilecek hareketlilikte değiliz.

Dedigim özellikte 2 tane komple kanat ile işlem tamamdır,ama yan sanayi falan olmayacak iste.Öyle sırf transfer olsun diye gider Sol Kanatta resmen Emanet oynayan Amrabat gibilerine 7-8 m Euro verirsen olmaz tabi..Adam bası 15-20 m Euro ver abicim,ama komple bir hücumcu al,artık kanatta demiyorum,komple hücumcu diyorum.

bence arda di maria nani üçlüsünden ikisi gerekli ama gerçekleşme olasığı yok. bruma gelir tribünde oturur :)

playoffta fenere yenildiğimiz maçtaki futbolu istiyorum ben

sence var mı umut

Yok.Gerekenleri almadilar onunn yerine sova dayali adamlari doldurdular takima .Yasli ve doymus topcularlan bu kadar.

Ha sampiyon yine oluruz ama senin benim bekledigimiz futbolu göremezsin.Sistem kurup takimi genclestireceklerine takimi +30 yaptilar.

toparlaniriz allahin izni ile.simdi tekrar fiksture baaktimda rahatlikla sikecilerin macina kadar seri yapabiliriz bu devre bir tek gencler deplasmani ve sikecilerle deplasman kaldi benim gozumde gerisini ayiklariz

amrabati sag kanata kunlanmak gerekir bence. bruma da alinirsa solda. seneye arda gelirse amrabatin yerine ardayi monte edersin tamamdir.

amrabat da herhalde yabanci aydinimiz olur .. ne bileyim :)

2 senedir bu deplasmanlardan aynı puan alınıyor zaten bu sene tek fark üst üste gelmesi oldu hatta bursa'dan mağlubiyetle döndüğümüz de oldu.

Yani bu oyunla Beşiktaş Fener Trabzonu falanda yenemeyiz deplasmanda deniyor

Geçen senede yenemedik zaten

Ama daha iyi olmalıyız o ayrı

Bir yerli bir yabancı kanat şart

Yok.Gerekenleri almadilar onunn yerine sova dayali adamlari doldurdular takima .Yasli ve doymus topcularlan bu kadar.

Ha sampiyon yine oluruz ama senin benim bekledigimiz futbolu göremezsin.Sistem kurup takimi genclestireceklerine takimi +30 yaptilar.

Amator ruhlu ac olanlari da gorduk. Genc topcu alacaksak kalburustu futbolculari alacaksin kumasi iyi diye Carrusca'lari getirdiler zamaninda, varsin doymus ve yasli Drogba ya da Sneijder gelsin. Sistem bu adamlarin derya gibi futbol bilgileriyle, yetenek ve tecrubesiyle olmuyorsa caylaklarla hic olmaz...

Öyle deme Ambramat daha genc belki gelisir:)

ya en cok destek veren kisiyim belki amrabat konusunda.... yahu kayseride baska amrabat mi oynadida bize baskasinimi yoladilar anlamiyorum. adam orda rezitel sunuyordu hele hele fener maclarinda. ciddiden anlamiyorum ya :( tam hayal kirikligi yasiyorum maalesef.

haklısın da Selçuk bile doymuş topçu olmuş 2 senede

Terim adam eder Terim yönetir sıkıysa Terime yapsın diye diye alınan topçuları artık td idare ederken zorlanıyor

bazılarının da çapı büyük geldi sanırım

valla hocam burdaki tartışmaya pek takılmamak gerek bence,

net hatırlıyorum f.t'nin ilk maçında ibb'ye2-0 yenilmiştik millet neler yazmıştı muslera kaleci değil f.t hoca değil 2 senede gördük ama :D

ama fatih terim ilk sezon durumu görüp sistemi değiştirmişti 2 yıldır onu yapmıyor nedense :)

amrabati sag kanata kunlanmak gerekir bence. bruma da alinirsa solda. seneye arda gelirse amrabatin yerine ardayi monte edersin tamamdir.

amrabat da herhalde yabanci aydinimiz olur .. ne bileyim :)

Amrabat sol kanatta emanetten tutuyor diyoruz ama kime ne anlatacan,sağ kanat oynarsa;

1-Daha rahat top sürer

2-Daha rahat ice kateter

3-Direk orta açabilir.Amrabat sol kanatta top sağına çekip orta açana kadar zaten rakip savunma yerini alıyor zaten.

Bunları diyoruz ama Hoca bu adamı sağ açıkta oynatmamaya yeminli.

Belki sağ kanatta bu saydığım 3 özelligide yapamıcak ama en azından Sağ Kanattada bir denemiş oluruz ve ordada tutmaz ise takımdan yollarız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt