Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalnız Bursa maçında 1-0 dan sonra çok çekildik

Antep maçı da öyleydi

Topu kapıyoruz set oyunu kantraya gidemiyoruz

Amrabat sol kanatta emanetten tutuyor diyoruz ama kime ne anlatacan,sağ kanat oynarsa;

1-Daha rahat top sürer

2-Daha rahat ice kateter

3-Direk orta açabilir.Amrabat sol kanatta top sağına çekip orta açana kadar zaten rakip savunma yerini alıyor zaten.

Bunları diyoruz ama Hoca bu adamı sağ açıkta oynatmamaya yeminli.

Belki sağ kanatta bu saydığım 3 özelligide yapamıcak ama en azından Sağ Kanattada bir denemiş oluruz ve ordada tutmaz ise takımdan yollarız.

hangi macdi hatirlamiyorum simdi. yani hazirlik maclarindan birisinde sag tarafda oynamisdi. cokda iyidi vallahi. dedigin gibi konulari daha rahat yapa biliyordu.

icere kat ederek gol vurusunu bekliyor hoca amrabatan ama bugünde gördük cok istiyor. stochdaki sut teknigi amrabata yok ki be hocam :(

amrabat sifira inen asist yapan bir kanat oyuncusu daha cok bencede.

[media]https://www.youtube.com/watch?v=nAO6YqKRjFU[/media]

Ahtım var bak gör seni almadan ölmem ölmem. :omg:

valla hocam burdaki tartışmaya pek takılmamak gerek bence,

net hatırlıyorum f.t'nin ilk maçında ibb'ye2-0 yenilmiştik millet neler yazmıştı muslera kaleci değil f.t hoca değil 2 senede gördük ama :D

Fanatik gazetesi 2000 ruhuna atıfta bulunup tuz ruhu diye manşet atmıştı

Noldu 2 kere şampiyon olduk

bruma ve coentrao gelirse chedjou ve drogba trübüne gider.

hangi macdi hatirlamiyorum simdi. yani hazirlik maclarindan birisinde sag tarafda oynamisdi. cokda iyidi vallahi. dedigin gibi konulari daha rahat yapa biliyordu.

icere kat ederek gol vurusunu bekliyor hoca amrabatan ama bugünde gördük cok istiyor. stochdaki sut teknigi amrabata yok ki be hocam :(

amrabat sifira inen asist yapan bir kanat oyuncusu daha cok bencede.

Solda oynayacak adam olmadıgı için orda oynuyor bence bruma gelirse sag kanatta oynar ve çok da etkili olurlar sneijder melo selcuk da rahatlar biraz

Sent from my iPhone using Tapatalk

evet oda dogru :) ama zaten cogumuz gecen seneden beri futbolumuzda sorun var diyoruz. bir bakmisin kral top oynuyoruz bir bakmisin ptt takimi gibiyiz :(

mac mi seciyorlar ne bizimkiler.

bunun cevabini aslinda sniejder gecen gun yabanci bir basinda verdi roportajda veriyor.orda diyorki turkiye liginde zaten bizi zorlayacak bir rakibimiz yok.mesele bu birde ustune ingilterede arsenalden kupayi alip kayseridede sikecileri tokatlayinca bizimkiler ligi leblebi cerez niyetine gormeye basladi.ama uyanmislardir su son 2 haftada

Amator ruhlu ac olanlari da gorduk. Genc topcu alacaksak kalburustu futbolculari alacaksin kumasi iyi diye Carrusca'lari getirdiler zamaninda, varsin doymus ve yasli Drogba ya da Sneijder gelsin. Sistem bu adamlarin derya gibi futbol bilgileriyle, yetenek ve tecrubesiyle olmuyorsa caylaklarla hic olmaz...

Hocam anlamadin sen belkide anlatamadim.Sen hazir olmayan sneijder ve drogbaya alip milyonlari saciyorsan ben bunu kabul edemem.Galatasaray eski yildizlari forma sokma merkezi degil.Tabi senin görüsün böylese saygi duyarim.

Not:Belki bu soruyu sorarsin ben simdiden cevabini verim sana:) ,zaten sneijder ve drogba Hazir/formsuz olmasaydi alamazdik yada gelmezlerdi bize diyebilirsin ama bu benim görüsümüm degistirmez.Dünya futbol transfer pazari genis yeterki bulmak istesinler.

-------------------muslera------------------

eboue--------semih-----ceyhun--------coentrao

---------------selçuk--------melo-----------------

kerim frei-------------sneijder----------bruma

-------------------burak-----------------------

Daha da çok olacaz inşallah takım düzelir ben eminim hem düzelmese ne olur abi kim şampiyon olacak bu ligde fb mi ? bjk mi ? ikisi de kepaze.

Fener daha geçen hafta bu eskişehire 2 şut atamadı evinde

Rezil ötesi top oynadı

Beşiktaş ofsayt falan götürdü

Taraftar çok sabırsız

Solda oynayacak adam olmadıgı için orda oynuyor bence bruma gelirse sag kanatta oynar ve çok da etkili olurlar sneijder melo selcuk da rahatlar biraz

Sent from my iPhone using Tapatalk

en önemlisi takimin temposu tavan yapar. amrabat etkili olmasa bile oyuna tempo getiriyor resmen sol da bile. solda bruma sagda da amrabat oldumu tamamdir simdilik aslinda. tek sorunumuz yabanci konusu olacak ama ligde

bence arda di maria nani üçlüsünden ikisi gerekli ama gerçekleşme olasığı yok. bruma gelir tribünde oturur :)

Umarım bomba sol açığımız Nani olmaz :(

Benim için futbolcu isimden ibaret değil.Sneijder'in transferinede hic sıcak bakmamıştım,malüm fizik olarak kötü durumdaydı ve hala daha onun eksikliğini yasıyor,gecen seneden iyi durumda ama bence gene de üzerine koyması lazım.

Nani'de fizik olarak kötü durumda ve Nani yerine daha Diri,Daha Dinamik bir kanat oyuncusu almamız hayrımıza olur.

Dedigim gibi ileride yatacak kanatlara ihtiyacımız yok.Cünkü ne kadar yetenekli olursan ol,ileride hareketli ve dinamik olmadıkça bugün Bursa'da kitliyor seni,Eskisehir'de.

Ben Arda ve Bruma diyorum.İkiside Teknik Kapasitelerinin yanında Genç-Dinamik ve Hareketli oyuncular.

Dİ Maria ise sadece hayal olur.

ligde öyle oynarız...şampiyonlar liginde de full oynar hepsi..bazen ligde chedjou oynar,drogbayla...bunu fatih hoca bilecek tabi..

bunun cevabini aslinda sniejder gecen gun yabanci bir basinda verdi roportajda veriyor.orda diyorki turkiye liginde zaten bizi zorlayacak bir rakibimiz yok.mesele bu birde ustune ingilterede arsenalden kupayi alip kayseridede sikecileri tokatlayinca bizimkiler ligi leblebi cerez niyetine gormeye basladi.ama uyanmislardir su son 2 haftada

evet bencede biraz laubelik var takimda.

ya birazda haksizlik yapioruz aslinda :)

sadece bu degil ki.. burak icin teklif var takimi etkiler..hoca icin bir bin dedikodu var milli takim olayi var. bunlar ister istemez takimi etkiler bir cekilde.

bide dedigin konuda eklenince... yabancilar huzrusuz acaba iyi oynamazsam benimi yolacak tribüne diye...

drogba bile düsünür bunu nede olsa sneijderi bile kesmis bir hoca var.

bruma bugün açıklanır herhal...8,5 milyon avro iyi...sanırım bi de şampiyon olursak falan bonus ödeyeceğiz

ya en cok destek veren kisiyim belki amrabat konusunda.... yahu kayseride baska amrabat mi oynadida bize baskasinimi yoladilar anlamiyorum. adam orda rezitel sunuyordu hele hele fener maclarinda. ciddiden anlamiyorum ya :( tam hayal kirikligi yasiyorum maalesef.

Tamamda fatih o maclarda buldugu alanlari bizde bulmasi imkansiz +calim yetenegi iki cesiten fazla olmayan kanat topcusu var mi Allahini seversen,adamin sol ayagi tahta mecbur saga cekiyor.Keitanin on cesit calim bilgisi vardiysa bu eleman sag cekmekten baska bir hareketi yok.ADam bakmadan orta yapiyor yani ezbere salliyor ceza sahasina .

haklısın da Selçuk bile doymuş topçu olmuş 2 senede

Terim adam eder Terim yönetir sıkıysa Terime yapsın diye diye alınan topçuları artık td idare ederken zorlanıyor

bazılarının da çapı büyük geldi sanırım

zaten bizim turk futbolcusununda problemi bu degilmi,1 yil adam gibi oynar tamam oldum der havalara girer kari kiz pesinde falan.ama elin oglu 35 yasinada gelse antremandan sonra 1 saat ozel calisir,haginin bir lafi vardi,hayatimda hic bir antremani kacirmadim,futbol oynayacak gucum hala var ama antreman yapmaktan biktigim icin futbolu birakiyorum demisti,adam budur iste

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt