Transfer Nöbeti (ARŞİV 12)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ünal Aysal birden mi yaslandi beyler? Noldu bu adama ya? Aciklamalari skandal bu aralar.

"Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik, ama yabanci kisitlamasi yüzünden almadik."

Niye ilgilendin o zaman? :) Di Maria´yi alacak paran varsa, git Arda´yi al.

burda hala anliyamadim bir sorun var ortada dedim gibi, biz heralde yabanci sinirri kalkacak diye bu transferler pesinde kostuk birileri fena kandirmis bizim yönetimi.

Kötü bir sezon sonrası takımı komple baştan yarat hiç bir arada oynamamış oyunculrı ilk 11' e koy ve o sezon zor olan başar lig şampiyonu ol. Buraya kadar gerçekten taktir edilecek bir durum. Ancak ne var ki ne zaman büyük bir başarı yakalasak ve diğer takımlarla farkı açma şansı yakaladık (Uefa kupası sonrası gibi) hop kendi kendimize zarar verip geriye gidiyoruz. Kuşlar neredeyse 3 senedir şike ile boğuşuyor. Ben sıfır kurulan takım ile şampiyon oluyorum artık sadece üzerine 1 tık üzerine çıksam hem sportif hem maddi olarak farkı açacağım. Gelinen noktaya bakıyorum.

Bu sene dahil ilk kurulan takımdan daha iyi oynayamıyoruz. Sırf çilek transferi adına sistem gözetmeksizin aynı anda anda hem drogba hem sneijder alındı kafamızdaki sistem çöktü oyuncuya göre sistem belirlemeye çalışıyoruz. yerli kalitesini fener bizden daha iyi yapıyor. Medyayı bizden daha iyi kullanıyor.

Sağa hamit sola ambrabat aldık geriledik. Yapılan hazırlık maçında bize karşı iyi oynayan Riere' ya 3m verip transfer ettik. 3 sezondur sol beke ihtiyaç varken ısrarla stoper aldık. Yiğit, kazım, Furkan, Erman vs gibi büyük takım oyuncusu olmayan oyuncularla kadroyu şişirdik. Yabancı kontenjanı sıkıntısı çekileceğini çok önceden bilmene rağmen dikkate almadık sonra şaşırdık.

Bize ne oluyor renktaşlar.

Sistem çok basit ilk sezonda başarılı olduğun sistemin üzerinde ısrarcı ol. sezon boyunca sistemine en uygun oyuncuları seç transfer sezonu başladımı gerekirse fazla ver 2 tane sistemine uygun oyuncu al. 5-7 oyuncu özellikle son güne sıkıştırıp çilek alıp sistemi boz mali dengeyi boz sonra toparlamaya çalış. Kim kendine bu kötülüğü yapar anlamıyorum.

Galatasaray zarar veren yine Galatasaraydır. Şike sürecinde ki fırsatı lehimize çevirme şansını maalesef kaçırdık.

Panik transferi yapacaksak yapmayalım daha iyi devre arası yapalım.

Benim şu an ki yönetim ve teknik ekipten anladığım yine plansız hareket ediliyor ve bu beni korkutuyor.

Ünal Aysal birden mi yaslandi beyler? Noldu bu adama ya? Aciklamalari skandal bu aralar.

"Di Maria ve Coentrao ile ilgilendik, ama yabanci kisitlamasi yüzünden almadik."

Niye ilgilendin o zaman? :) Di Maria´yi alacak paran varsa, git Arda´yi al.

yönetim öyle böyle saçmaladı bu yaz her açıklama fiyasko nerdeyse

SÜPER LİG

Ülkesine dönüyor!

Galatasaray’ın yabancı kontenjenanında bir planı daha gerçekleşmek üzere. Sarı kırmızılı ekibin İspanyol kanat oyuncusu Albert Riera ülkesinin takımlarından Villareal ile anlaşmaya vardı.

https://cdn.amkspor.com/*********************-resimler/2013/06/riera_3253453453.jpg

G.Saray yıllık 3 milyon euro olan maliyeti yüzünden Riera’dan bir an önce kurtulmak isterken, İspanyol oyuncu ise bu ücreti başka bir kulüpte bulamayacağı için gitmemekte direniyordu. Ancak teknik direktör Fatih Terim, Riera’yı hiç bir maçta kadroya almayarak tribüne mahkum edince yıldız oyuncunun direnci kırıldı.

Ayrıca Fatih Terim, Riera ile görüşerek tatlı bir dille oyuncusunu ikna etti ve 2 yıl yaptıkları için teşekkür etti. Terim ayrıca Riera’nın yüzüne direk olarak kendisini yabancı kontenjanı nedeni ile oynatmayı düşünmediğini bildirdi ve kendisine oynayacak kulüp bulmasını iletti. Bunun üzerine Riera bir süredir kendisini transfer etmek isteyen ve bu sene İspanya Primera Ligi’ne yeniden yükselen Villareal’e gitme konusunda ikna oldu.

Riera’nın transferinin pazartesi günü kesinlik kazanması bekleniyor. Riera’nın ayrılmasının kesinleşmesinin ardından Galatasaray sol kanada başka bir oyuncunun transferi için temaslarını hızlandıracak.

Kadir ÇETİNÇALI / DHA

Riera gidiyosa bize bi sol bek alın,Balta ile gidemeyiz koca sezon,sadece ligde mücadele etmiyoruz ki diğerleri gibi...

Riera’nın transferinin pazartesi günü kesinlik kazanması bekleniyor. Riera’nın ayrılmasının kesinleşmesinin ardından Galatasaray sol kanada başka bir oyuncunun transferi için temaslarını hızlandıracak.

Kadir ÇETİNÇALI / DHA

Bu pazartesi bi yerimizde patlamasin da.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt