Beysan Taşçı
Parçalı Üye
- 8 Mayıs 2012
- 4.503
- 3
- 858
Bruma iyi hoş potansiyelli ama bize şu an her şeyiyle hazır oyuncu lazım üstelik ciddi bir maliyetede katlanacakken.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi cunku takimin 8 9 oyuncusuyu nolursa olsun forma bende kafasida
PIRANHA BUSINESS III TAB 9" cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi
Tarık nedir ya, maçta sürekli kendini yere atıp durdu.
Bunun neresini beğenmişler, inanılır gibi değil.
Sıkıntı büyük bizde, oyuncu izleme sıfır, kimle maç yapsak 2güzel hareket yapan oyuncuya sulanıyoruz.
krasiçi 800 bine bastiaya kiralamışlar.biz rierayı gödnermek için üste para veriyoruz adam gene gitmiyo yahu
açıkçası yönetimimizden böylesine rezil, böylesine sorumsuz bir transfer politikası beklemiyordum. hocayı da dahil ediyorum buna. neresinden bakarsan bak skandal bir durum. yönetim yabancı kuralını bildiği ve değiştirmeyeceklerini gördükleri halde doğru dürüst türk oyuncu takviyesi yapmadılar. bunun sıkıntılarını sezon içinde çok çekeceğiz. g.töre,k.frei,serdar taşçı,ömer toprak,alper potuk,arda turan,aykut demir,tolga.... say say bitmez burda... battı bitti denilen bjk dahi senden kat kat daha çok iş yaptılar paraları olmamalarına rağmen. ünal aysal benim için zaten kadrosunu bozarak bitmişti, bu planlamalarla iyice tüy dikmiş oldu. şimdi kovalasın bakalım bu kadar pahalı kadrosuyla 3. lüğü. ş.liginde sıfır çekersek kimse şaşırmasın, çünkü şu anki durumumuzla kopenhang ı bile yenemeyiz bu kadar net konuşuyorum. hele hocamızın egolarından bıkkınlık geldi, yahu sen daha takımının sistemini oturtamamışsın 2 senedir, milli takımı neden kabul edersin be hocam. nesin sen süpermen mi?
Ben Bursaspor macinda da, Eskisehirspor macinda da defans anlayisimizi begendim. Hata yapmadilar öyle.
Sorun cok farkli. Hirs, mücadele, istek, pres yok, bu bir. Takim akici degil, pas yapamiyor, pozisyona giremiyor, bu da iki.
Sneijder mac boyunca ortadan birilerini pozisyona sokmaya calisiyor. Baska yaptigimiz hicbirsey yok acikcasi.
burda acaba birileri bizim yönetimi kandirdimi yabanci sinirri kalkacak diye? yoksa neden erman haric yerli futbolcuya yanasmadik? mantikli bir aciklamasi yok bu isin.
Amrabat´i da böyle almadik mi?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/media]
3 gün kalamı futbolcu begenıyoruz inanılır gibi değil bu sene
Lazio'nun Burak için son teklifi 12 milyon euro + Floccari ya da Ciani.
Kabul etmezsek (ki herhalde etmeyiz) Matavz'ı alacaklarmış.
Amrabat´i da böyle almadik mi?
[media]https://www.youtube.com/watch?v=rDn8i-NwbB8[/media]