Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ister begenin ister begenmeyin ama erkan zengin bile fark yaratir bizim takimda kanat oyuncu olarak

Serdar Tasci´yi Moskova aliyorsa, sende cok rahat alirdin. Bu kontenjan sistemini hic ama hic ciddiye almadilar.

Böyle planlama mi olur ya? Taraftara yabanci stoper mi, yabanci sol bek mi diye sorsalardi, %99´u sol bek derdi.

Serdar Aziz´i gecen sene de istiyordu zaten. Semih´e benziyor iste, farkli özelligi yok zaten. Uyumsuz ikili olurlar.

Bilmiyorum ya, bu sene gidisat iyi degil hicbir konuda. Tek tek ayiramam, hepsi havalanmis.

Hocam Serdar Taşçı sakat.

Moskova neye göre aldı bilmiyorum ancak hem transfermart raporunda hemde tüpçünün gazetesinde de yazıyor.

Bu adamın sakat geçmişi de felaket

Serdar Tasci - Oyuncu profili - transfermarkt.tr

Serdar Taşçı'ya kötü haber - Milliyet

yapacağımız şey çok basit aslında. para ediyorken. sat burağı lazioya. arda+frei+muhammed al bunları. kasandan max. çıkacak rakam 10m. euro geçmez. takım ciddden sol bek hariç mükemmel hale gelecektir

yine birşey yok dimi hiç şaşırmadım devam edin böyle bravooo bravooo harikayız bu sene transferde müthişiz

BS786o0CMAAbhwH.jpg:large

h.o

Dün en cok kosan oyuncumuz Sneijder olmus. Düsünün yani rezilligi, takimin durumunu.

Van Gaal "kosmuyor" diye Milli takima almiyor adami güya

Takimin en cok kosan oyuncusu Sneijder oluyorsa, takimda ciddi problem var demektir.

Alayini tokatlayacaksin bugün. Adam olsunlar

o degilde bu topik bursa ve eses taraftari bizim mac haricinde hangi macta doldurmus tribunleri daha simdiye kadar rastlamadim.adamlar sikecilerin ve tinercilerin maclarinda bom bos stad ses cikmaz uyku modunda bize gelince tiklim tiklim sanki cl finali oynuyolar,her sene ayni sey

Bu transfer döneminde yapmamız gerekenler ;

Mus-Ched-Eboue-Melo-Sneijder-Drogba harici tüm yabancıları göndermek. Riera yerine makul fiyata Ali Adnan'ı almak.

Yerli olarak : Arda Turan - Gökhan Töre - Aykut Demir - Umut bulut yerinede Cenk Tosun veya Muhammed Demir almak.

Ünal Aysal birden mi yaslandi beyler? Noldu bu adama ya? Aciklamalari skandal bu aralar.

"Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik, ama yabanci kisitlamasi yüzünden almadik."

Niye ilgilendin o zaman? :) Di Maria´yi alacak paran varsa, git Arda´yi al.

panik yapmayin biz nezaman lige iyi basladikki.allahin izni ile toparlar takim,kaldiki zaten bu eses bursa deplasmanlari bizim icin hep zulüm deplasmanlar,ligin basinda onlari atlatmamiz belki hayrimiza olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt